Jel ima koji VVG-ovac ovdje na forumu?
[Official]Brucoši i studenti
- poruka: 323
- |
- čitano: 80.137
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
A kakve popuste sve studenti mogu dobit i gdje?? :)
P.S ovi za FOI jel odma prvi dan idemo po grupama ili svi skupa ??
Auuu, sad kad krenem.
Popusti:
- Hrana u menzama.
- Pokaz.
- Autobusni prijevoz općenito - ako preko vikenda idemo doma, i tu imamo popust.
- Internet - uzmeš onaj stick od VIP-a, paket od 5 GB za 50 kn mjesečno.
- Teretane - ne sve, ali dosta ih nudi popuste.
- Knjižnice, igraonice, itd. - ako se negdje može učlaniti, postoji šansa da imamo popust i na to.
- Bordeli.
Onda, ako živiš u stanu imaš pravo na 140 kn mjesečno od MZOŠ-a.
Moćna je stvar taj index.
Auuu, sad kad krenem.
Popusti:
- Hrana u menzama.
- Pokaz.
- Autobusni prijevoz općenito - ako preko vikenda idemo doma, i tu imamo popust.
- Internet - uzmeš onaj stick od VIP-a, paket od 5 GB za 50 kn mjesečno.
- Teretane - ne sve, ali dosta ih nudi popuste.
- Knjižnice, igraonice, itd. - ako se negdje može učlaniti, postoji šansa da imamo popust i na to.
- Bordeli.
Onda, ako živiš u stanu imaš pravo na 140 kn mjesečno od MZOŠ-a.
Moćna je stvar taj index.
- Dopunsko zdravstveno osiguranje
- Studentski dani u klubovima pa uz predočenje iksice jeftinija cuga
- razne trgovine
- Bordeli.
To.
možda neko zna trgovine gdje se može dobit popust u Zg? to na sve artikle ili?
Tu bi se plan tek trebao pojavit?
http://orion.fesb.hr/dotnetnuke/Nastava/Nastavniplanovizasvestudije/tabid/323/Default.aspx
Da se ne brinem bezveze, je li to pravo mjesto ili ne... ?
ljudi moze li mi netko objasniti u cemu je razlika između redovnog i izvanrednog studiranja?
ali npr kod redovnog studija čuo sam da se ne plaća samo prva godina a ostale dolaze oko 8000 kuna jeli to istina?Ako je onda i nema velike razlike između placanja ta dva studija,ovdje govorim o pomorskoj nautici u splitu
nije 170kn, to ovisi o faksu, gradevina je bod 400+ kn, a neki faks je 90kn bod
da li izvanredni studenti uz ovih 8000 kuna školarine moraju jos placati ispite koje ne prođu?
da li izvanredni studenti uz ovih 8000 kuna školarine moraju jos placati ispite koje ne prođu?
da
Pozdrav,jel ima netko sa FESB-a da mi moze reci oce biti objavljen kakav raspored za prvi dan(03.10. jel tako ?) ili kako bi to trebalo biti jel na njihovoj stranici nista nepise,pa se osjecam ko u magli,niti znam kad trebam doci na fax niti jel trebam nesto ponjeti itd.Inace upisao sam prediplomski Računarstva.
Posto nisam iz Splita dobio sam studenski dom BB,pa bio bi jako zahvalan kad bi netko tko je bi u njemu smjesten da mi kaze ono kakav i neke svoje dojmove i jel mi moze napisat sta bi sve trebao pnjeti pri useljenju(posteljina i takve neke gluposti) jel to nisam nigdje nasao da pise.
Hvala unaprije
ja sam u bb-u, pa tamo dobivaš jastuk, dvi deke, lancuna i jastučnice, šta se toga tiće..
a ponesi sve šta ti triba, odjeću obuću, ručnike, šampon, može i sapun, naravno šta više
gadgeta, laptop još šta...
zavisi ti dosta od ekipe u koju ćeš upast, svakako dosta zabave, ilazaka i svega, nećeš
požalit šta si ode, samo se uvati knjige, drugo će bit dobro..
ne tribaš se puno brinit za raspored, nekad prvi dan samo bude uvodna riječ dekana,
al na stranicama od fesba će ti bit stavljen raspored tako da možeš laganini
ja sam u bb-u, pa tamo dobivaš jastuk, dvi deke, lancuna i jastučnice, šta se toga tiće..
a ponesi sve šta ti triba, odjeću obuću, ručnike, šampon, može i sapun, naravno šta više
gadgeta, laptop još šta...
zavisi ti dosta od ekipe u koju ćeš upast, svakako dosta zabave, ilazaka i svega, nećeš
požalit šta si ode, samo se uvati knjige, drugo će bit dobro..
ne tribaš se puno brinit za raspored, nekad prvi dan samo bude uvodna riječ dekana,
al na stranicama od fesba će ti bit stavljen raspored tako da možeš laganini
e puno ti hvala...malo je glupo sto je useljavanje u dom i prvi dan fax-a isti dan
WTF?!?!
Prema Bolonji ne možeš na drugom roku dobiti više od 2?!?! Ma daj molim te ...
WTF?!?!
više ovisi do profesora, nego do bolonje iako je istina..
zato si ne dopuštam nikakve rokove..
više ovisi do profesora, nego do bolonje iako je istina..
zato si ne dopuštam nikakve rokove..
Ma daj glupača poruši 10/15 na retardiranom pitanju koje nije ni napisala u skripti. Sad na drugom roku da svima 5 i u indexe napiše 2. Objašnjenje: to su vam pravila Bolonje. Nabijem i nju i Bolonju i fuc**** Primorca. Ode mi jeb*** prosjek, a možda i stipendija zbog njenog preseravanja.
meni je bilo to iz dva predmeta materijala i iz signala,
rješia ja to priko kolokvija, šta je sigurno sigurno je..
EDit:
al isto, ako se ne koriste tim primjerom drugi profesori
otiša bi ja kod pordekana za nastavu, iako je ovi naš
za qurac, možda bi vi šta i uspili prominit!
Uvijek je bolje kolokvirati,čak i bolje od prvog roka.
Nema kod nas kolokviranja predmeta. Skupi bodove i onda na završni, većinom i pismeni i usmeni. I onda fino kod nedojeb*** prođemo svi pismeni, ruši nas na jednom jedinom pitanju koje nismo znali na usmenom, i na drugom roku opet isjedi dušu iz nas, da bi na kraju bilo 2?!?! Pa onda sam mogla učiti za 2 i bez brige otići i opušteno odgovarati 10 minuta, a ne jeb***h SAT VREMENA!!
al isto, ako se ne koriste tim primjerom drugi profesori
otiša bi ja kod pordekana za nastavu, iako je ovi naš
za qurac, možda bi vi šta i uspili prominit!
Svi smo otišli kući jer je ispit bio prošli tjedan, samo je ostala jedna cura da pokupi indexe, a upisi su nam već u ponedjeljak tako da nema vremena za nikakve promjene i žalbe.
WTF?!?!
Možeš dobiti od 1-5.
Nema kod nas kolokviranja predmeta. Skupi bodove i onda na završni, većinom i pismeni i usmeni. I onda fino kod nedojeb*** prođemo svi pismeni, ruši nas na jednom jedinom pitanju koje nismo znali na usmenom, i na drugom roku opet isjedi dušu iz nas, da bi na kraju bilo 2?!?! Pa onda sam mogla učiti za 2 i bez brige otići i opušteno odgovarati 10 minuta, a ne jeb***h SAT VREMENA!!
a kod nas skupljaš bodove preko kolokvija - i još imamo uvjete tako da čak ako imamo dovoljno bodova a nemamo npr. 50% iz 3 kolokvija padamo predmet (možda ti neki daju da ideš na popravni kolokvij).
Možeš dobiti od 1-5.
a kod nas skupljaš bodove preko kolokvija - i još imamo uvjete tako da čak ako imamo dovoljno bodova a nemamo npr. 50% iz 3 kolokvija padamo predmet (možda ti neki daju da ideš na popravni kolokvij).
Ista stvar i kod nas što se kolokvija tiče. Bodovi iz svakog kolokvija + prisutnost na predavanjima (ne smije biti ispod 70%) + aktivnost + seminari = uvjet za ispit.
Očito ne možeš kod ove članice Hitlerove mladeži. Jao kako me naživcirala...
Evo, ja sam ove godine maturant i zanima me jel ima kojeg filozofa, sa filozofskog iz Zagreba, Osijeka :) najvjerojatno budem i ja student filozofije, samo još ne znam čega xD :D
hah, kaze se student filozofskog fakulteta i ona navedes smjer, a ne filozofije osim ako ne izabares smjer filozofiju :)
Može se dobiti više od dva na drugom i trećem roku.. Žalite se dekanu.
Može se dobiti više od dva na drugom i trećem roku.. Žalite se dekanu.
Već sam rekla da su u ponedjeljak upisi, a to bi se vjerovatno odužilo.