Gimnazija ili ?

poruka: 159
|
čitano: 27.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gimnazija ili ?

Pohvali se. {#}

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
15 godina
Re: Gimnazija ili ?
Gman kaže...

Pohvali se. {#}

naravno :D

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo ti jedan primjer koji je bliži mojoj struci...

Onda se razumijemo.{#}

alrighty then
15 godina
athlon64 kaže...
Gman kaže...

Pa zar se ne mozes prebaciti u drugu skolu? Polozis proslu godinu i rjesena stvar.

bez problema ali ne bi mi mater dala i idotno mi se sad prebacivat kad sam se vec 2 godine namucio s gimnazijom , zavrsit cu je pa bar mogu rec da sam gimnaziju zavrsio.

Pa ak si se mislio prabacit šta si 2 godine čeko, trebo si nakon prvog polugodišta...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
cuspajz kaže...
athlon64 kaže...
Gman kaže...

Pa zar se ne mozes prebaciti u drugu skolu? Polozis proslu godinu i rjesena stvar.

bez problema ali ne bi mi mater dala i idotno mi se sad prebacivat kad sam se vec 2 godine namucio s gimnazijom , zavrsit cu je pa bar mogu rec da sam gimnaziju zavrsio.

Pa ak si se mislio prabacit šta si 2 godine čeko, trebo si nakon prvog polugodišta...

u prvom razredu jos nisam znao sta cu , tek sam se sad bacio na programiranje i 3d programe , vjerojatno cu u zivotu ici na nesto kao webdizajn ili 3d , jer mi programiranje baš intelektualno ne odgovara , bolje receno naucio bih ja sve to da se meni da trudit ali me jednostavno nije volja , jer treba dosta radit kad se ude malo dublje u c++ , ja sebe mogu natjerat na to , ali ako meni to nije uzitak onda to nije to , sto ti hocu rec u prvom razredu se jos nisam htio prebacit a sad je vec kasno , tako da mi ostaje jest govna jos 2 godine

15 godina
Gimnazija ili ?

Najgori problem kod gimnazije je što je ljudi (posebice roditelji) uzdižu u nebesa. Kao da samo gimnazija valja i da je ostalo nebitno. Prema njima dobri učenici idu u gimnaziju, a ovi lošiji idu u strukovne škole. Uvijek se vole hvaliti ocjenama svoje djece te hvaliti školu u koju idu njihova djeca kao tešku i zahtjevnu naspram ostalih fakulteta. Oni jednostavno uskogrdno gledaju i po ocjenama procjenjuju učenikov trud. Žalosno je što je tako.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Najgori problem kod gimnazije je što je ljudi (posebice roditelji) uzdižu u nebesa. Kao da samo gimnazija valja i da je ostalo nebitno. Prema njima dobri učenici idu u gimnaziju, a ovi lošiji idu u strukovne škole. Uvijek se vole hvaliti ocjenama svoje djece te hvaliti školu u koju idu njihova djeca kao tešku i zahtjevnu naspram ostalih fakulteta. Oni jednostavno uskogrdno gledaju i po ocjenama procjenjuju učenikov trud. Žalosno je što je tako.

Ma ti su mi zakon. Kad im ja, naprimjer, kažem kako sam imao više bodova na upisu nego njegovo djete, odmah ušute :))

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
Gimnazija ili ?

To mi je nevjerojatno.U mome razredu ima tukaca(opća gimnazija) kakvih nema u strukovnima, ali oni se mogu hvaliti da su gimnazijalci(iako će možda i pasti prvi razred).

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Gimnazija ili ?

U svakom razredu ima morona, sa godinama se razredi "filtriraju" i, najćešče, ih bude sve manje i manje, tako da...strpljen spašen :)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice