Imali se gdje uzeti u Zagrebu?
[REVIEW] Kaspersky IS 2010
- poruka: 62
- |
- čitano: 18.839
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
jel to do mene problem il imam neki virus ko zadnji put, uglavnom neželi mi na
kaspersky-evu stranicu tj. sve kaj ima weze sa kasperom mi baca "Ups! Čini se da ova veza nije ispravna."
ili je do njih mada sumnjam.
EDIT:
lol nijedan antivirus web stranica ne radi... bilo koji antivirus ocu skinut sa određene stranice mi baca ovo..
jel to do mene problem il imam neki virus ko zadnji put, uglavnom neželi mi na
kaspersky-evu stranicu tj. sve kaj ima weze sa kasperom mi baca "Ups! Čini se da ova veza nije ispravna."
ili je do njih mada sumnjam.
EDIT:
lol nijedan antivirus web stranica ne radi... bilo koji antivirus ocu skinut sa određene stranice mi baca ovo..
koristiš li licenciranu,ili krekiranu verziju
Neam ni jednu. ocu skinut, pa mi to baca hebeni virus!
al skeniram trenutno sa nodom nesto ako sta uspijem
Isprike za dizanje teme, ali zanima me koja je razlika izmedu Kaspersky IS 2010 i Kaspersky AV 2010.
Mislio sam kupiti jedan od ta dva, dosta mi je vise zajebancije sa raznim keyevima, jos koji virus usput pokupim.
Isprike za dizanje teme, ali zanima me koja je razlika izmedu Kaspersky IS 2010 i Kaspersky AV 2010.
Mislio sam kupiti jedan od ta dva, dosta mi je vise zajebancije sa raznim keyevima, jos koji virus usput pokupim.
Kaspersky AV je samo antivirus, a IS je cijeli paket sa firewall-om i ostalim....
aaa
kis 2010 ima vatrozid i antispam,mala ti je razlika u cijeni ja koristim kis 2010 ,program je savršen još mu nisam našao zamjerku,i nije dosadan jako malo pita,moj preporuka imaš ga u linksa za 370 kn
Koristio sam KIS godinu dana i mogu reć da sam jako zadovoljan njime, ima firewall, blokira skidanje ako je virus u datoteci, link scanner... odličan je nema šta, al prešao sam na aviru free jer mi je preskup KIS
KIS svakako preporučam
http://wiaderko.net/hr/download-programy/17294-kaspersky-antivirus-internet-security-2010-9-0-0-736-with-pa.html
opširno..
Zašto ne odeš na web stranicu proizvođača i sam pogledaš?
http://www.kaspersky.com/compare
Zašto ne odeš na web stranicu proizvođača i sam pogledaš?
http://www.kaspersky.com/compare
Zato sto mi je lakse pitati ljude ovde, koji su probali i vidjeli, par kometara koje sam dobio ovde sigurno nebi dobio iz teksta koji tamo procitam.
btw, bio sam na stranici prije nego sam postavio pitanje, tako da znam glave razlike, zanima me da li se isplati uzeti IS i platiti koju kunu vise.
da ali ako imas kreditnu karticu rade onda preko neta uzmi, ja sam ga platio, mislim 55$
da ali ako imas kreditnu karticu rade onda preko neta uzmi, ja sam ga platio, mislim 55$
59,95 $
Tako sam i mislio.
Samo nisam nikad kupovao orginal preko interneta pa me zanima kako dobijem key? mail?
tako je, na mail pa za svaki slucaj prepises, isprintas ili sto vec... uglavnom odlicna investicija. i ja sam isto poludio trazeci svako malo key-eve po netu pa sam malo izracunao i zakljucio da se itekako isplati kupit (ustedis zivaca). na kraju ispadne da mjesecno platis oko 24 kn za odlicnu zastitu
A odličnu zaštitu možeš imati i besplatno, kombinirajući dva-tri free softwarea.
I ja imam KIS2010 već petnaestak dana. Uvijek nadje neki vrag u disk scanner, a neš i u vulnerability scanner... Ja volim triale instalirati tako probam sve mjes dana i onda trk na net po drugi softver. Istini za volju ova verzija Windowsa ima jako malo bugova vezano na security softver ipak puno manje nego Vista ili čak XP professional!
Ono što niste rekli a mislim da je najvažnije je da KIS sadrži HIPS ili kako ga KLab zove "Application control" te sandbox ili "Safe run" po KLabu i behavior blocker ili po KLabu "Proactive defense", dok AV (KAV) inačica od navedenog sadrži samo "Proactive defense" odnosno behavior blocker.
Slika razlika u prilogu i link na detaljne razlike
EDIT: Sorry, link na detaljne razlike je već postao siketa u ranijem postu
A odličnu zaštitu možeš imati i besplatno, kombinirajući dva-tri free softwarea.
S time da uvjek možeš naletjeti na nekompatibilnosti i/ili preklapanja featurea, neispravnog ili bugovitog rada...
S time da uvjek možeš naletjeti na nekompatibilnosti i/ili preklapanja featurea, neispravnog ili bugovitog rada...
Zato testiraš par kombinacija i nađeš onu koja radi bez greške.
Pročitao sam da ovdje puno ljudi kupuje Kaspersky. Ali ne kužim zašto...? Moj prijatelj je napravio patch za Kaspersky,kada pokrenete program vrati vam Kaspersky na 30 dana i tako stalno. A super je to što je taj patch 100% čist od virusa =). Ako neko hoće pošaljem mu link na PM.
Pročitao sam da ovdje puno ljudi kupuje Kaspersky. Ali ne kužim zašto...? Moj prijatelj je napravio patch za Kaspersky,kada pokrenete program vrati vam Kaspersky na 30 dana i tako stalno. A super je to što je taj patch 100% čist od virusa =). Ako neko hoće pošaljem mu link na PM.
ti krekirani av ne radu baš kako treba, nije puno dati 300 i nešto kuna da si bezbrižan
Zato testiraš par kombinacija i nađeš onu koja radi bez greške.
Mislim da prosječni juzer a boga mi i oni koji misle da su napredniji neznaju niti naći grešku, npr. KAV i 99% AVa koji na svojim web filterima koriste lokalni proxy bilo koji 3rd party FW neće raditi kako treba, samo neki juzeri će toga biti svjesni... da ne govorimo o ostalim "mehanizmima" koji se još teže daju testirati...
radije odi na neki free AV a ne to piratsko smeče
Možda to i radi, ma čak i ti vjerujem u to. Ali to je cracirana verzija i nitko me ne može uvijeriti da je to istio kao što je potpuno legalna verzija. Kada bi to bilo tako kako ti to kažeš onda nitko ne bi kupovao originalne programe. Ovim postom ne želim ni u kojem slučaju omalovažiti taj patch koji ti je frend napravio. Ma nisu Rusi i ostali prizvođači ovakovih softwera ludi. Vjerovatno će ubrzo naći riješenje i za ovakve prijevare, bez zamjerke, i postat će još oprezniji i neke čak legalne keyeve koje danas možeš naći na različitim stanicama će staviti na black liste.
Sve je tu jasno, koliko para toliko muzike. Imaš novca, kupi komercijalan AV odnosno IS, nemaš/ne želiš na to trošiti uzmi free AV i neki free FW i imaš još niz programa..
Ma pogledao sam. Odlično. I znam ja što je crack, a što je patch. Sorry još jednom, možda iz mog prethodnog posta se to i ne vidi, ma kada ga bolje i pročitam se i to ne vidi jer sam pisao o crack verzijama. Ali opet ponavljam, možda sam i lud i Nevjerni Toma, smatram i dalje da su legalne opcije ( kao što ti kažeš i preskupe i poštujem to ) bolje i "sigurnije " od bilo kakvih drugih verzija. Čak i verzije programa koje danas možeš nabaviti kao promo ili demo verzije sa legalnim ključevima nisu isto ono kao "kada daš novce". Uvjerio sam u to barem na desetke puta, uvijek imaju neka ograničenja. Svaka čast iznimkama koji i kao takove daju potpuno funkcionalnu verziju. Još jednom bez zamjerke, svatko ima pravo na svoj izbor i ovo je samo moje skromno mišljenje.
Ma pogledao sam. Odlično. I znam ja što je crack, a što je patch. Sorry još jednom, možda iz mog prethodnog posta se to i ne vidi, ma kada ga bolje i pročitam se i to ne vidi jer sam pisao o crack verzijama. Ali opet ponavljam, možda sam i lud i Nevjerni Toma, smatram i dalje da su legalne opcije ( kao što ti kažeš i preskupe i poštujem to ) bolje i "sigurnije " od bilo kakvih drugih verzija. Čak i verzije programa koje danas možeš nabaviti kao promo ili demo verzije sa legalnim ključevima nisu isto ono kao "kada daš novce". Uvjerio sam u to barem na desetke puta, uvijek imaju neka ograničenja. Svaka čast iznimkama koji i kao takove daju potpuno funkcionalnu verziju. Još jednom bez zamjerke, svatko ima pravo na svoj izbor i ovo je samo moje skromno mišljenje.
Hoćeš reći da NIS i KIS nisu jednako funkcionalni u probnoj kao i u komercijalnoj inačici?
Zašto bi se ljudima dalo da probaju nešto lošije nego što uistinu je?-nema logike.
Hoćeš reći da NIS i KIS nisu jednako funkcionalni u probnoj kao i u komercijalnoj inačici?
Zašto bi se ljudima dalo da probaju nešto lošije nego što uistinu je?-nema logike.
Ne. Nisam mislio na potpuno funkcionalne "trial" verzije već na one koje idu baš doslovce pod nazivima kao demo ili promo recimo na stranicama kao što su techno 360. in ili u akcijama kao giveaway. Inače slažem se s tobom da trial verzije moraju, a i jesu potpuno iste kao i licencirane verzije. Da nisu, takav način promidžbe ne bi imao smisla.