Zanima me da li je itko pokušavao napraviti svoj Antivirusni pomoću Visual Basica? C++? Ili u takom nekom sličnom programu?
Visual Basic Antivirus??
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.349
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li je itko pokušavao napraviti svoj Antivirusni pomoću Visual Basica? C++? Ili u takom nekom sličnom programu?
Da. Ja jesam. Zove se Ultimate Antivirus 2012. Vjerovatno ga znas po popupima na raznim sumnjivim stranicama.
To je Fake AV zar ne? Vidio sam neke tutorijale na youtubeu gdje su neki napravili i prave AV ali nisu još dobro dorađeni ili nemaju dobru bazu podataka da bi bili učinkoviti. Ali uz malo više truda od toga bi moglo nešto biti
Ja sam zapravo entuzijast koji bi želio pokrenuti hrvatsku Antivirusnu tvrtku. Ali kako je kod nas sve "teško" i nema baš puno ljudi koje sam uspio pronaći da bi željeli napraviti takvo nešto, nisam siguran da će biti išta od toga. Teško je napraviti nešto veliko s timom od par ljudi
Kako mislis fake AV? Instaliraj pa ces vidit kako pronalazi viruse.
Nisam dosada čuo za njega. Ima neki link gdje se može downloadati?
Ma daj vidiš da te čovjek trolla,fake AV ti je virus koji se pravi da je antivirus,nemoj to skidati.. -.-'
Znam što je Fake AV Bez brige skinuo bi ga u Virtual Box-u iako bi ga i tamo odmah blokiralo
Naravno da se može.
Uputstva:
1. Otvoriš tvrtku
2. Zaposliš 50-100 programera
3. Zaposliš nekoliko desetaka reverse inženjera i ljudi popratnih zanimanja
4. Napraviš stotine honeypot-a po cijelom svijetu
5. 5-10 godina radite na heuristici, file/process/network monitoru, te radite potpise za malware, packere, cryptere itd
6. Napišete antivirusni program u nekom "low" level jeziku poput C/C++
7. Zarada
Eto, jednostavno.