Ne radi ni u jednom pregledniku, vrti se par minuta i izbaci ovo:
A apărut o eroare. Vă rugăm să încercaţi mai târziu.
Ne radi ni u jednom pregledniku, vrti se par minuta i izbaci ovo:
A apărut o eroare. Vă rugăm să încercaţi mai târziu.
@Nautilus Ajde please, thanks
@Nautilus Ajde please, thanks
Poslao sam ti,provjeri PM
to je onaj sedmeroznamenkasti kod koji se dobije na mail?ako je onda sam uspjel dobiti prek firefox preglednika
to je onaj sedmeroznamenkasti kod koji se dobije na mail?ako je onda sam uspjel dobiti prek firefox preglednika
Ja isto. Koristim Operu, iako sumnjam da ima veze s tim.
meni prošlo od prve sa IE
tj. od drugog pokušaja, prvi put sam fulao kod tipkanja onog govna
Yes.
Ja sam uspio "samo" 4kom. nabavit .
Bit ce neka podijela na Facebook stranici za Fan-a tjedna .
Yes.
Ja sam uspio "samo" 4kom. nabavit .
Bit ce neka podijela na Facebook stranici za Fan-a tjedna .
ma ja sam probal još jedan kod dobiti da stavim na curin laptop,ali bezuspješno.
Ima li netko key viska meni nije htio napravit, cijelo vrijeme vrti i nista, je*emu
EKIPA, NAVALI KLIK
HVALA! već dva dana se hebem s tim i nikako da dođem do tog linka :) uspio sam sa tvojeg linka. dobio key, sad instaliram, ali sam skinuo engleski installer sa službene stranice, pa preko njega instaliram.
Može pomoč! Ja sam instalirao i sad mi je na Rumunjskom jeziku. Dali se u postavkama može promijeniti jezik ili moram skiniti englesku verziju?
Pokušavao sam par puta sa ovom licencom za Bit Def.,ali uzalud,neznam gdje grješim.Ako neko ima viška,bio bi mu zahvalan....
EKIPA, NAVALI KLIK
HVALA! već dva dana se hebem s tim i nikako da dođem do tog linka :) uspio sam sa tvojeg linka. dobio key, sad instaliram, ali sam skinuo engleski installer sa službene stranice, pa preko njega instaliram.
Može pomoč! Ja sam instalirao i sad mi je na Rumunjskom jeziku. Dali se u postavkama može promijeniti jezik ili moram skiniti englesku verziju?
Trebao bi.
Evo ti engleske full verzije:
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_32b.exe 32 bita
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2013/en-us/bitdefender_is_2013_64b.exe 64 bita
meni uopce ne otvara polje za upis, pojavi se na pol sekunde i onda nestane....nece ni IE i Chrome...
meni uopce ne otvara polje za upis, pojavi se na pol sekunde i onda nestane....
Mislim da je vrijeme isteklo.
kaze da je vrijeme samo od 15-16 sati...
a mater im....ni na sat ne znaju gledat...
thx anyway
Baksuza li... uspio sam prespavat dodjelu...
Za sve vas koji niste uspijeli pokupit kljuc ili ste zaspali imate sanse na Av Gurus Facebook stranici
.
Dobar clanak o zastiti protiv Keylogera .
Best Keystroke Encryption Software to Protect Against Keyloggers
Keylogger Test Rezultati:
Da li je neko koristio Zemana Antilogger i Zemana AntiMalware? Ima li potrebe za ovakvim programima i koliko opterećuju računar?
Preporuka free antivirusa za win xp, 256mb rama ?
HVALA!
Probaj avast! Free Antivirus 7 (download link) zato što na njihovim stranicama piše da on ide na 128MB RAMa...
ili
Microsoft Security Essentials (jako loša detekcija virusa). Za taj antivirus potrebno je imati orginalne Windowse
Ovo je nekaj novo ?
...ima jedno mjesec-dva...
Moze preprouka za jednostavan i koji puno ne smeta besplatan antivirusni program ?? Za avast znam ali mi radi problem.
Moze preprouka za jednostavan i koji puno ne smeta besplatan antivirusni program ?? Za avast znam ali mi radi problem.
Bitdefender Antivirus Free Edition