Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.758.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ah ta škola...
Zaključeno tehnički, geografija i matematika 5.

Još 5 iz testa iz prirode, odgovaram povijest i glazbeni, i bacim lopticu (doslovno, tjelesni :D) i imam 4.9.
3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
16 godina
Matematička gimnazija 2. razred prolazim s 4.8.Biologiju,kemiju i glazbeni imam 4 i ostalo 5.
HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Da se pohvalim malo, dobio sam 5 iz zadaćnice(eseja) iz hrvatskog, prvi put u životu{#}

I ja također prošli tjedan, čestitke {#}

@KKristijan budi sretan, ja ih moram još desetak {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 18:39 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Tomislav95 kaže...

Da se pohvalim malo, dobio sam 5 iz zadaćnice(eseja) iz hrvatskog, prvi put u životu{#}

I ja također prošli tjedan, čestitke  {#}

@KKristijan budi sretan, ja ih moram još desetak  {#}

Hvala!

Ja "samo" četiri{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
Ah ta škola...

Da vidimo dugove.

Srijeda

Fizika- test

Povijest- odgovaranje

Likovni-prepisat teku i 2,3 pitanja odgovorit

Vjeronauk-prepisat 6,7 strana teke

Četvrtak

Kemija- Dva testa

Hrvatski- zadanćnica

Informatika- pseudojezik piece of cake

Petak 

Fizika- usmeno

Matematika- sukladnost i sličnost

Hrvatski- test književnost Rima i srednjeg vijeka

Ponedjeljak

Matematika - korijeni to je lako

Kemija - jedan test

Informatika -možda? test iz interneta

Utorak

/

Srijeda

/

I don't give a fu*k
16 godina

Evo da se i ja požalim. Zbog neke konferencije na koju ide većina profesora i blagdana raspored mi izgleda ovako:

Ne znam kad ću sve to stić, u petak je usmeni, ponedjeljak i utorak kolokvij a do srijede treba biti gotova finalna verzija diplomskog. Još treba napraviti 3 projekta koja nisam ni taknuo i još 2 usmena ubaviti do 27.6. kad trebaju biti upisane sve ocjene.

Divota, jelda

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:15 (Luuka).
15 godina
Ah ta škola...

Jesi uredan svaka ti čast {#}

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
sirka666 kaže...

Jesi uredan svaka ti čast {#}

Inače nisam, al sam sad skužio da mi se sve gomila pa stavio na kalendar. I imo kaj za vidjet.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Luuka kaže...

Divota, jelda

Ipak si završna godina diplomskog studija PMF-a. Ako nije tajna koji si konkretno smjer(ili kako se to već zove) uzeo?

Inače prema meni način rada na faklutetu je bolji nego u OŠ i SŠ. Prije svega ocjenjivanje je objektivno, koliko bodova skupiš toliku ocjenu imaš. A ne u srednjoj gdje je ocjenjavanje dosta subjektivno i različito kod svakoga profesora. Takvo bi nešto trebalo i u SŠ uvesti. 

Mrzim svoj nadimak!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:43 (captain_soap_McTawish).
16 godina

Primijenjena matematika.

Ma blesavo je ovo sa kolegijima+diplomski. Na kraju nemaš vremena za niš napravit kak se spada. Kako polaganje kolegija tako i diplomski koji bi ipak trebao sačinjavat nešto istraživanja i intenzivnog bavljanja s tematikom. Diplomski ispit će isto bit puka formalnost, a tu bi ipak to trebalo bit kvalitetno, a nemaš se kad pripremit jer imaš hrpu ostalog posla.

A po Bolonji nije to prerazličito s obzirom na srednju. Samo imaš manje testova (1 ili 2 kolokvija+neki projekt eventualno), al opet usmeni nosi veliku većinu ocjene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:31 (Luuka).
15 godina
Ah ta škola...

Ako mi neko moze prevesti ova 3 texta na eng bio bih jako jako zahvalan

Tesko je reci sta je savrsen posao. svaki covjek ima svoju viziju savrsenog posla. za mene savrsen posao je posao koji neki covjek boli da radi i da uziva u njemu. meni je to licno posao profesora. mislim da bih  uzivao raditi sa djecom i prenijeti svoje znane. uvijek si okruzen pozitivnom energijom i osjecas zadovoljstvo sto svoje znanje prenosis na druge. ja sad tako mislim, ali ne znam hoce li se moje misljenje u buducnosti promijeniti.

Pozicija mladih u nasem drustvu je sada dosta teska. mladi danas puno polazu na svoje skolovanje koje je danas mnogo skupo, a za uzvrat jako tesko dolaze do posla narocito u nasoj zemlji. ukoliko se nesto ne promijeni mladi ljudi ce jako tesko osnovati svoju porodicu i organizovati zivot uopste. iako izgleda sa su mozda previse bezbrizni i da se previse zabavljaju mladi ljudi vrijeme tako provode cekajuci posao. nadam se da ce se nesto u nasoj zemlji promijeniti i da ce se otvoriti nova radna mjesta a samim tim mladi ce imati svjetliju buducnost.

Nasa drzava je mlada ali ima svoje obicaje i tradicije. poznate su srpske slave koje okupljaju porodicu i prijaetlje. nasi vjerski praznici kao sto su bozic i vaskrs cine visegodisnju tradiciju srpskog naroda. tada vlada radost u svim domopvima a narocito se raduju djeca. nas narod ima svoje nosnje i igre koje se prenose s koljena na koljeno, ja licno volim obicaje jer okupljaju porodicu i cine nas sretnim.

treba mi do sutra u 11 ujutru

http://vukajlija.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:21 (pirat01).
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Mogu pokušat, ali vidit ćemo kako će to ispast, prvi srednje sam.

It's hard to say what is the perfect job. Every man has its own vision of it. For me, the perfect job is a job which a man loves and enjoys to do. Personally, I think the perfect job is being a professor. I think I'd enjoy working with children and educating them (ne znam bolji izraz). You're always surrounded by positive energy and you feel fulfilled for educating others. (ne znam bolji izraz). That's my opinion now, I don't know will it change as the time passes.

Dalje mi se neda. Sorry. 

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:58 (Looka).
17 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Tesko je reci sta je savrsen posao. svaki covjek ima svoju viziju savrsenog posla. za mene savrsen posao je posao koji neki covjek boli da radi i da uziva u njemu. meni je to licno posao profesora. mislim da bih  uzivao raditi sa djecom i prenijeti svoje znane. uvijek si okruzen pozitivnom energijom i osjecas zadovoljstvo sto svoje znanje prenosis na druge. ja sad tako mislim, ali ne znam hoce li se moje misljenje u buducnosti promijeniti.

Pozicija mladih u nasem drustvu je sada dosta teska. mladi danas puno polazu na svoje skolovanje koje je danas mnogo skupo, a za uzvrat jako tesko dolaze do posla narocito u nasoj zemlji. ukoliko se nesto ne promijeni mladi ljudi ce jako tesko osnovati svoju porodicu i organizovati zivot uopste. iako izgleda sa su mozda previse bezbrizni i da se previse zabavljaju mladi ljudi vrijeme tako provode cekajuci posao. nadam se da ce se nesto u nasoj zemlji promijeniti i da ce se otvoriti nova radna mjesta a samim tim mladi ce imati svjetliju buducnost.

Nasa drzava je mlada ali ima svoje obicaje i tradicije. poznate su srpske slave koje okupljaju porodicu i prijaetlje. nasi vjerski praznici kao sto su bozic i vaskrs cine visegodisnju tradiciju srpskog naroda. tada vlada radost u svim domopvima a narocito se raduju djeca. nas narod ima svoje nosnje i igre koje se prenose s koljena na koljeno, ja licno volim obicaje jer okupljaju porodicu i cine nas sretnim.

It's hard to say what is a perfect job. Every man has his own vision of a perfect job. For me a perfect job is a job that someone enjoys to do. To me personally that is the job of a techer. I think i would enjoy working with children and to give them my knowledge. You are always surrounded with positive energy and you feel satisfaction by giving your knowledge to others. This is my opinion now, but i don't know if it will change in the future.

The position of younge people in our society is really tough. Young people rely a lot on their education which is very expensive today, and in return they have a hard time finding a job, especially in our country. Unless something changes, young people will have a hard time [ne znam sto bih ovdje napisao]. Altough they look like they have no worries and that they have too much fun, young people spend their time doing that while waiting for a job. I hope something will change in our country and that new workplaces will open up giving our young people a brighter future.

Our country is young, but it has its traditions and customs. Serbian [sry neznam kako slave prevest] which gather the whole family and friends are very famous. Our religious holidays like Christmas and Easter make up a long running tradition. In those times our homes are filled with joy and kids are especially happy. Our people have their own national costumes and games that are passed on from one generation to another. I personally like customs beacuse they bring the whole family together and make us happy.

Ovo je najbolje sto mogu sada, previse sam umoran. Mjesta za napredak ima.

You are already dead!
16 godina
neaktivan
GW freak kaže...

It's hard to say what is a perfect job. Every man has his own vision of a perfect job. For me a perfect job is a job that someone enjoys to do. For me personally that is the job of a teacher. I think I would enjoy working with children and to give them my knowledge. You are always surrounded with positive energy and you feel satisfaction by giving your knowledge to the others. This is my opinion now, but I don't know if it will change in the future.

The position of young people in our society is really tough. Young people rely a lot on their education which is very expensive today, and in return they have a hard time finding a job, especially in our country. Unless something changes, young people will have a hard time supporting their family and organizing their live in general. Altough they look like they have no worries and that they have too much fun, young people spend their time doing that while waiting for a job. I hope something will change in our country and that new workplaces will open up giving our young people a brighter future.

Our country is young, but it has its traditions and customs. Serbian [sry neznam kako slave prevest] which gather the whole family and friends are very famous. Our religious holidays like Christmas and Easter make up a long running tradition. In those times our homes are filled with joy and kids are especially happy. Our people have their own national costumes and games that are passed on from one generation to another. I personally like customs beacuse they bring the whole family together and make us happy.

Ovo je najbolje sto mogu sada, previse sam umoran. Mjesta za napredak ima.

Male prepravke koje bih osobno stavio da lijepše zvuči :) Inače po meni je lijepo prevedeno :D

edit: i ja sam umoran tako da sam možda negdje zeznuo ili nešto drugo :D ali prepravite moju prepravku :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 22:23 (xDinichx).
16 godina
pirat01 kaže...

Problem : Kad mi kažemo mladi (ljudi) - mislimo na one od 15 do 25 godina ili slično. Na engleskom se kaže youth - dob od otprilike 13 do 20 godina i nema riječi za mlade ljude osim mozda early adulthood.

The position of youth in our society is quite bad at the moment.

Currently, youth is taking too much on their schooling which very expensive at the moment, and in return, they can't easily get a job, especially in our country.

If something doesn't change, people in early adulthood will have a hard time starting their family and organising their lives.

Even if it looks like they are carefree, and spending too much time entertainig themselves, it's the way they spend they time waiting for a job offer.

I hope that something in our country will change and that new job offers will be available... dalje mi se neda. sorry. i umoran sam pa ti nemogu jamčiti točnost.

Meh, GW Freak je bolji.

3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 22:29 (8ax).
15 godina
Ah ta škola...

Hvala vam punooo, stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ali evo udaricu vam po nekoliko 'hvala' na postove..

http://vukajlija.com/
14 godina
neaktivan

It is difficult to say what is a perfect job (career?). Every person has its own vision of a perfect job. My vision is a job that person loves and enjoys doing. For me personally it is a job of a teacher. I think I would enjoy workiong with children and passing on knowledge, as well as being constantly surronded by positive energy and feeling pleasure in sharing your knowledge with others. That is my current opinion, but i cannot say whether it will change in the future.

The position of young people in our society is quite difficult at the moment. Young people are staking a lot on education nowadays, which is very expensive today, but they are having difficulty in finding jobs, especially in our country. Unless somtheing changes young people will have (a tought time/big difficulties in) starting families and organising their lives. Even though it may look as if they are carefree and having too much fun, young people are spending time that way waiting for a job. I hope something in our country will change, opening new workplaces and causing brighter future for young people.

Our country is young but it has its customs and traditions. One of the famous are "srpske slave" (serbian ?) gathering family and friends. Our religious holidays such as christmas and easter are part of a long tradition of serbian people. It is a time of joy in all households, especially for the children. Our people has its traditional clothing and games, carried on through generations. I personally like customs because they gather families and make us happy.

I need it by 11 am tomorrow.

15 godina
Sunburn kaže...

{#} made my day

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
14 godina
neaktivan

{#}

Ne mogu vjerovat da sam napisao "our people has" *massive facepalm* {#}

16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

It is difficult to say what is a perfect job (career?). Every person has its own vision of a perfect job. My vision is a job that person loves and enjoys doing. For me personally it is a job of a teacher. I think I would enjoy workiong with children and passing on knowledge, as well as being constantly surronded by positive energy and feeling pleasure in sharing your knowledge with others. That is my current opinion, but i cannot say whether it will change in the future.

The position of young people in our society is quite difficult at the moment. Young people are staking a lot on education nowadays, which is very expensive today, but they are having difficulty in finding jobs, especially in our country. Unless somtheing changes young people will have (a tought time/big difficulties in) starting families and organising their lives. Even though it may look as if they are carefree and having too much fun, young people are spending time that way waiting for a job. I hope something in our country will change, opening new workplaces and causing brighter future for young people.

Our country is young but it has its customs and traditions. One of the famous are "srpske slave" (serbian ?) gathering family and friends. Our religious holidays such as christmas and easter are part of a long tradition of serbian people. It is a time of joy in all households, especially for the children. Our people has its traditional clothing and games, carried on through generations. I personally like customs because they gather families and make us happy.

Made my day x 2 :D

Samo u drugom tekstu bi stavio    "which is very expensive today, but they are having difficulty" - difficulties

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
17 godina
Ah ta škola...

danas ispravljam zadnje sto imam u ovoj godini - reported questions iz fucking engleskog..dio sam naucio, ostalo cu naucit do šestog sata..drzite mi fige..

15 godina
Ah ta škola...

Fiziku potvrdio 5. Još sutra pisat kemiju i u ponedjeljak isto. Vjerojatno prolazim s 4.73 i fali mi jedna ocjena za stipendiju. Valjda cu uspit i s ovim prosjekom predat zahtjev.

I don't give a fu*k
16 godina
Ah ta škola...

Sto mrzim ovu iz likovnoga, ku*vam dala mi 4, a treba mi 5, jer ako dobijem 5 iz radne biologije imam 4 i onda mi je prosjek 4.4 i treba mi netko od nastavnika dati ocjenu vise!

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Fizika i Engleski zaključeni 4,samo sutra odgovaram Povijest to mi zaključi isto 4 i ja sam gotov. :)

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
15 godina
Ah ta škola...

Hrvatski mi zaključen 4. Bio sam 100% siguran da će mi biti 3! 

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina
Ah ta škola...

Vrtio sam kemiju i vrtio. Nisan bio na 70% sati u drugom polugodištu. Profa rekla piši sutra 3 testa u 2 sata ili ostani neocjenjen pa to nauči kako treba.

Mislim da ću joj reć da me ostavi neocjenjenog i ništa me neće koštat pet dana učenja kemija nakon praznika i vjerojatno ću imat višu ocjenu jer ću bolje naučit.

Kako se to inače rješava kad ostaneš neocjenjen?

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 18:07 (Vapor).
15 godina
Vapor kaže...

Vrtio sam kemiju i vrtio. Nisan bio na 70% sati u drugom polugodištu. Profa rekla piši sutra 3 testa u 2 sata ili ostani neocjenjen pa to nauči kako treba.

Mislim da ću joj reć da me ostavi neocjenjenog i ništa me neće koštat pet dana učenja kemija nakon praznika i vjerojatno ću imat višu ocjenu jer ću bolje naučit.

Kako se to inače rješava kad ostaneš neocjenjen?

Koliko sam ja čuo, tada pišeš neki ispit za cijelu godinu.

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina
Ah ta škola...

Meni je ovo samo drugo polugodište i ne cijelo. Uglavnom imam dva malo veća ispita i jedan manji. Vjerojatno ću pisat te testove tjedan dana nakon završetka škole.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ispravim matematiku koju učim već 2 mjeseca, dobijem fiziku 1 {#}
za popi*dit

Battlefield Fan!
15 godina
Ah ta škola...

Sutra pišem kontrolni iz matematike o koje m mi visi ocjena. Imam jednu četvroku više nego petica, a kod profesorice segleda strogo po artimetičkoj sredini. Ako dobijem pet onda mi je pet, ako 4 onda mi je 4.

Mrzim svoj nadimak!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice