Comodo

poruka: 38
|
čitano: 4.985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Comodo

znate li sto o comodo internet security?

hrvatski hosting http://www.youtube.com/watch?v=xFdtH2Y7Ga0
16 godina
RE: Comodo
Russa kaže...

Imaš dosta toga već napisano na forumu npr. ovo

Inače možda najbolje rješenje i to još besplano ali budi spreman na mnogo pitanja u početku

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 2:38 (brixy).
17 godina
Russa kaže...

ovdje na bug on lajnu nitko to nije spominjao, ali je jako dobar.

sva ostala rjesenja koja se placaju, nisu mu do koljena.

jer cim se spojis na internet postat ces zrtva zero day rootkita,a njegov sandbox ce to sprijeciti i dok ce se kis zamrznuti sa tim rootkitom ovaj ce ti dati mogucnost da pc normalno radi.

imas na youtube recenzije glasovitih it strucnjaka koji su izrazito objektivni i rade za poznate it magazine.

preporuka

evo njihov ceo...cool gazda sa zurkom postanska banka

teško vrijeme za matore
16 godina
torrente kaže...

evo njihov ceo...cool gazda sa zurkom postanska banka

turkiše! Cool

Ozbiljno: odlična stvar samo moraš malo paziti u početku šta radiš

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 2:31 (brixy).
16 godina
protjeran
Comodo

da cuo sam da je jako dobar i imma ga na svom kompu , samo mi se neke stvari vise svodjaju kod kis 2010

http://user.hrvatski-hosting.com/aff.php?aff=006
15 godina
neaktivan
Russa kaže...

da cuo sam da je jako dobar i imma ga na svom kompu , samo mi se neke stvari vise svodjaju kod kis 2010

Kao na primjer?

ZIG ZAG
16 godina
protjeran
Comodo

pa obavjesti i i postavke , jedino kod brisanja mi se neigdje ne sviđa  sto ne izbaci na kraju skeniranja info o programima i da me pita sto zelim uciniti s tim jer mi zna blokirat neke stvari koje netreba

http://user.hrvatski-hosting.com/aff.php?aff=006
16 godina
Comodo

Da ne otvaram novu temu.

Instaliram Win 7 (64) i sad hoću sa ZoneAlarm-a preći na Comodo.

Staviti ću Avira-u i sad ne znam koju verziju/vrstu Comodo-a trebam skinuti i instalirati, jer ima više toga Free ponuđeno?

CIS,

Comodo Firewall,

ili nešto treće?

Što mi je potrebno?

16 godina
neaktivan
Comodo

misliš na besplatni comodov firewall ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:17 (seneka).
16 godina
seneka kaže...

Mislim da da.

Razlika između CIS-a i Firewall-a je da CIS ima i antiviru u sebi,

tako da mogu skinuti samo Firewall ili u CIS-u ima još nešto dodatno?

17 godina
neaktivan
Matozan kaže...
seneka kaže...

Mislim da da.

Razlika između CIS-a i Firewall-a je da CIS ima i antiviru u sebi,

tako da mogu skinuti samo Firewall ili u CIS-u ima još nešto dodatno?

Prilikom instalacije CIS-a makneš kvačicu s antivirusnog programa i imat ćeš samo vatrozid.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:43 (Razer_Copperhead).
15 godina

Samo firewall skini, CIS ti uz Aviru ne treba.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Comodo

Zna li ko kako se brisu oni logovi,odnosno ono u okviru Defense+Events ?

Stara verzija je imala opciju brisanja dole ne More pa na File i onda delete events,tako nekako.Ova nema.

Ne moze to bez kabla
15 godina

Pa ideš na More -> File -> Clear.

Evo i slike:

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 23:02 (deadman).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Evo i slike:

log log

U tome i jest problem sto toga Clear nema ?

Slika:

Ne moze to bez kabla
16 godina
Comodo

Stvarno ne kužim čemu toliko prašine oko Comodo Firewall-a dižu korisnici windowsa7 kad je on,u stvari,potpuno nepotreban. Windows Firewall je sasvim solidan i dovoljan alat ako se pravilno iskonfigurira i naprave rules-i za sve nepotrebne outbound konekcije. Comodo mogu samo toplo preporučiti korisnicima Windowsa xp i Vista.

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Stvarno ne kužim čemu toliko prašine oko Comodo Firewall-a dižu korisnici windowsa7 kad je on,u stvari,potpuno nepotreban. Windows Firewall je sasvim solidan i dovoljan alat ako se pravilno iskonfigurira i naprave rules-i za sve nepotrebne outbound konekcije. Comodo mogu samo toplo preporučiti korisnicima Windowsa xp i Vista.

Comodow FW je mnogo više od packet filtera, kad smo kod packet filtera što nedostaje onom Vistinom? potpuno je isti kao i na sedmici, i jedan i drugi filtriraju "out" konekcije

shameless Comodo evangelist
16 godina

Vistin fw je prilično nepristupačan za konfiguraciju. Comodo u početku zna biti dosadan jer pita za sve i svašta...

www.hrphotocontest.com
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Vistin fw je prilično nepristupačan za konfiguraciju. Comodo u početku zna biti dosadan jer pita za sve i svašta...

Evo upravo instalirah Comodo...zašto je u trayu dolje onaj štit,ikonica comoda sa crvenim kružićem?

16 godina

Treba biti ikonica u obliku štita ali ne sjećam se crvenog kružića...?? Je li instalacija prošla u redu?

www.hrphotocontest.com
15 godina
protjeran
Bugy kaže...
BlackMoon kaže...

Evo upravo instalirah Comodo...zašto je u trayu dolje onaj štit,ikonica comoda sa crvenim kružićem?

zato jer ti ne radi zbog nekog razloga, restartaj komp...

15 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...
deadman kaže...

Evo i slike:

U tome i jest problem sto toga Clear nema ?

Slika:

Verzija 4.1 nema "Clear", a beta 5 ga ima.

ZIG ZAG
17 godina
neaktivan

...znači,instalirao sam CiS Premium,s time da sam stavil kvačicu samo za firewall,pošto imam Aviru kao antivirus...sve normalno,restart, ...idem sad na sistem status od Comoda i piše "The Defense+ is not functioning properly.Please run diagnostic utillity to fix the problem." Pokrenem "Run diagnostic", i nakon provjere napiše da nije pronađen nikakav problem...

I još slijedeće, što staviti pod Configuration..tri su opcije, #Internet Security , Proactive Security ili Firewall Security" ...stavio sam na Firewall, pošto mi Comodo treba samo zbog vatrozida...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 8:04 (Bugy).
15 godina
neaktivan

Bugy, reinstaliraj (deinstaliraj s Revom i počisti s njim sve što ostane na disku i registryju) i stavi Proactive security.

Ako ti treba baš samo FW, onda Defense+ ostavi isključen; preporučljivo je ipak imati ga uključenog.

Sandbox isključi; ako te budu zamarala pitanja od strane CIS-a onda uključi sandbox i vrati konfiguraciju na Internet security.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 8:46 (siketa).
17 godina
neaktivan
Comodo

Mislio sam pitati u drugoj temi. Smijeh

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 10:52 (Razer_Copperhead).
15 godina

Klikni na OK.

14 godina
protjeran
Comodo

Čini mi se da mi comodo fw blokira tuneup utitlities jer se ikona u trayu pojavi tek nakon nekoliko minuta od dizanja windowsa, ista stvar i sa daemon tools lite, s tim da za njega kaže da ga je pokrenuo u sandboxu i pita me želim li da ga pokrene ili ne pokrene u sandboxu, dok za tuneup nema obavijesti ali mislim da ga blokira

kako staviti cijeli tuneup utilities pod trusted? ili bilo koji drugi program?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 14:24 (makimakimaki).
16 godina
neaktivan
makimakimaki kaže...

Čini mi se da mi comodo fw blokira tuneup utitlities jer se ikona u trayu pojavi tek nakon nekoliko minuta od dizanja windowsa, ista stvar i sa daemon tools lite, s tim da za njega kaže da ga je pokrenuo u sandboxu i pita me želim li da ga pokrene ili ne pokrene u sandboxu, dok za tuneup nema obavijesti ali mislim da ga blokira

to i nije neka šteta,isključi ih u startup-u,zašto da se vrte u pozadini
tuneup pokreći ručno

14 godina
protjeran
seneka kaže...
makimakimaki kaže...

to i nije neka šteta,isključi ih u startup-u,zašto da se vrte u pozadini
tuneup pokreći ručno

Da ali nemogu uopće pokrenuti start center od tuneup-a, sve druge dijelove tog programa mogu ali startcenter ne, pa kako sad da dozvolim startcenteru ili cijelom programu da se pokrenu, mislim da to trebam u comodu namjestit al neznam gdje

15 godina
neaktivan

1) isključi sandbox; ili

2) dodaj fajlove u "Trusted files" (Defense+ postavke).

ZIG ZAG
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice