Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.131.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
zoran010 kaže...

filehippo ima zastarjele screenshotove za sve programe

aha, znači ja doma imam najnoviju verziju?

15 godina

Tako je, imaš najnoviju verziju.

Btw. puno web stranica ima zastarjele screenshotove, a ispod slike piše najnovija verzija.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 11:37 (deadman).
16 godina
protjeran
Eto dosad sam koristio kaspersky koji je odlično obavljao svoj posao,al sam se prebacio na aviru zbog stalnog mjenjanja ključeva,i što stalno nešta pretražuje!
15 godina
neaktivan
Robi959 kaže...
Eto dosad sam koristio kaspersky koji je odlično obavljao svoj posao,al sam se prebacio na aviru zbog stalnog mjenjanja ključeva,i što stalno nešta pretražuje!

Hahahha,pa ako hoćeš Kaspesky plati ga -.-'' ili barem nađi key koji ne blacklista (ima ih,samo trebaš znat di tražit). A Avira,jel free ili premium/suite?

16 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...
Robi959 kaže...

Hahahha,pa ako hoćeš Kaspesky plati ga -.-'' ili barem nađi key koji ne blacklista (ima ih,samo trebaš znat di tražit). A Avira,jel free ili premium/suite?

Ma imao sam trial reseter tako da.... ali ne da mi se više, skinio Aviru free i dobro. Cool

16 godina
neaktivan
Robi959 kaže...
filipvk1000 kaže...
Robi959 kaže...

Ma imao sam trial reseter tako da.... ali ne da mi se više, skinio Aviru free i dobro. Cool

Tako je i najbolje!Ako ne želiš bacat pare ne zahebavaj se s komercijalnim i ilegalnim softverom!

Fućkaj ga!
15 godina
Smata123 kaže...

e ljudi vidim da na filehippu ovako izgleda najnovija vezija cis-a i to je verzija 4.1.150349, a ja doma imam istu tu veriju samo što mi cis izgleda ovako: e sad, koja je od te dvije verzije novija? ili su obje iste samo što je drukčije sučelje?

Hmm...ovat tvoj "Premium", dalije to komercijalna verzija programa ili neka free!?

Na nekim ljekovima sam za glavu trenutno pa moguce da zato nista ne nalazim.... Smijeh

Molim te daj mi samo link na download tvoje verzije...moze i na PM od kuda si je skinio.

P.S.

Vidim da Comodo stalno prosiruje "paletu" proizvoda sto je imho pohvalno te me zanima dali je netko probao njihov browser i kakva su misljenja o njemu:

Comodo Dragon

http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

Stvarno imaju svega free:

http://www.comodo.com/home/free/free-protection.php

...no pitanje koliko to sve valja?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 17:51 (win32).
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Vidim da Comodo stalno prosiruje "paletu" proizvoda sto je imho pohvalno te me zanima dali je netko probao njihov browser i kakva su misljenja o njemu:

Comodo Dragon

http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

Stvarno imaju svega free:

http://www.comodo.com/home/free/free-protection.php

...no pitanje koliko to sve valja?

Probao sam ja. Isti je kao Chrome, tj. baziran je na njemu. Izgled je promijenjen, meni dosta lijepo izgleda. Malo je porađeno na sigurnosti i to je to, ništa posebno. Ne podržava WOT.

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Probao sam ja. Isti je kao Chrome, tj. baziran je na njemu. Izgled je promijenjen, meni dosta lijepo izgleda. Malo je porađeno na sigurnosti i to je to, ništa posebno. Ne podržava WOT.

I kaska u aktualnosti verzija...trenutno je Dragon baziran na stabilnoj verziji Chromea 4.

15 godina
neaktivan

Da, da, naravno, Kasporsky Internet Security želim kupiti, ono je bila greška u pisanju.

U svakom slučaju hvala na odgovoru, sad sam već prilično siguran da ga uzimam.

16 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Inače volim eksperimentirati s AV-ima(ma koliko to čudno zvučalo) i isprobao sam ih stvarno puno,gotove sve poznatije free i komercijalne antiviruse.I tako pošto često posjećujem ovu temu,vidim da hvalite COMODO IS.Susreo sam se samo sa COMODO firewallom ali ga nisam dugo koristio(iako znam da je jako dobar).

Šta kažete da zamjenim Aviru free i Sygate FW sa cijelim COMODO paketom?

I mislim da je u ovoj temi bio neki tutorial kako što bolje podesiti COMODO ali ga ne mogu naći.Ako netko zna gdje je taj tutorial neka ga posta.Hvala!

Fućkaj ga!
15 godina

Slobodno stavi CIS. Tutorial za podešavanje je na 55. str. Scrollaj malo dole.Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 14:37 (deadman).
15 godina
Tomislav95 kaže...

Inače volim eksperimentirati s AV-ima(ma koliko to čudno zvučalo) i isprobao sam ih stvarno puno,gotove sve poznatije free i komercijalne antiviruse.I tako pošto često posjećujem ovu temu,vidim da hvalite COMODO IS.Susreo sam se samo sa COMODO firewallom ali ga nisam dugo koristio(iako znam da je jako dobar).

Šta kažete da zamjenim Aviru free i Sygate FW sa cijelim COMODO paketom?

I mislim da je u ovoj temi bio neki tutorial kako što bolje podesiti COMODO ali ga ne mogu naći.Ako netko zna gdje je taj tutorial neka ga posta.Hvala!

Probaj slobodno CIS, a ja ti preporučim ako hočeš probaj Comodo antivirus.Ima sve osim firewall a glavno mu je defense+.Jako dobar.

15 godina

CIS već sadrži antivirus.

15 godina

Danas sam mislio stavljati nove Win i Ubuntu no sinoc oko 24 h mi se razletila brava od ulaznih vrata! Uz sve je jos i pukao kljuc (kodirani), a vrata su sigurnosna i zakljucavaju se na tocno 8 benih mjesta!!

Ovi bravari nisu normalni! Jedan me trazi samo za vadenje kljuca 350 kn! Kada sam mu rekao kakva vrata imam na ulazu od stana, nije htio ni doci niti ih uopce dirati.

Sada cekam nekog bravara da dode koji ce izvadit kljuc, razvalit vrata + neko busenje i busilicu je spominjao (star me malo toga djela)....ne mogu vjerovat da ce mi razvalit vrata i da ce jos nesto sa busilicom udarat!

To ja zovem firewall-om...ne mogu van ni unutra...skoro pa savrsena zastita! Cool

No sve me je strah koliko ce me kostati "licenca" sa obzirom na "firewall" te kada se sve "postavke" sloze kako treba....te koliko ce vremena trebati da se sve "podesi"!

Danas sam napokon mislio sve lijepo sredit posto sam dosao iz bolnice napokon i sa svim pretragama sam gotov te instalirati na svjeze Win7 x64 kompletan CIS.....i onda mi se ovo desi......neka jako losa karma.

Mislim da polako ludim.... uz to skoro cijelu noc radi svega nisam spavao....Šutim

P.S.

Ako netko zna dobrog bravara u Zg i da zna svoj posao, neka mi hitno posalje broj na PM ako ovaj nesto zezne!!

Hvala i izvinjavam se ba malom OT...no dobra je bar usporedba sa firewall-om...a i CIS ce sacekati neki drugi dan (ocito).

Dopuna nakon "obavljenoga posla" i razvaljivanja vrata:

- odu moji novi hardovi...nista od kupovine jos 2 TB (preklinjem sigurnosna vrata i one tko ih je izmislio....ne vidim smisao ugradivanja kamere u vrata i te gluposti..bar nema smisla kod mene)

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 21:29 (win32).
16 godina
neaktivan

Jel mi možete reći koji je dobar program za zaštitu eksternog hard diska ?

HVALA

15 godina
15 godina
neaktivan

avira je najbolja jbg ponekad prode koji trojanac nisam skenira 2 mjeseca i danas skenira bila 2 trojanca a jbg premjestim ih u karantenu i to je to free je lako se upravlja itd...Cool

...dovedite mi poštenog političara pa ću ja vama dovesti nevinu kurvu...
16 godina
obama kaže...

avira je najbolja jbg ponekad prode koji trojanac nisam skenira 2 mjeseca i danas skenira bila 2 trojanca a jbg premjestim ih u karantenu i to je to free je lako se upravlja itd...Cool

CIS bolji ;)

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
MarioVk kaže...
obama kaže...

CIS bolji ;)

CIS je "all in one" rijesenje, mislim da obama misli samo na antivirus...te ga i sam koristim u kombinaciji sa Comodo firewallom te mi radi odlicno.

Daleko od toga da je Comodov antivirus los, dapace odlican je no ne znam koliko je SAM antivirus bolji od Avire.

17 godina

mene je taj ''močni'' cis shebao, instalirao ja to nekidan, i kad ono pocelo me zezat, nemogu od njega instalirati neke stvari, neda da e pri instalaciji nekih stvari pise u registry i tako, a najgore kad idem nesto pokrenuti kao administrator, kaze mi da nemam administratorska prava, a podesio sam ga po vasim uputama. I eto onda sam napravio clean install windowsa i stavio staru dobru aviru free

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
protjeran

Kod mene je na kompu sad KIS2011 trial.

Evo nakon prve instalacije koja je radila problema sa license validation nakon reinstalacije radi OK.

Već sedam dana.

Več sam javio u temu prije par dana Norton Internet Security 2010 ovo prvo sa reinstalacijom.

free speech for the dumbxD
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 11:46 (stoncin3).
15 godina
mind_challenge kaže...

mene je taj ''močni'' cis shebao, instalirao ja to nekidan, i kad ono pocelo me zezat, nemogu od njega instalirati neke stvari, neda da e pri instalaciji nekih stvari pise u registry i tako, a najgore kad idem nesto pokrenuti kao administrator, kaze mi da nemam administratorska prava, a podesio sam ga po vasim uputama. I eto onda sam napravio clean install windowsa i stavio staru dobru aviru free

Nisi ga ocito dobro podesio.... Korisim ga godinama i nikada nije bilo problema. No kako je poprilicno kompleksan program, moras znati sta radis i ne sve radit napamet ili sta procitas na netu.

Uvijek svakome prije instalacije CIS-a preporucim da na jubitu pogleda tutorijale za CIS kojih ima  poprilicno puno i jako su dobri te pokazuju pravu moc samoga programa.

No kao sto rekoh, od Comoda koristim sve osim antivirusa te kao antivirus koristm Aviru free, ali posto ovih dana stavljam nove Win7 x64 tako cu staviti kompletan CIS i mozda napisem svoj tutorijal (bez obzira sto su kolege vec napisali jedan) te da vidite kako ja to sve rijesim. Meni Comodo radi doslovce savrseno tj. koliko savrseno moze raditi jedan firewall te me svaki puta iznenadi sto je taj program free posto je IMHO daleko mocniji i bolji od mnogih komercijalnih programa.

15 godina
neaktivan

Evo pitanje za neke koji imaju duže od mene CIS. Dali CIS ima Antiphishing (kako bi jedan lik na drugom forumu napiso antifishing)?

15 godina
neaktivan

Ma dosta je meni tih više ave-ova.. ovaj ovakav ovaj onakav... sad sam si metno .. ljepo MSE, i standardno kak je s windowsima 7 ostalo.. i jeb.. mi se valjda neče ništa napast komp nisam ja neka ražena vrtka na kju sad svi vrebaju..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Ma dosta je meni tih više ave-ova.. ovaj ovakav ovaj onakav... sad sam si metno .. ljepo MSE

mse je dobar av

16 godina
neaktivan

Ma ja se igram na virtualnoj mašini sa svim tim čudesima ali na kompu držim i dalje

Aviru free + PC Tools Firewall + Sandboxie + WOT(firefox) i povremeni(on demand) scan sa MalwareBytes i SuperAntiSpyware.

I čist kao suza već misecima

Edit:

Sve vrhunski besplatni programi, nezahtjevni za resurse kompjutera, a i nezahtjevni šta se tiče nekog znanja,

konfigurirani tek malo više od defaultnih postavki...

Avira - konfigurirana ovako(post od rambox) i ovako i još za ukloniti reklamu.

PC Tools Firewall+ - jednostavan, kažu 3. najbolji, iza Comodo i OnlineArmor - odlična proaktivna zaštita, malo pita i dobro pamti.

Sandboxie - proučiti malo službeni help i tutorijale.

WOT - obavezan na browser-u (u mom slučaju firefox)! Kod mene na defaultu(warning) ali može i na opciju da blokira stranice (isto post i slika od rambox).

MalwareBytes

SuperAntiSpyware(ima i portable verzija!)

Ko prati temu sve ovo već (više-manje) znaCool

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 3:34 (brixy).
15 godina
neaktivan
brixy kaže...

Ma ja se igram na virtualnoj mašini sa svim tim čudesima ali na kompu držim i dalje

Aviru free + PC Tools Firewall + Sandboxie + WOT(firefox) i povremeni(on demand) scan sa MalwareBytes i SuperAntiSpyware.

I čist kao suza već misecima

Edit:

Sve vrhunski besplatni programi, nezahtjevni za resurse kompjutera, a i nezahtjevni šta se tiče nekog znanja,

konfigurirani tek malo više od defaultnih postavki...

Avira - konfigurirana ovako(post od rambox) i ovako i još za ukloniti reklamu.

PC Tools Firewall+ - jednostavan, kažu 3. najbolji, iza Comodo i OnlineArmor - odlična proaktivna zaštita, malo pita i dobro pamti.

Sandboxie - proučiti malo službeni help i tutorijale.

WOT - obavezan na browser-u (u mom slučaju firefox)! Kod mene na defaultu(warning) ali može i na opciju da blokira stranice (isto post i slika od rambox).

MalwareBytes

SuperAntiSpyware(ima i portable verzija!)

Ko prati temu sve ovo već (više-manje) znaCool

Ova zaštita što si reko: Avira,Pc Tools Firewall Plus,Sandboxie,WOT,Malwarebytes,SAS je odlična a i besplatna zaštita!Sve to ili Comodo Internet Security i MBAM.

16 godina
neaktivan

Ja sam imao emsisoft antimalware od 11.mj 2009.ostalo mi jos licence do 11mj.ali reinstalirao windows prekuce pa mi se neda ubacivat ponovo za ta 4mj.Inace dobar je to AV.

Ubacio sam juce Pandu cloud 2010.zanimalo me kakav je to AV.A skinuo sam uz nju Microsoftov - MSE i avast pa se dvoumim koji da ostavim trajno.Ako neko ima bolju opciju od ova 3 freeware,ali da nije Avira,neka predlozi.Cool

Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...

Ubacio sam juce Pandu cloud 2010.zanimalo me kakav je to AV.A skinuo sam uz nju Microsoftov - MSE i avast pa se dvoumim koji da ostavim trajno.

izabrao bi mse
vidio sam ga na par kompova, kod dodatne provjere svi su bili čisti,a čini se dosta lagan..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 13:54 (seneka).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice