Evo meni ponovno radi pa koje zainteresiran neka proba
Bilo je pisalo da je akcija istekla, pa da je samo za UK, pa ovo pa ono...

Zbog ovoga ni ne želim! Inače BitDefender je dobar, ovo je samo AV verzija, dakle niti Internet security, a ni Total security pa sama po sebi i nije neki žderač resursa, ali sam primijetio svakave nezgode sa winzima kod novih bitdef.
Usporen internet, bugovi u samom programu, teškoće prilikom uninstalla.
Ja ostajem pri svome. Ja sam na Pandi Cloud free, poslije preskočim ove velike na neko vrijeme koje sam koristio pa idem kad mi dosadi cloud tech. na MSE
vidim la jo to neku jagmu i guranje za necim gratis?
Da, samo hocu ljudima reci da je ovo znaci sada treci sigurnosni komercijalni program (KAV 2010, Eset SS, BitDefender AV 2010/2011) kojega imam (2 sam dobio, jedan je kupila bolja polovica), a ja jos uvijek koristim free rijesenje.
To sve govori o "kvaliteti" navedenih, radi toga nisam ni instalirao sada BitDefender vec pitam dali moze stajati onaj .exe za download, a KAV mi jednostavno ne pase. Eset necu ni spominjat posto je on "posebna" kategorija......
Ali znas kako se kaze: "Poklonjenom konju ne gleda se u zube" i bio bi lud da ne uzmem tako nesto pa makar taj isti program dao nekome.
Ali znas kako se kaze: "Poklonjenom konju ne gleda se u zube" i bio bi lud da ne uzmem tako nesto pa makar taj isti program dao nekome.
Daj ga Karakternom!!!
Daj ga Karakternom!!!
Hehehe...sada bih ti rekao sta cu mu dati!
On bi rekao sa strucnjaci iz Engleske ipak znaju bolje te da je ipak AVG najbolji posto Boze moj ima najvise downloada na download.com + bolje da ga nema jer smo ispali neka "sekta" koja vrbuje ljude za CIS.
Sve mi se cini da ona lova sa strane dolazi od Comoda...svaki mjesec "obmanem" par ljudi i euri samo kapaju.....vec se nakupilo bogme!
Uz to bilo bi ga strah to instalirat pa bih ga morao zvati jos i biti sa njim na liniji dok on to ne instalira + opet na postu slati mu to sprzeno posto mail nije siguran!
Daj ga Karakternom!!!
Hehehe...sada bih ti rekao sta cu mu dati!
On bi rekao sa strucnjaci iz Engleske ipak znaju bolje te da je ipak AVG najbolji posto Boze moj ima najvise downloada na download.com + bolje da ga nema jer smo ispali neka "sekta" koja vrbuje ljude za CIS.
Sve mi se cini da ona lova sa strane dolazi od Comoda...svaki mjesec "obmanem" par ljudi i euri samo kapaju.....vec se nakupilo bogme!
Uz to bilo bi ga strah to instalirat pa bih ga morao zvati jos i biti sa njim na liniji dok on to ne instalira + opet na postu slati mu to sprzeno posto mail nije siguran!
sta i ti si imao takva iskustva s Karakternim?
sta i ti si imao takva iskustva s Karakternim?
Reci da se salis!?
Ok, sve cu ti poslati na PM da ne spamamo ovdje.
da,ako se ne varam ti koristiš bitdefender,nemaš ništa za reć.?
da,ako se ne varam ti koristiš bitdefender,nemaš ništa za reć.?
ne nemam nista za reci:
guta resusrse i windowsi jedva da se krecu...(sad bi tu trebao nakititi vagon smajlica sa ocalima i st.smajli ,ali je iritantno za citanje,kao kod nekih postova)
nemam potrebe za komentarima, jer expert je bas povise sve naveo. ja takodjer vise neznam kud udaram od format c poteza i vise neznam sto iskombinirat.
na zalost ne stignem nakon cjelodnevnog mrcvarenja harda i kombiniranja napisat tutorijale ,kako slozit free protection i gledat video a da nema klite codeca.
upijam svaki post iz ove av-pedije ovdje i mojoj strucnosti u dogledno vrijeme nece biti kraja.
Ma nek je besplatan ali propušta i lošiji je od Avasta i Avire.
imaš neko iskusto da podkrijepiš tu tezu,ili onako napamet?
nije provokacija,obična znatiželja..
Ne znam dali je loš ali znam da kada sam u trial verziji imao Bitdefender antivirus da mi se nije svidio jednostavno meni ne leži a sad tko voli taj nek i proba.Kada vidim kako radi Avast free ostajem pri njemu za sada,a to se ljepo vidi kako avast radi na jednom forumu.Fino detektira kao i KIS i zato ostajem da ga koristim.Baš me zanima kakav je Bitdefender antivirus? nadam se da če netko napisati kako se ponaša!
Tko je jamio jamio.
Ove stranice http://www.techno360.in/ su mi jedne od omiljenih jer uvijek objavljuju gdje i što se promotivo i besplatno nudi s kratkim uputstvima kako do toga i doći.
Upravo sada daju obavijest kako doći do jednog odličnog softwarea ( East-Tec Eraser 2010 ).
Slobodno probajte BitDefender nikome ne branim. Samo sam izrazio svoje mišljenje o tom antivirusu.
Uvjek nešto isprobam pa onda pričam o tome. Uglavnom BitDefender sam dobio sa kompom i loše prošao.
Nakon njega sam koristio Avast koji mi je propustio virus Vitro 32 i morao sam sve ponovo stavljat.
Nakon njega sam presao na Aviru s kojom nikada problema nisam imao.
Osim nje koristio sam i trial verziju NOD 32 koji mi isto ok.
Pokraj njih koristim Spybot Search And destroy i Malaware bytes. Uglavnom bolje imati bilo kakav antivirus nego nikakav.
A ako nekome paše BitDefender slobodno isto i s CIS. Meni se jednostavno ne sviđaju i točka.
Slobodno probajte BitDefender nikome ne branim. Samo sam izrazio svoje mišljenje o tom antivirusu.
Uvjek nešto isprobam pa onda pričam o tome. Uglavnom BitDefender sam dobio sa kompom i loše prošao.
Nakon njega sam koristio Avast koji mi je propustio virus Vitro 32 i morao sam sve ponovo stavljat.
Pokraj njih koristim Spybot Search And destroy i Malaware bytes. Uglavnom bolje imati bilo kakav antivirus nego nikakav.
A ako nekome paše BitDefender slobodno isto i s CIS. Meni se jednostavno ne sviđaju i točka.
Ja isto izražavam svoje mišljenje o Bit Defenderu i nije dobar jer je system bloat i ovaj free od jučer i danas do podne se neče ni instalirat!
Od verzije Bit Defender 8 Free taj program je lošiji i sve lošiji. Pa sjetite se kakav nam je bio pred tih par verzija unatraške 4 godine
Nije mu bilo ravnoga na kugli zemaljskoj. Poslije ga je NOD oprao sa prvog mjesta! A onda se i NOD srušio jer se pokvariootkad su mu promijenili ono iznimno specifično sučelje. Sad imaš pak neki BitDefender Total Security i neki tamo Eset Smart Security koji samo natrpani opcijama, a jedna Avira 10 Personal BESPLATNA ih dere!
Isto je i sa Nerom pošlo po zlu. Imam Nero Multimedia Suite 10, kupio sam ju licencu prije dva mjeseca i ne mogu pržiti DVD-ove burazu na kompu pa to činim sa Windows DVD Makerom koji je došo sa Sedmicom.
lol
Sa BitDefenderom si "lose prosao"? Ok, podjeli sa nama onda sta je to bilo tako lose da i mi znamo tj. da pripazimo?
Kazes da ti ja Avast propustio Vitro!? Ok sada cu te malo citirat:
"Evo otvaram temu da upozorim sve da stave ili updejtaju antivirus (ja sad imam avast) jer ova gamad vam može gadno zagorčati život.
Win 32 Vitro:
To je virus iz familije virtue, a glavna značajka je da zaražuje sve .exe i .scr filove, a pošto je virus bugovit neki exe koji nisu zaraženi postaju korumpirani. Virus koristi iframe i tako zaražuje čak i web sitove kojima ste dosad vjerovali. A ako pokupite tu gamad kao što sam ja (imao sam aviru) onda vam ostaje samo jedna opcija - spasiti što se da spasiti, formatirati i ponovo particionirati hard."
Nakon toga govoris ovo nakon sto te lik pitao kako to da je Avira propustila Vitro:
"Da upravo tako. Avira nije ni reagirala. Ni ja nisam znao da imam virus dok se on lijepo širio. Skužio sam tek kad sam vidio čudne procese koji su mi počeli uzimati 100% procesora - probao sam spybotom, spyware terminatorom i na kraju avirom ali stvar je u tome što se fileovi jednom zaraženi ne daju popraviti i ostaje samo delete.
A glafni file koji je privi bio na listi da je zaražen je ntdll.dll, pa su sljedili explorer, control panel ma sve živo, proširio mi se čak i na drugu particiju. Brisanje virusa ne pomaže jer se stavljau bad sectore na hardu. Jedina opcija je ponono particioniranje i formatiranje i odma nakon istalacije windowsa staviti antivirus (zasad samo avast ne znam koji još) updatirati ga offline (za avast se moze skinuti s drugim kompom visrus database update). Još kao dodatno da budem sigurniji stavio sam si Tiny personal firewall."
Znaci nije ga propustio Avast, vec Avira sa kojom kazes nisi imao nikada nikakvih problema!?
Naravno, svatko koristi ono sto misli da je njemu najbolje, ali koliko ja vidim malo si se pogubio u "ocjenjivanju" antivirusa i sl. softwarea.
Da ne bi bilo da izmisljam, evo i tvoj izvorni tekst:
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/win-32-vitro-hara-webom/23830.aspx
Fakat, Hummer, daj se odluči šta ti je propustilo Vitro....Avira ili Avast?
Fakat, Hummer, daj se odluči šta ti je propustilo Vitro....Avira ili Avast ?
Da u to vrjeme su mi i avast i avira propustili taj virus. A Avira se poboljšala i sada bez problema ga čisti dok Avast ništa ne može.
Pogledaj kraj teme gdje niko_vazan kaze da Avira ima spor update i to je jedino njena mana. Sa NOD 32 trial sam ocistio taj virus i kad sam vidio da i Avira je dobila update onda sam se vratio na nju. Kad bi avast dobio mogućnost da makne Vitro 32 osim što preporučuju reinstal windowsa ili vracanje filova iz backupa onda bi se vratio na njega. Kod Avire jedino smetaju reklame koje se daju maknuti. Još samo imam reči da nisam fan nijednog AV softwera. Uzimam samo ono što se meni u tom trenutku od ponude čini najbolje.
Zanima me jeli itko instalirao ovaj BitDefender tj.
zanima me da li je itko napravio ugrade na 2011. verziju i ide li to bez problema?
zanima me da li je itko napravio ugrade na 2011. verziju i ide li to bez problema?
U Bug-u je testirana verzija 2010. Je li misliš baš na 2011 verziju?
Ma malo sam prošvrljao po njihovim stranicama i vidim verzija 2011.,a koliko se
sijećam pisalo je da će se moći napraviti upgrade
Ma malo sam prošvrljao po njihovim stranicama i vidim verzija 2011.,a koliko se
sijećam pisalo je da će se moći napraviti upgrade
Aha ti si uhvatio bitdefender na toj promo akciji?
Pa vjerojatno je ok kao i prije, nadaj se da je malo poboljšan.
U Bug-u kažu da je ovaj 2010 dobar.
Upravo tako ali nisam instalirao, kaže prijatelj da bi on to stavio pa da znam da li ide upgrade bez problema
Upravo tako ali nisam instalirao, kaže prijatelj da bi on to stavio pa da znam da li ide upgrade bez problema
Neka pokuša, a ako ne ide može koristiti ovu staru koja je isto solidna.
za sada nema upgrade.
nije mi se dalo cekati hrvatsku inacicu.
koristio sam bitdefender uninstall tool i postavio englesku 2011.
odmah u oko upada njihova inacica site advisora ili ono sto wot radi.
za sada nema upgrade.
nije mi se dalo cekati hrvatsku inacicu.
koristio sam bitdefender uninstall tool i postavio englesku 2011.
odmah u oko upada njihova inacica site advisora ili ono sto wot radi.
Ima nekakvih bitniji poboljšanja/novosti?