Pozdrav,
Koristim NOD 32 kao zastitu protiv virusa, trebam li jos sta staviti da me stiti protiv raznih gluposti ???
Hvala!
Pozdrav,
Koristim NOD 32 kao zastitu protiv virusa, trebam li jos sta staviti da me stiti protiv raznih gluposti ???
Hvala!
Ako imas crackanu verziju NODa savjutujem ti nabavis nesto drugo. Ja ga osobno ne koristim al cuo sam da iako ti se normalno updejta da ti uopce ne otkriva viruse. To je valjda neki njihov nacin borbe protiv pirata
Imam cracknuti nod32 + zone alarm 7 + ad-aware 2007 i to je to.Nisam imao nikakvih problema sa virusima s tim da sam 24h na netu. I još imam jednog frenda koji mi tjedno donese bar jednog virusa na usb sticku da vidi jel će ga prepoznat on ima avasta i sve živo i neživo prodje kroz njega.
Eset Smart Security i nista drugo ti ne treba.
koliko košta nod 32 i dal moram onda svaki mjesec plačat, il ga mogu 1 kupit kao aoftwe i imat ga vječno,
kako to funkionira s njima???
Eset Smart Security i nista drugo ti ne treba.
Nod32 je extra AV i mogu ti reci da ti uz njega vise nista ni ne treba.... jos samo mogu reci da mi se ova najnovija verzija ne svida
nod 32 je zakon, uopce ne treba zone alarm, dovoljni su on i adware, zone alarm crpi puno resursa.
hvala pomogli ste mi!!!
Pozdrav!
imam org nod32, novi, nemaj jačeg antivirusa na tržišu, eventualno kaspersky koji je sporiji..
Imam cracknuti nod32 + zone alarm 7 + ad-aware 2007 i to je to.Nisam imao nikakvih problema sa virusima s tim da sam 24h na netu. I još imam jednog frenda koji mi tjedno donese bar jednog virusa na usb sticku da vidi jel će ga prepoznat on ima avasta i sve živo i neživo prodje kroz njega.
Gledajte ljudi,
Ja koristim nod 32 već 4 god. koje god da mi je smeće pokušalo pojesti comp nod ga je uništio. uz nod imam i "SUPERAntiSpyware" prije sam imo spybot - Search & Destroy uz takvu zaštitu nema te gamadi kaja će primirišati mam compu usput AVG je totalna 0 naprema nod-u
BY:Alan
AVG je glupost. NOD je jedina stvr od protekcije koja bi uopce tribala bit od zastite. Win ionako dolzi sa firewallom, samo ga triba podesit kako triba, i sve je tip top.
nis bitno
editaj to odmah... nema piratstva
ok nisam znao sry
pa makni citat
AVG Free + Ad-Aware 2007 + Spybot - Search & Destroy 1.5
e ljudi imam nod 32.3 i od prije par dana nemogu vise updatat neznam zasto pa ako moze koji link neke crackane verzije koja radi
Hvala unaprijed
ok necu vise nisam znao
Ja sam kupio orginal Eset Smart Security licencu jer mi je dosadilo traziti user&pass na netu kad zelim napraviti update.
Jest da postoji forum na kojem se dnevno updejtaju user&pass - ovi, ali na taj nacin moras stano uzimati nove kljuceve, jer je netko iz Eseta takodjer na forumu i svako malo,
postani username-ovi i pass-ovi se banniraju.
Drugi problem je postanje tih istih kljuceva na ostale forume.
Iz tog razloga forum je zakljucan za nove registracije - forewer.
Sam ESS je prilicno dobar, ali nije najmocniji, korisnost mu je oko 96%.
Dobro je uz njega povremeno skenirati sistem nekim online skenerom ili slicno.
Ad aware ili slican software je uvijek dobrodosao.
Možda da staviš još SpyBot + AdAware ili kombinaciju SpywareBlaster + AdAware.
Svi imaju freeware verzije, samo update moraš ručno činit.
Uz tvoj nod 32 bi svakako pasao jedan dobar firewall a pri tome mislim na Comodo firewall, ako nisi nikad prije imao firewall mozes si uzeti verziju 2.4 koja je samo cisti firewall ili verziju 3.0 koja uz funkciju firewalla ima i Hips ali tebi bi bolje odgovararala verzija 2.4 uz nod 32 jednostavniji je s obzirom da je samo firevall. Ja osobno koristim Spyware Terminator+Avira antivirus+ComodoFirewall 2.4 vec godinu i pol puno surfam po razno raznim stranicama a testirao sam zastitu na nekim vrlo opasnim i nezgodnim stranicama i nikad nista nije proslo a firewall je odbio pet hakerskih napada, sve ovo sto koristim je besplatno pa ko voli neka kupuje zastitu ali puno je bitnije znati dosta o procesima koji se desavaju na kompu koji su legalni koji nisu kako sve funkcionira pa je onda sve lakse i onda sa gamadi nema problema a ako se i desi lako se toga rijesiti!!!
Uz tvoj nod 32 bi svakako pasao jedan dobar firewall a pri tome mislim na Comodo firewall, ako nisi nikad prije imao firewall mozes si uzeti verziju 2.4 koja je samo cisti firewall ili verziju 3.0 koja uz funkciju firewalla ima i Hips ali tebi bi bolje odgovararala verzija 2.4 uz nod 32 jednostavniji je s obzirom da je samo firevall. Ja osobno koristim Spyware Terminator+Avira antivirus+ComodoFirewall 2.4 vec godinu i pol puno surfam po razno raznim stranicama a testirao sam zastitu na nekim vrlo opasnim i nezgodnim stranicama i nikad nista nije proslo a firewall je odbio pet hakerskih napada, sve ovo sto koristim je besplatno pa ko voli neka kupuje zastitu ali puno je bitnije znati dosta o procesima koji se desavaju na kompu koji su legalni koji nisu kako sve funkcionira pa je onda sve lakse i onda sa gamadi nema problema a ako se i desi lako se toga rijesiti!!!
Da ne otvaram novu temu ubacit ću pitanje ovdje
Dakle: koristim nod32 + zone alarm ver 7.0.462.000 (besplatna verzija)
u novom bugu čitao sam o "novoj generaciji sigurnosnih alata" i odlučio probat besplatnu verziju PC Tools-ov Treatfire
zanima me da li ga je netko koristio, pogotovu u kombinaciji sa nod32 te da li mislite da deinstaliram zone alarm prije instalacije Treatfire-a?
pozz,
Cemu uopce Treatfire ako imas noda, treatfire ti nije nista posebno cak zna stvarati probleme s dosta drugih programa samo zamjeni svoj Zone alarm sa Comodo firewallom i to ti je to nece biti problema cemu komplikacije!!!
Cemu uopce Treatfire ako imas noda, treatfire ti nije nista posebno cak zna stvarati probleme s dosta drugih programa samo zamjeni svoj Zone alarm sa Comodo firewallom i to ti je to nece biti problema cemu komplikacije!!!
Koristim NOD32, Zone Alarm i ThreatFire i nisam imao problema...dapače, mislim da je ThreatFire odličan dodatak jer nudi real-time protection i između ostalog detektira i rootkitove, a ne troši previše resursa...