Ti si na ovom forumu od 4. razreda? (2 mjeseca više/manje) Oh boy.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti si na ovom forumu od 4. razreda? (2 mjeseca više/manje) Oh boy.
Baš i ja to sad gledam:D ni ne sjećam se svojeg 4. razreda:D
6. razred ti je problem
evo ispravi sam aci/nci iz latinskoga ali nisam zadovoljan kako sam zadacnicu napisao , sad neznam stace bit ako sam konacno uspio poispravljat sve ostalo sto sam dugovao a zadacu dobijem 1 , jer ima ih dosta sta duguju jos pun qurac , kemiju jos uvjek zadnju cjelinu nisam uspia dobit 2 ali imamo jos jednu priliku , jos mi malo fali a matematiku sam super napisa stehiometriju tako da je ona rjesena , valjda necu nista past ali nisam siguran hocu li uspjet s 3.5 proc.
evo ispravi sam aci/nci iz latinskoga ali nisam zadovoljan kako sam zadacnicu napisao , sad neznam stace bit ako sam konacno uspio poispravljat sve ostalo sto sam dugovao a zadacu dobijem 1 , jer ima ih dosta sta duguju jos pun qurac , kemiju jos uvjek zadnju cjelinu nisam uspia dobit 2 ali imamo jos jednu priliku , jos mi malo fali a matematiku sam super napisa stehiometriju tako da je ona rjesena , valjda necu nista past ali nisam siguran hocu li uspjet s 3.5 proc.
Profesori če ti uvjek dat ako je na granici, podrudi se da izvučeš bar 3,4 tj da ti za 3,5 fali jedna ocjena i sve pet :D
Profesori če ti uvjek dat ako je na granici, podrudi se da izvučeš bar 3,4 tj da ti za 3,5 fali jedna ocjena i sve pet :D
aha, oče da, budi siguran :S
Ne bih se sa tim složio.
usmene ; 3 i 3
zalaganja; 4 i 3
i opet moram NAZALOST USMENO odgovarati za 4
@Mentalist- jedino rjesenje je razgovor s roditeljima. Lijepo ih pozoves na okup, i sve ovo sto si sada "nama" ispricao, kazes njima.
Tako ce se (nakon sto saznaju za tvoje lose ocjene) oni osjecat krivi sto ti daju premalo slobode.... da tako nastavis s zivotom jos 3 godine, tesko
sto vise to cuvas u sebi, losije je...
Tvoj je problem sto zelis imat 5, znas da znas za 5, ali nemozes jer ne ponavljas svaki dan, te sukladno tome neznas strebati pola knjige na pamet kada dođe vrijeme testa.. i to te jede uznutra
Dobio prezentaciju iz psihologije i upise mi jos jednu 5icu kad bude zakljucivala, i ako dobijem jos 5 iz eng to je onda 4.5333333333, 2. raz. opsta gimn.
i vise nego zadovoljan :D
@Mentalist- jedino rjesenje je razgovor s roditeljima. Lijepo ih pozoves na okup, i sve ovo sto si sada "nama" ispricao, kazes njima.
Tako ce se (nakon sto saznaju za tvoje lose ocjene) oni osjecat krivi sto ti daju premalo slobode.... da tako nastavis s zivotom jos 3 godine, tesko
sto vise to cuvas u sebi, losije je...
Tvoj je problem sto zelis imat 5, znas da znas za 5, ali nemozes jer ne ponavljas svaki dan, te sukladno tome neznas strebati pola knjige na pamet kada dođe vrijeme testa.. i to te jede uznutra
ovo nije samo njegov problem, nego problem dosta ljudi...
ista stvar je kod mene..ne kazem da bih bas SVE imao 5, ali 4.5 bih sigurno mogao imati...ali imam probleme upravo ove koje su ovdje podebljani
HAHA , optimizam , jeah right , imat cu 3.47 100% a to je ocjena od 3.5
Koliko bodova treba za V u Zagrebu, jer ovu godinu mozda budem jedino imao 4 iz hrv a slijedecu cu godinu 5.0, ako se ne varam to je 60 bodova, 59+1 bod vladanja, dali sam ja upravu ili ne xD??????
hej,ljudi..da vas pitam nešto..ovak,ja iz hrvatskog imam ove ocjene
10-5-ica
3-četvorke
i po jednu trojku dvojku i jedinicu...računao sam si prosjek i prosjek je 4.25..
pitam ja profu koliko ja mogu imati,ona kaže..alene ako se ne smiriš s ponašanjem mogu te poslat na popravni...:D
postoje li šanse za 5?
hvala svima na brzim odg
LP
Alen
Koliko bodova treba za V u Zagrebu, jer ovu godinu mozda budem jedino imao 4 iz hrv a slijedecu cu godinu 5.0, ako se ne varam to je 60 bodova, 59+1 bod vladanja, dali sam ja upravu ili ne xD??????
?
Ja cu sa ocjenama iz tehnickog 2334455 imat 5 :)

Jučer sam si nekako uspio shebati dva predmeta ( sniziti ocjenu ), tako da mi je sada prosjek puno zafrkaniji i upitna mi je 4.
Bravo ja, prokletih tjedan dana šrije kraja škole, svake godine isto.
Ja cu sa ocjenama iz tehnickog 2334455 imat 5 :)
mlad si ti jos znas...
?
Prag je 56 bodova, no ne racunaj da ces se upisati s manje od 60. Barem je tako bilo prosle godine kada sam se ja upisivao. Bilo ih je par na listi s manje bodova, no oni su vjerojatno zbog nekog razloga imali direktan upis. Malo procackaj po internetu da nades uvjete upisa, stranica od pete nazalost ne radi sada.
EDIT: Google ima spremljenu stranicu pa pogledaj ovdje
Prag je 56 bodova, no ne racunaj da ces se upisati s manje od 60. Barem je tako bilo prosle godine kada sam se ja upisivao. Bilo ih je par na listi s manje bodova, no oni su vjerojatno zbog nekog razloga imali direktan upis. Malo procackaj po internetu da nades uvjete upisa, stranica od pete nazalost ne radi sada.
To ti ovisi... moja generacija se s najmanje bodova upisivala u gimnazije.. sa samo 46 bodova, a i manje (u mojoj je bila jedna sa 42), dok je 4 god poslije u gimnazijama opcenito najnize regularno upisani imao 58 bodova.. tu nema pravila, ovisi kako uci generacija i to sve.
To ti ovisi... moja generacija se s najmanje bodova upisivala u gimnazije.. sa samo 46 bodova, a i manje (u mojoj je bila jedna sa 42), dok je 4 god poslije u gimnazijama opcenito najnize regularno upisani imao 58 bodova.. tu nema pravila, ovisi kako uci generacija i to sve.
Ma kuzim ja sve to, izgleda da sam ja naletio na generaciju "odlikasa" gdje su svi imali 61 bod. I onda kad ih na hodniku cujem svaki dan kako padaju predmete. Da se zapitas malo o nacinu ocjenjivanja u osnovnim skolama.
Naravno, da ne bi bilo, dosta ih je i opravdalo taj 61 bod...

Slazem se. U nekim osnovnim skolama se ocjene dijele sakom i kapom. Imam prijatelja u razredu koji je imao 61 bod, a sada se bori za nekakvu navucenu trojku na kraju godine.
Da, to i ja kažem sad kad sam upisao srednju.
Zato što srednja škola nije obvezna, i nitko nas ne štedi u većini predmeta.U osnovnoj smo pošteđeni, i zaštićeni ko lički medvjedi.Ja sam bogu zahvalan na dvojkama iz fizike i matematike u osnovnoj školi, jer sada u srednjoj razaram.A i uvjeren sam da neka trojka iz osnovne u gradu može biti jača od petice sa sela.( seljani ne ljutite se, cast izuzecima ).I onda ne bi bilo onoga; ovaj ukrao mjesto itd.
Na maloj maturi vidjelo bi se pravo mjerilo.
A kroz srednju skolu se mi vec pokazemo, tako da postane jasno tko je za faks, a tko nije.Dakle, prije mala matura nego drzavna.A kad vec imamo i drzavnu, onda i mala ne bi skodila ;)
A šta je sa ton malon maturon sad? Ja još kad san bia osmi razred pisa san testnu.
Trebao bi imati sve 5 osim hrvatskog, to je na granici, ali ima previše gradiva koje mi se neda učiti. Mnogi učenici se pokvare u srednjoj, a ja potpuno suprotno. U osnovnoj nisam nikad imao prosjek iznad 4.6.
Da se pohvalim malo, dobio sam 5 iz zadaćnice(eseja) iz hrvatskog, prvi put u životu
7 predmeta za odgovarat,a još 5 dana u školi -.-
Matematika 3,engleski 4