NOD32 i . . . ? ? ?

poruka: 52
|
čitano: 12.496
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Pozdrav,

Koristim NOD 32 kao zastitu protiv virusa, trebam li jos sta staviti da me stiti protiv raznih gluposti ???

Hvala!

17 godina
neaktivan
RE: NOD32 i . . . ? ? ?

Ako imas crackanu verziju NODa savjutujem ti nabavis nesto drugo. Ja ga osobno ne koristim al cuo sam da iako ti se normalno updejta da ti uopce ne otkriva viruse. To je valjda neki njihov nacin borbe protiv pirata

17 godina
NOD32 i . . . ? ? ?

Imam cracknuti nod32 + zone alarm 7 + ad-aware 2007  i to je to.Nisam imao nikakvih problema sa virusima s tim da sam 24h na netu. I još imam jednog frenda koji mi tjedno donese bar  jednog virusa na usb sticku da vidi jel će ga prepoznat on ima avasta i sve živo i neživo prodje kroz njega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2008 16:13 (vava).
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Eset Smart Security i nista drugo ti ne treba.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

koliko košta nod 32 i dal moram onda svaki mjesec plačat, il ga mogu 1 kupit kao aoftwe i imat ga vječno,

kako to funkionira s njima???

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Eset Smart Security i nista drugo ti ne treba.

Slažem se ...a i možda još koji antiSpyware free edition i sve ok.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Nod32 je extra AV i mogu ti reci da ti uz njega vise nista ni ne treba.... jos samo mogu reci da mi se ova najnovija verzija ne svida

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
Točno! Ja nemam ni crackiranu ali ni punu verziju Nod32-a pa mi radi tako dobro(2.7)
17 godina
neaktivan

nod 32 je zakon, uopce ne treba zone alarm, dovoljni su on i adware, zone alarm crpi puno resursa.

17 godina
neaktivan
Ja koristim NOD32 i Adaware i super su.
17 godina
NOD 32 + Spyware Terminator= POTPUNA ZAŠTITA
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

hvala pomogli ste mi!!!

Pozdrav!

17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

imam org nod32, novi, nemaj jačeg antivirusa na tržišu, eventualno kaspersky koji je sporiji..

17 godina
neaktivan
vava kaže...

Imam cracknuti nod32 + zone alarm 7 + ad-aware 2007  i to je to.Nisam imao nikakvih problema sa virusima s tim da sam 24h na netu. I još imam jednog frenda koji mi tjedno donese bar  jednog virusa na usb sticku da vidi jel će ga prepoznat on ima avasta i sve živo i neživo prodje kroz njega.

+ Spybot i to je to, makar je kao firewall bolji Comodo od Zone alarma, na početku je malo dosadan, ali kad ga naučiš onda je zakon.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan

Gledajte ljudi,

Ja koristim nod 32 već 4 god. koje god da mi je smeće pokušalo pojesti comp nod ga je uništio. uz nod imam i "SUPERAntiSpyware" prije sam imo spybot - Search & Destroy uz takvu zaštitu nema te gamadi kaja će primirišati mam compu usput AVG je totalna 0 naprema nod-u

BY:Alan

Alan
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

AVG je glupost. NOD je jedina stvr od protekcije koja bi uopce tribala bit od zastite. Win ionako dolzi sa firewallom, samo ga triba podesit kako triba, i sve je tip top.

O.o
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

nis bitno

It*s our destiny
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2008 14:30 (buky).
17 godina
neaktivan

editaj to odmah... nema piratstva

neznam kaj da napišem,,,,,
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2008 20:14 (Juventus 4ever).
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

ok nisam znao sry

pa makni citat

It*s our destiny
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2008 14:31 (buky).
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

AVG Free + Ad-Aware 2007 + Spybot - Search & Destroy 1.5

http://moj-pc.freehostia.com/index.php
17 godina
Juventus 4ever kaže...
buky kaže...

e ljudi imam nod 32.3  i od prije par dana nemogu vise updatat neznam zasto pa ako moze koji link neke crackane verzije koja radi

Hvala unaprijed

editaj to odmah... nema piratstva 

Smijes pricat o piratstvu i programima, al nema linkova. Si cuo za slobodu govora? Mislim da je to moje ustavno pravo il nekaj tak sitno.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

ok necu vise nisam znao

It*s our destiny
17 godina
NOD32 i . . . ? ? ?

Ja sam kupio orginal Eset Smart Security licencu jer mi je dosadilo traziti  user&pass na netu kad zelim napraviti update.

Jest da postoji forum na kojem se dnevno updejtaju user&pass - ovi, ali na taj nacin moras stano uzimati nove kljuceve, jer je netko iz Eseta takodjer na forumu i svako malo,

postani username-ovi i pass-ovi se banniraju.

Drugi problem je postanje tih istih kljuceva na ostale forume.

Iz tog razloga forum je zakljucan za nove registracije - forewer.

Sam ESS je prilicno dobar, ali nije najmocniji, korisnost mu je oko 96%.

Dobro je uz njega povremeno skenirati sistem nekim online skenerom ili slicno.

Ad aware ili slican software je uvijek dobrodosao.

17 godina
neaktivan

Možda da staviš još SpyBot + AdAware ili kombinaciju SpywareBlaster + AdAware.

Svi imaju freeware verzije, samo update moraš ručno činit.

17 godina

Uz tvoj nod 32 bi svakako pasao jedan dobar firewall a pri tome mislim na Comodo firewall, ako nisi nikad prije imao firewall mozes si uzeti verziju 2.4 koja je samo cisti firewall ili verziju 3.0 koja uz funkciju firewalla ima i Hips ali tebi bi bolje odgovararala verzija 2.4 uz nod 32 jednostavniji je s obzirom da je samo firevall. Ja osobno koristim Spyware Terminator+Avira antivirus+ComodoFirewall 2.4 vec godinu i pol puno surfam po razno raznim stranicama a testirao sam zastitu na nekim vrlo opasnim i nezgodnim stranicama i nikad nista nije proslo   a firewall je odbio pet hakerskih napada, sve ovo sto koristim je besplatno pa ko voli neka kupuje zastitu ali puno je bitnije znati dosta o procesima koji se desavaju na kompu koji su legalni koji nisu kako sve funkcionira pa je onda sve lakse i onda sa gamadi nema problema a ako se i desi lako se toga rijesiti!!!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Uz tvoj nod 32 bi svakako pasao jedan dobar firewall a pri tome mislim na Comodo firewall, ako nisi nikad prije imao firewall mozes si uzeti verziju 2.4 koja je samo cisti firewall ili verziju 3.0 koja uz funkciju firewalla ima i Hips ali tebi bi bolje odgovararala verzija 2.4 uz nod 32 jednostavniji je s obzirom da je samo firevall. Ja osobno koristim Spyware Terminator+Avira antivirus+ComodoFirewall 2.4 vec godinu i pol puno surfam po razno raznim stranicama a testirao sam zastitu na nekim vrlo opasnim i nezgodnim stranicama i nikad nista nije proslo   a firewall je odbio pet hakerskih napada, sve ovo sto koristim je besplatno pa ko voli neka kupuje zastitu ali puno je bitnije znati dosta o procesima koji se desavaju na kompu koji su legalni koji nisu kako sve funkcionira pa je onda sve lakse i onda sa gamadi nema problema a ako se i desi lako se toga rijesiti!!!Cool

Koristim identicnu zastitu kao ti , samo sto je u mene Comodo 3. Uz NOD bi preporucio da se stavi Spyware Terminator jer ova zadnja inačica ima zaštitu protiv raznih usb stick virusa što u zadnje vrijeme nemilosrdno haraju.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
NOD32 i . . . ? ? ?

Da ne otvaram novu temu ubacit ću pitanje ovdje

Dakle: koristim nod32 + zone alarm ver 7.0.462.000 (besplatna verzija)

u novom bugu čitao sam o "novoj generaciji sigurnosnih alata" i odlučio probat besplatnu verziju PC Tools-ov Treatfire

zanima me da li ga je netko koristio, pogotovu u kombinaciji sa nod32 te da li mislite da deinstaliram zone alarm prije instalacije Treatfire-a?

pozz,

17 godina

Cemu uopce Treatfire ako imas noda, treatfire ti nije nista posebno cak zna stvarati probleme s dosta drugih programa samo zamjeni svoj Zone alarm sa Comodo firewallom i to ti je to nece biti problema cemu komplikacije!!!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Cemu uopce Treatfire ako imas noda, treatfire ti nije nista posebno cak zna stvarati probleme s dosta drugih programa samo zamjeni svoj Zone alarm sa Comodo firewallom i to ti je to nece biti problema cemu komplikacije!!!Cool

pa nisam ni napisao da mislim maknut noda?! htio sam probat treatfire umjesto zone alarma. Čaka sam i napisao ako neko ima iskustva sa kombinacijom nod+treatfire
treba čitati prije postanjaNamigiva
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 9:18 (Snipe).
17 godina

Koristim NOD32, Zone Alarm i ThreatFire i nisam imao problema...dapače, mislim da je ThreatFire odličan dodatak jer nudi real-time protection i između ostalog detektira i rootkitove, a ne troši previše resursa...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice