Vista x64 i virusi(trojanci)

poruka: 3
|
čitano: 1.062
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Mogu li trojanci na visti 64 biti neaktivni a na visti 32 aktivni? Ovakva mi je situacija trenutno:

Frendu sam slao neke datoteke koje su meni bile ciste. Imao sam kaspersky 7.0.1.323 koji nije nista nasao. Frend kaze da je spybot njemu nasao trojance (avast 4.8 isto je nasao). Meni ni spybot nije nasao nista. Skino sam avast 4.8 koji je nasao u nekim komprimiranim fileovima trojance (te koje sam mu slao). Imam vistu 64, mozda zato kod mene nisu aktivni a kod frenda na visti 32 jesu? On muku muci s njima dok su meni rezultati skeniranja cisti. Sad cu skenirati opet sve s avastom.

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
17 godina
RE: Vista x64 i virusi(trojanci)
Možda ima drugu verzju antivirusa, novi update... Svašta je moguće
17 godina

Znam, ja kad sam uradio update zadnji za avast tek je onda nasao. Al opet i spybot je najnoviji i kasperski ima danasnje definicije, ali su javili da nisu nista detektovali. Zbog toga mi je cudno. Najgore mi je sto imam image particije koji sam napravio nakon sp1 i za koji sam mislio da je uredan. Sad kad znam da sam imao neotkrivenih virusa mozda budem morao format raditi a to mi je najgore. Mislio sam da je kaspersky 100%pouzdan :( Gdje je danas sigurnost, kad moram imati 5 antivirusa, 3 firewala i 10 malware removera da bi bio siguran (al opet ne skroz) Osmijeh

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice