Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.104.670
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Jeste čuli za "RADIX" ( Rootkit remover )

Pokrenuo sam ga i skenirao komp, izbacio je poprilično velik LOG file, ponudio da Fixam to šta je našao ali se nisam usudio {#},ufatila me prpa zbog upozorenja na zadnjoj slici...

Sve mi je to "Špansko Selo" pa bih molio nekog iskusnijeg za kakav savjet {#}

Jel tako-tako je !!!
17 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O

Nemas rootkitova covjece! Ne diraj to i drugi put koristi GMER ....

naravno uz NIS 2011 {#}

Na pocetnom GMER-ovom prozoru ostavi ukljuceno samo Files, ADS i Show All (ostalo je za odlikase) I ono  najbitnije nemoj nikako checkirati ili odcheckirati opcije  dok radi GMER!

Ajde vi iz zadnje klupe prekinite se smijati!

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
17 godina
deadman kaže...
softwaremaniac kaže...

Pozdrav ljudi ovako trebao bi neku dobru stranicu gdje se može skinuti Fake AV i Rogue jer ih želim testirati na virtualnoj mašini.Vidio sam da ima nešto na MBAM-ovom forumu i regao sam se,ali mi ne dopušta download,pa evo ako netko zna ,neka kaže.

Uživaj...

http://www.malwaredomainlist.com/mdl.php

Evo jos jedna: http://malc0de.com/database/

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina

Avast još uvijek uvjerljivo drži prvu poziciju globalnog tržišnog udjela sa 17.53%. ESET i Symantec zaokružuju top 3. Najveći porast u odnosu na lipanj prošle godine zabilježili su ESET, Kaspersky i Panda , a najveći pad Avira i Mcafee.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 12:16 (deadman).
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Avast još uvijek uvjerljivo drži prvu poziciju globalnog tržišnog udjela sa 17.53%. ESET i Symantec zaokružuju top 3. Najveći porast u odnosu na lipanj prošle godine zabilježili su ESET, Kaspersky i Panda , a najveći pad Avira i Mcafee.

a gdje je izvor?

Comodo
15 godina
(s)izgoreo kaže...
deadman kaže...

a gdje je izvor?

Sorry, evo ga.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
15 godina
deadman kaže...

A čemu taj podatak?

Pa tržišni udio nekog proizvoda NIJE pokazatelj i njegove kvalitete!!!

Jel tako-tako je !!!
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
deadman kaže...

A čemu taj podatak?

Pa tržišni udio nekog proizvoda NIJE pokazatelj i njegove kvalitete!!!

Pa jel on rekao da je pokazatelj?

I zašto ne taj podatak? Čisto informativno! Tu smo da dijelimo informacije!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 18:33 (brixy).
15 godina

koristio sami avast i licencirani nod 32 ,kaspersky i avira su za 5 klasa bolji proizvod ali izgleda da nod 32 ima bolji marketing ili živi na staroj slavi,inače nod sam koristio dva mjeseca i odustao sam kad  sam ga testirao 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
odjavljen
blackalbum kaže...

koristio sami avast i licencirani nod 32 ,kaspersky i avira su za 5 klasa bolji proizvod ali izgleda da nod 32 ima bolji marketing ili živi na staroj slavi,inače nod sam koristio dva mjeseca i odustao sam kad  sam ga testirao 

Istina, bolji su, ali za Aviru to vrijedi samo što se detekcije tiče. Kaspersky je daleko bolji i opremljeniji od navedenih, sve je ispoliranije (mada je poprilično težak za sustav).

Avira ako želi opstati na tržištu mora se okrenuti proaktivnoj zaštiti, koja je sasvim sigurno budućnost zaštite računala. To vrijedi i za Avast i AVG i ostale, koji rade više manje samo na bazi definicija.

NOD nije toliko korišten zbog marketinga, NOD ima ime i prošlost (pozitivno) i to ga drži toliko korištenim.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:22 (kingmedo).
15 godina

Juupppiii {#}

Jel tako-tako je !!!
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Juupppiii  {#}

Ajde sada idi kod cike Lazara i lupi jedno Hvala :)

Sto sam ti ja rekao,a? Jel tako-tako je !!!  {#}

15 godina

Pa kada če ta CIS nadogradnja???

Još uvijek sam na v.5.0.1636...

@siketa ???

Jel tako-tako je !!!
16 godina
andi.cro kaže...

Pa kada če ta CIS nadogradnja???

Još uvijek sam na v.5.0.1636...

@siketa ???

meni došlo prije par dana, probaj ručno nadograditi

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina

Evo idem iz ovih stopa jer dok ja to dočekam i proljeće bu stiglo {#}

Jel tako-tako je !!!
17 godina
djigibao kaže...
deadman kaže...
softwaremaniac kaže...

Pozdrav ljudi ovako trebao bi neku dobru stranicu gdje se može skinuti Fake AV i Rogue jer ih želim testirati na virtualnoj mašini.Vidio sam da ima nešto na MBAM-ovom forumu i regao sam se,ali mi ne dopušta download,pa evo ako netko zna ,neka kaže.

Uživaj...

http://www.malwaredomainlist.com/mdl.php

Evo jos jedna: http://malc0de.com/database/

Ta stranica ne valja uopce, jer nema bocno o kakvoj se radi gamadi niti bilo kaj a to je vrlo bitno za neko testiranje.{#}{#}

17 godina

Jesi probao stisnut sa strane Click Md5 for ThreatExpert Report

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina

Imam problem !!!

Prije par dana sam trebao reinstalirat ADOBE CS4 programe i jedva sam ih maknuo sa kompa,trebao sam uz "Adobe Cleaner Tool" upotrijebiti i "Mocrosoft Windows Installer CleanUP Utility" i nakon njega mi na kompu ništa više nije bilo isto!

Office mi je nestao a ipak je bio prisutan na kompu,neki drugi programi su također bili kao da ih nema a vidjele su se njihove ikone i sve kaj treba u program filesu ali kad bih pokušao pokrenut ili deinstalirat javljala se poruka da dotični program prvo treba biti instaliran da bi se mogao deinstalirati ITD...uglavnom tu se nekaj dobro sprčkalo!!!

E sada...downloadao sam novu verziju CIS-a i prije nego sam je išao instalirat htio sam deinstalirat staru verziju ali to nikako nisam mogao učiniti jer se CIS ne pojavljuje da je instaliran niti u Revu niti u Add and Remove Programs,kao da ga nema na kompu a sve sa njim normalno radi i postoji u Program Filesu i u Start izborniku !!!

Iz start izbornika sam ga također probao deinstalirat na njegov link za deinstalaciju ali ne može ( slikica )

Probao sam pokrenut instalater nove verzije i kada instalacija počne,upita me koje module želim ( AV,FW,GeekBudy ) kliknem next i odmah mi se pokaže da je instalacija uspješno završena ali kada otvorim CIS piše da je tu još uvijek stara verzija !!! ( slikica )

Napravio sam "Sistem File Check" kroz Glary pa čiščenje i reparatura sistema sa CCleanerom i Glaryjem itd ali niš ne pomaže, kako sad da deinstaliram stari CIS i instaliram novu verziju???

Jel tako-tako je !!!
17 godina
neaktivan

Idi u Safe Mode i pokusaj ponovo sa Revom ali odaberi Forced Uninstall

Usput, MS Windows CleanUP" ti je napravio probleme, prilicne. Ili jos jednom instaliraj CIS pa pokusaj ga maknuti

[edit]

System Restore?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 1:28 (Lazarus Long).
17 godina

Ma sta je ovo Windows CleanUP?

To totalno rastura (de)instalacijske datoteke

17 godina
djigibao kaže...

Jesi probao stisnut sa strane Click Md5 for ThreatExpert Report

E to je na drugoj stranici, pogledaj kaj je na Malwaredomainlist pa usporedi s ovim pa ti bude jasno sve.{#}

15 godina

Sys Restore,unatoč tome što je uključen,ne otvara se ?!?

U Safe modu je isto kao i u normalnom modu,isti problemi iste obavijesti isti neuspjeh :(

Ništa nisam uspio napravit tako da mi je možda najjednostavnije odradit instalaciju na Win.7 nego se zezat sa ovim glupostima ko zna do kad!!!

Jel tako-tako je !!!
15 godina
djigibao kaže...

Ak to nije legalan i ubitačan virus onda ja ne znam kaj je!!!

To ti zezne sve bitne programe na kompu u takvoj mjeri da više ne možeš ni de-instalirat ni instalirat te programe,UŽAS!!!

Jel tako-tako je !!!
17 godina
neaktivan

Trebao si jos jednom instalirati Windows Installer (ne clean up) ali to je to...

Sads sve fino nanovo i pocni uciti kako se koristi Acronis, Norton Ghost ili Paragon da ne bi bilo ovakvih tema. Izrada slike sistemske particije traje 10 do 15 min. max. a vracanje oko 5

14 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
djigibao kaže...

Ak to nije legalan i ubitačan virus onda ja ne znam kaj je!!!

To ti zezne sve bitne programe na kompu u takvoj mjeri da više ne možeš ni de-instalirat ni instalirat te programe,UŽAS!!!

Koriste se brda zaštitnih programa i uvek +wot na brovseru za svaki slučaj a najveća opasnost preti od prevelikog čačkanja.Nisu virusi ni blizu tolika opasnost koliko se mi puno čuvamao i održavamo sistem čistim dok ga sami ne srušimo {#}

15 godina
Lazarus Long kaže...

Trebao si jos jednom instalirati Windows Installer (ne clean up) ali to je to...

Sads sve fino nanovo i pocni uciti kako se koristi Acronis, Norton Ghost ili Paragon da ne bi bilo ovakvih tema. Izrada slike sistemske particije traje 10 do 15 min. max. a vracanje oko 5

Hej Lazo, po tvome......koji je najbolji alat za izradu svjezeg backupa kada se instalira OS sa svim driverima i programima? Nije vazno dali je paid ili bilo sta slicno

Sada ce biti negdje godinu dana kako imam ove Windowse te bih cisto radi sebe instalirao svjeze (makar nema potrebe jer na kompu nije bilo nikakvih havarija, malwarea ili bilo cega slicnoga).

Glavno da backup mogu uvijek lagano povuci.....po mogucnosti najbolje da ide sa drugoga harda (znaci ne onoga na kojemu se nalazi sami OS).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Meni je najjednostavnije za koristiti DriveImage XML, a isti je i na Hiren's Boot CD-u pa sam se već uhodao u brzo i lako vraćanje imagea....

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
16 godina
neaktivan

Pomoć molim!

"Ne da" mi deinstalitari glupi AVG free. Čime da ga maknem jednom za svagda?

17 godina
the economist kaže...

Pomoć molim!

"Ne da" mi deinstalitari glupi AVG free. Čime da ga maknem jednom za svagda?

Evo imaš dole na linku pri vrhu, pa skini verziju za 32 ili 64 bit Windowse ovisi kaj imaš i pocisti to smece s kompa.{#}{#}

http://www.avg.com/us-en/download-tools

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice