Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.106.573
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O

Hahahahahaha

Ocigledno si vrlo pazljivo to procitao ;)

:)
15 godina
logic kaže...

Pogotovo ako namjesti sve kao na slici ;)

Nema zaraze definitivno. Doduse ni neta nema al to je manje bitno ;)

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

PA NAMJERNO SAM SAKRIO BIJELOM BOJOM TE PODATKE a ostavio samo ono o čemu sam čovjeku govorio "Clear Cloud DNS adrese"

Na koju foru bi sada postao ovdje da tamo stvarno nema tih podataka???

Pokazao sam mu, da mu bude lakše,gdje to treba upisati !!!

I odmah me prozivaš glupim u sljedečim postovima...mislim stvarno,daj se suzdrži malo od takvih ispada,gdje ti je kultura ?!?

Jel tako-tako je !!!
15 godina
blackalbum kaže...

kad se već spominje zaštita od gamadi ja sam na dosta mjesta pročitao da je dobro da se u windowsima otvori sekundarni korisnički račun,ja sam to napravio i kako mi je windows sa vremenom usporio na ovom drugom računu opet radi sasvim dovoljno brzo

@logic ne zna niš drugo nego se ismijavati drugima {#}

To što si napisao je točno!!!

Ali riječ je o korisničkom računu sa smanjenim administrativnim pravima pa je kao takav i sigurniji!!!

To što ti je jedan "user account" usporio,stvar je vjerojatno do pomanjkanja održavanja i čiščenja računa sa CCleanerom ili Glaryjem a može biti i do nekog malwarea pa si trebao to provjeriti sa MBAM-om,Hitmanom ili čak Norton Power Eraserom da se vidi ima li zaraze izvan okvira windowsa!

Koju zaštitu koristiš?

Jel tako-tako je !!!
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
logic kaže...

Pogotovo ako namjesti sve kao na slici ;)

Nema zaraze definitivno. Doduse ni neta nema al to je manje bitno ;)

PA NAMJERNO SAM SAKRIO BIJELOM BOJOM TE PODATKE a ostavio samo ono o čemu sam čovjeku govorio "Clear Cloud DNS adrese"

Na koju foru bi sada postao ovdje da tamo stvarno nema tih podataka???

Pokazao sam mu, da mu bude lakše,gdje to treba upisati !!!

I odmah me prozivaš glupim u sljedečim postovima...mislim stvarno,daj se suzdrži malo od takvih ispada,gdje ti je kultura ?!?

Oladi malo. Gdje sam ja ikoga igdje nazvao glupim? Drugo kako ja znam da si ti sakrio te podatke. I kakva korist bilo kome od tvoje lan adrese??????????? I znas li sta znaci ;)? Ocigledno ne. Spusti malo loptu na zemlju jer ovako ispadas smijesan.

17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
blackalbum kaže...

kad se već spominje zaštita od gamadi ja sam na dosta mjesta pročitao da je dobro da se u windowsima otvori sekundarni korisnički račun,ja sam to napravio i kako mi je windows sa vremenom usporio na ovom drugom računu opet radi sasvim dovoljno brzo

@logic ne zna niš drugo nego se ismijavati drugima {#}

To što si napisao je točno!!!

Ali riječ je o korisničkom računu sa smanjenim administrativnim pravima pa je kao takav i sigurniji!!!

To što ti je jedan "user account" usporio,stvar je vjerojatno do pomanjkanja održavanja i čiščenja računa sa CCleanerom ili Glaryjem a može biti i do nekog malwarea pa si trebao to provjeriti sa MBAM-om,Hitmanom ili čak Norton Power Eraserom da se vidi ima li zaraze izvan okvira windowsa!

Koju zaštitu koristiš?

To sto je napisao je djelimicno tacno. Sekundardni nalog ne znaci nista samo po sebi. Ako je admin dzaba mu. Nigdje nije napisao da je user ili power user.

15 godina

ne otvorio sam drugi račun u kojem su smanjena administratorska prava,a čitao sam na dosta mjesta da je to dobro za učiniti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

@logic: malo kulture ti ne bi škodilo.

Pročitaj još jednom što si napisao pa ti možda, ali samo možda bude jasnije.

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:51 (siketa).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

ha ha,ovo je bila komedija zabune,,
dobar je logic,vređa direktno bez uvijanja,mene još nije pa mi valjda ne smeta{#}

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

dobar je logic,vređa direktno bez uvijanja,mene još nije pa mi valjda ne smeta{#}

I onda se još pravi mutav......

kao ono...Ko? Ja ? Negdje reko da je neko glup?

Ma jok, br(al)e.....

EDIT: To što ne vidi da u poljima za upis IP adrese, SMe i GWa nema točki koje odvajaju bajtove adrese govori da bi mogao u posjet kod oftamologa. {#}

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:58 (siketa).
17 godina
blackalbum kaže...

ne otvorio sam drugi račun u kojem su smanjena administratorska prava,a čitao sam na dosta mjesta da je to dobro za učiniti

Ak naletiš na Virut mos imat i 5 racuna, badave ti to no nazalost nije on jedini koji je takvog podmuklog karaktera gamadi recimo slicne njemu ima dosta.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:58 (rambox).
16 godina
neaktivan
siketa kaže...

ha čuj,svi smo tašti,mene je torrente vređo pa sa ga istuko,ali sam mu oprostio i ne znam zašto sad glumata s tim autobannom{#}

15 godina
rambox kaže...
blackalbum kaže...

Ak naletiš na Virut mos imat i 5 racuna, badave ti to no nazalost nije on jedini koji je takvog podmuklog karaktera gamadi recimo slicne njemu ima dosta.{#}{#}

he he na dual bootu su linuxi,pa kad windowsi crknu još imam rezervnih opcija

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
siketa kaže...

ha ha,ovo je bila komedija zabune,,

Ajd nek vam bude. Ovo je grupa posebno osjetljivih. Nedaj boze sa nekim se ne sloziti. Odmah trce mami i vicu diro me logic ;)

17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

1 ili 2 ne cine grupu, nemoj preko pojedinaca ocijenjivat cijelu grupu.....mozda smo malo osjetljivi, ha {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ajd nek vam bude. Ovo je grupa posebno osjetljivih. Nedaj boze sa nekim se ne sloziti. Odmah trce mami i vicu diro me logic ;)

...i to po nezgodnom mjestu me diro....{#}

E da si se ne-složio na normalan način, nitko ti ništa ne bi rekao....a ne odmah u vugla.

Jesmo li baš zbog ovakvih tonova imali nedavno lock?

Osjetljivi su moderatori, lako za nas.....

Eto, odmah bežanija kad nije u pravu.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 0:09 (siketa).
16 godina
neaktivan

ja sam užasno osjetljiv i nemojte me dirat
@giga jesi vidla da sam ti ocjenio u wot-u onu tvoju  stranicu iz profila?

17 godina

Jel moze neko nabrzinu (ako zna ili ima u arhivi) neke postavke oko Online armora free ili je sve na defaultu?

Stavio sam na virtualca pa da ga malo ispeglam {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina
neaktivan
15 godina

zašto online armor firewalla nema više na matousec testu ili ja gledam negdje pogrešno

17 godina

Pa nije bas nesto ni lagan, oko 45-50mb ram (slika-private bytes)+4 procesa

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Slika sa bug.hr

Jel to web shields blokira ili...(nisam jos iskopcao web shields)?

EDIT:

Odgovor

web shields iskopcan...pa onda i nije toliko los taj web shields. Zasto ga iskopcavat?

Koristio sam IE, mozda na firefoxu ne radi kako treba jel nema aktiveX

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 0:36 (djigibao).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Pa nije bas nesto ni lagan, oko 45-50mb ram (slika-private bytes)+4 procesa

na vm?
meni je sa instalacijom i procesima uzeo cca 35 mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 0:31 (seneka).
17 godina
seneka kaže...

Ovo dole je sad konacna, malo drukcija verzija za objasnit oko Online Armor Firewall Free.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx?page=233&jumpto=1515196&sort=asc&view=flat

17 godina

Moze koji komentar na moj prijasnji post (malo gore) u vezi Web Shielda?

Ako se recimo koristi IE, sta nije dobro da OA bloka AktiveX+sta ja jos znam?

15 godina

ali stvarno gdje je online armor nestao sa matousec testa prije je stalno bio na njihovim stranicama,ja sam ga jednom instalirao na xp staru mašinu i sporo mi se podizao sistem,valjda su to popravili ali program mi je ostao u dobrom sjećanju

17 godina
blackalbum kaže...

ali stvarno gdje je online armor nestao sa matousec testa prije je stalno bio na njihovim stranicama,ja sam ga jednom instalirao na xp staru mašinu i sporo mi se podizao sistem,valjda su to popravili ali program mi je ostao u dobrom sjećanju

Online Armor temporarily disqualified

link

17 godina
blackalbum kaže...

Nestal je zato kaj su se nekaj posvadili, da prije je Online Armor Firewall usporaval Startap ali sad vise to nije slucaj.{#}

15 godina
neaktivan
seneka kaže...

ja sam užasno osjetljiv i nemojte me dirat
@giga jesi vidla da sam ti ocjenio u wot-u onu tvoju  stranicu iz profila?

Nije moja str. sasvim slučajno sam ju našla na netu (Googlala sam svoj nick {#}).

16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Nije moja str. sasvim slučajno sam ju našla na netu (Googlala sam svoj nick {#}).

{#} ma da!?  ali super je

15 godina
neaktivan

Norton Internet Secutity 2011 90 days free

OEM installer  Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 16:30 (mario1990).
16 godina
mario1990 kaže...

Norton Internet Secutity 2011 90 days free

OEM installer Klik

zašto link neradi?

ima li još itko sličnih problem?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice