Koliko dugo traje FER

poruka: 10
|
čitano: 3.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Koliko dugo traje FER

Pozdrav mene zanima koliko dugo traje FER preddiplomski i dimplomski posebno svaki.

12 godina
Re: Koliko dugo traje FER

Dok ne završi 

AMD prljavi, pokvareni bugoviti gadovi
16 godina
neaktivan
Mislim da su danas većina studija 3+2. Koliko traje? Vrlo vjerojatno 5+ godina, to čisto ovisi o tebi...
15 godina
neaktivan
Koliko dugo traje FER

3 + 2 

Al, ovisi naravno o tebi samome... nekad je isplativo produljiti faks radi posla (npr. internshipova), a nekad ne. Iskreno, ja sam se vodio logikom čim prije da završi to bolje i zadovoljan sam.

Prođeš prvu godinu na konju si..

16 godina
odjavljen
Koliko dugo traje FER

Prve tri su najteže, ali kad upiše drugu, na konju si.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
5 godina
neaktivan

Zasto pise na fer-ovoj stranici da prediplomski traje 2x3godine 

8 godina
protjeran
Gle, nije strasno, prva godina faxa, treca godina kantine.
Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
5 godina
neaktivan

Da li je potrebno za programerskog inženjera ici oba dva smjera na prediplomskom

14 godina
Shadox kaže...

Da li je potrebno za programerskog inženjera ici oba dva smjera na prediplomskom

Ne, na drugoj godini upišeš smjer računarstvo.

6 godina
Shadox kaže...

Upisuješ FER? Vjerojatno na jesenskom roku ili tek slijedeće godine?

FER traje po bolonji 3+2, a za programerskog inženjera treba na drugoj gdini odabrati smijer računalstvo kao što je kolega rekao. Sad je tamo FER3 program a kad sam ja upisivao bio je FER2 program pa da te ne zbunim ne ću navoditi kakva je organizacija smjerova, jer ni neznam. Sigurno je da kad odabereš smije računalstvo možeš nakon toga birati modul programerskog iženjera i to je to. Tako i na diplomskom. Samo što mogu ti reći da ako te samo programiranje da možda odabere laški faks (tipa FOI ili nešto u Rijeci - neznam odakle si, vjerujem da ima i drugdje), jer FER je malo težak i traži dosta teorije i puno dublje se ulazi u stvar (tako da trebaš dobro znati matematiku), ali kad završiš bit ćeš dobro "opremljen" znanjem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice