Ovako antivirusni program mi je na usb-sticku izbrisao folder sa slikama...
i sada kad otvorim usb nema ništa nutra,a kad odem pod propertis na desnom klika miša kaže da je 2 gb gore na sticku,a ne mogu do toga...
jel moguče doći do tih slika???
Ovako antivirusni program mi je na usb-sticku izbrisao folder sa slikama...
i sada kad otvorim usb nema ništa nutra,a kad odem pod propertis na desnom klika miša kaže da je 2 gb gore na sticku,a ne mogu do toga...
jel moguče doći do tih slika???
Iskljuci antivirus.
Ponovo ubaci stick.
Iskljuci antivirus.
Ponovo ubaci stick.
iskljucio sam ga ali več mi je izbrisao folder
Ajd instaliraj ovaj dole program koji sam spomenul, pa prvo izaberi Damage Partition Recover modul i oznaci pod Advanced Option ko na videu pa skeniraj taj USB Stick.
Ajd instaliraj ovaj dole program koji sam spomenul, pa prvo izaberi Damage Partition Recover modul i oznaci pod Advanced Option ko na videu pa skeniraj taj USB Stick.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat
na koji program misliš?
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat
na koji program misliš?
Fino ti link pokazuje na moj post, a ostalo se vidi pa ne treba ti putokaz valjda.
na koji program misliš?
Fino ti link pokazuje na moj post, a ostalo se vidi pa ne treba ti putokaz valjda.
Skuzio sam u međuvremenu na koji program si mislio, program mi je pomogao vratio sam sve slike.
PUNO HVALA!!!
Mozemo li znati o kojem se antivirusu radilo? Jel to bio Comodo Internet Security?
Skuzio sam u međuvremenu na koji program si mislio, program mi je pomogao vratio sam sve slike.
PUNO HVALA!!!
Onda ok to je najbitnije sve vraceno, Recuva moze u penziju slobodno recimo jer ovaj Minitool Pover Data Recovery se pokazal ko sjajan alat za 0 kuna ne samo u ovom primjeru.
Samo da ti napomenem da CIS nije antivirus.....
AVG Anti-Virus Free Edition 2011
Folder je bio zarazen virusom pa mi ga izbrisalo.
Samo da ti napomenem da CIS nije antivirus.....
Taj polu necega "proizvod" u svom imenu ima "Security"
Nego...ako nije antivirus sto je? Sada vi (CIS-ovci) imate definiciju o tome sto je CIS?
Pametnjakoviću, ajde nam ti onda objasni šta je CIS (AV+FW+HIPS+SB)....
Taj "poluproizvod" je već oprao tvoj "frtalj proizvod" u zaštiti računala od malwarea.....
Pametnjakoviću, ajde nam ti onda objasni šta je CIS (AV+FW+HIPS+SB)....
Taj "poluproizvod" je već oprao tvoj "frtalj proizvod" u zaštiti računala od malwarea.....
Znam, vidio sam na testu koji si ti postavio (link)
Uspjesan je comodo, nema sta...samo ga nisam video :)))
Aj, odoh ja. Vazno je da HDD radi. Tema nije o carima CIS-a...vjecite beta vjecito loseg sigurnosnog(?) programa koji je free.
Ustvari, CIS je Norton (ili KIS, NOD...) za siromahe
Šta se onda stalno pozivaš na njega?