Visual Basic Antivirus??

poruka: 9
|
čitano: 1.349
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Visual Basic Antivirus??

Zanima me da li je itko pokušavao napraviti svoj Antivirusni pomoću Visual Basica? C++? Ili u takom nekom sličnom programu?

17 godina
Re: Visual Basic Antivirus??
TeoMate kaže...

Zanima me da li je itko pokušavao napraviti svoj Antivirusni pomoću Visual Basica? C++? Ili u takom nekom sličnom programu?

Da. Ja jesam. Zove se Ultimate Antivirus 2012. Vjerovatno ga znas po popupima na raznim sumnjivim stranicama.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
neaktivan

To je Fake AV zar ne? Vidio sam neke tutorijale na youtubeu gdje su neki napravili i prave AV ali nisu još dobro dorađeni ili nemaju dobru bazu podataka da bi bili učinkoviti. Ali uz malo više truda od toga bi moglo nešto biti {#}

13 godina
neaktivan

Ja sam zapravo entuzijast koji bi želio pokrenuti hrvatsku Antivirusnu tvrtku. Ali kako je kod nas sve "teško" i nema baš puno ljudi koje sam uspio pronaći da bi željeli napraviti takvo nešto, nisam siguran da će biti išta od toga. Teško je napraviti nešto veliko s timom od par ljudi {#}

17 godina
Visual Basic Antivirus??

Kako mislis fake AV? Instaliraj pa ces vidit kako pronalazi viruse. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
neaktivan

Nisam dosada čuo za njega. Ima neki link gdje se može downloadati?

15 godina
neaktivan
Visual Basic Antivirus??

Ma daj vidiš da te čovjek trolla,fake AV ti je virus koji se pravi da je antivirus,nemoj to skidati.. -.-'

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan

Znam što je Fake AV {#} Bez brige skinuo bi ga u Virtual Box-u iako bi ga i tamo odmah blokiralo

14 godina
protjeran
Visual Basic Antivirus??

Naravno da se može.

Uputstva:

1. Otvoriš tvrtku

2. Zaposliš 50-100 programera

3. Zaposliš nekoliko desetaka reverse inženjera i ljudi popratnih zanimanja

4. Napraviš stotine honeypot-a po cijelom svijetu

5. 5-10 godina radite na heuristici, file/process/network monitoru, te radite potpise za malware, packere, cryptere itd

6. Napišete antivirusni program u nekom "low" level jeziku poput C/C++

7. Zarada

Eto, jednostavno.

Wha one knows, we all know. What one learns we all benefit from. We are linux.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice