Dobar antivirus?

poruka: 7
|
čitano: 7.291
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Dobar antivirus?

Pozdrav ljudi, slučajno (neznam ni kako) sam naišao na reklamu za jedn antivirus. Mene samo zanima jeli ima itko iskustva sa njime i jel vrijedi? Molim vas da mi odgovorite. Hvala!

Link: Trend Micro Titanium

15 godina
RE: Dobar antivirus?
AlfaDelta kaže...

Pozdrav ljudi, slučajno (neznam ni kako) sam naišao na reklamu za jedn antivirus. Mene samo zanima jeli ima itko iskustva sa njime i jel vrijedi? Molim vas da mi odgovorite. Hvala!

Link: Trend Micro Titanium

Odličan proizvod, evo pogledaj njegov test.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
protjeran
Dobar antivirus?

Užas, zbilja katastrofalan program. Hvala na reviewu, shvatio sam da je to čisti- promašaj!To si ti rekao ironično: odličan proizvod. XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 16:53 (AlfaDelta).
14 godina
protjeran
Dobar antivirus?

Po mojem misljenju,uzmi si Avira 10 Free(Upali Heuristics zastitu i konfiguriraj je ako znas,ako ne,javi mi se tu na forum pa cu ti detaljno objasniti) + Online Armor Free (Iskljuci Web shield i programm guard i iskljuci Windows firewall) + WOT (Web of Trust) na Firefox-u.

Odlicna kombinacija za besplatno rjesenje.

Avira 10 Free -Odlican antivirus,besplatan,bolji od "nekih" koji se placaju

Armor Online Free -Odlican firewall za besplatno rjesenje,ima svog brata koji se placa,ali taj brat ima neke bolje featurse.

WOT - Po meni je savrsen web guard,blokira sve nezeljene web stranice koje imaju los rating(naravno block i warning se moze namjestit u opcijama ).

Ako imas jos kakvih pitanja slobodno reci.

LP.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...

WOT - Po meni je savrsen web guard,blokira sve nezeljene web stranice koje imaju los rating(naravno block i warning se moze namjestit u opcijama ).

wot je" savršeni" web advisor...
zašto da isključi program guard u online armoru?
što se tiče windows firewalla,njega online armor firewall isključuje kod instalacije

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 11:55 (seneka).
14 godina
protjeran
seneka kaže...
Crypto kaže...

što se tiče windows firewalla,njega online armor firewall isključuje kod instalacije

Moja pogreska,izgleda da sam napisao to da se program guard iskljuci u zurbi i nisam se izjasnio.

Znaci iskljucit samo web shield(tj guard),ali ako korisnik se nezna koristiti sa HIPS-om onda iskljuciti Program guard.

Sad..na njemu je ostalo,meni je ukljuceno sve osim web shielda koji je beskoristan pokraj WOT-a.

Sorry jos jednom sto se nisam izjasnio zasto iskljuciti odnosno ukljuciti program guard.

LP

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
15 godina
odjavljen
seneka kaže...
Crypto kaže...

Bar je to poznato i dosada je puno puta bilo govora o tome kako je web guard u Online Armoru loš i nepotreban te bezveze usporava surfanje, a još k tome uz WOT nema što raditi.

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice