Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.119.463
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Zna netko neki no root app da dodam volume slider u notification tray ispod brightness slidera?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Totalno ko da si uzeo auto od 100 000€ i na njega stavljas ratkape. Nemam nikakve zastite na ekranu naprijed a nema ni tragova koristenja. Valjda ima razloga zasto se placa telefon 5000 ili 7000kn a i taj gorila glas valjda nekog boga znaci. Nemozes ni uzivati u svim carima telefona kad se ti svi bogovi navuku na njega.

Slažem se, i ja sam jedno vrijeme na njemu držao kaljeno staklo s obje strane (ružno za popizdit), pa masku itd. - nije to to. Mob ima odličan dizajn i bio bi grijeh zakamuflirati sve raznim zaštitama. No, kužim ljude koji strahuju od eventualnog pada na pod i sl; sve je kompromis na kraju.

Mene je jedino smetala staklena poleđina koja se užasno prlja. Riješio nabavom dbrandovog skina i moram priznati da mi je sad mob još zgodniji nego prije, a i manje klizav.

9 godina
odjavljen

Kakav dbrand. Nabacio carbon foliju i sam je isjekao ;) Ali na kraju sve to poskidao i nosim ga bez icega. Grehota je to stavljati u bilo sta.... Jos sad sa MM na njemu uredjaj je perfektan. Prvi put da ne cekam novi mob sa nestrpljenjem. Iako cu uzeti S7 ako mi naleti neka povoljna ponuda...

17 godina

Koja razlika u bateriji; evo zavrsava radni dan, meni je baterija sada na 55%. Slicni radni dan imao prosli tjedan, dosadni dugacki sastanci gdje ja surfam na mobu i ubijam se od dosade, na 5.1.1 bi morao puniti mob na pol sastanka! Ludo! 

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

To ste francuza nabacili sto se tce baterije? Pratim na sammobilu upute za instalaiju i to je to? Ili?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Preferiram spigen maake alimi se neda cekat da dodje..pa imam clear view i s wiev i onu reklamnu od avengersa

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

To ste francuza nabacili sto se tce baterije? Pratim na sammobilu upute za instalaiju i to je to? Ili?

Samo prati upustvo i toje to. Nemas sta pogrijesiti. Nakon update napravi reset na fabricke i vrati backup. Backup mozes napraviti sa myphone explorer koji ce ti sacuvati imenik poruke i call log.

10 godina
neaktivan

Ako stavim sad francuza ili vodafonovog (UK), neću imati više onaj t comov logo pri paljenju i onu njihovu horor muziku? Koji se rom preporuča a da je ok i da sve radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Francuz je cist. Sve stock. Slobodno nabaci.

10 godina
neaktivan

A pri sljedećim nadogradnjama isto neću dobivati t comova sranja?

9 godina
odjavljen

Ne vjerujem. A i sledecu nadogradnju mozes staviti rucno pa te bas briga ionako...

10 godina
odjavljen
Jedno kratko pitanje. Postoji li magnetski punjač za s6 koji mob napuni za 10-15 min? Frend me stalno uvjerava u to, ali guglam i ne nalazim ništa.

0 0 hvala 0
10 godina
Mozda u nekim tajnim prostorijama samsunga

Ali za nas smrtnike ne postoji :)
9 godina
odjavljen
kbenzema kaže...
Jedno kratko pitanje. Postoji li magnetski punjač za s6 koji mob napuni za 10-15 min? Frend me stalno uvjerava u to, ali guglam i ne nalazim ništa.

Neka ti pokaze ili dokaze... I sta je uopste magnetski punjac?

10 godina
odjavljen
Neznam, i mene zanima. Veli da mu frendica ima S6 i da ga za 10 min napuni.
Jedino sam vidio za Z1C magnetic dock, al to mi se čini slično wireless punjačima
10 godina
neaktivan

Jel još kome poludila google maps aplikacija?

Preko dana baca malo crnu sliku, malo satelit; a sad je sve crno. Nije vezano samo uz jedan uređaj (ista stvar na 3 različita). Jel to neki novi "feature" ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
kbenzema kaže...
Neznam, i mene zanima. Veli da mu frendica ima S6 i da ga za 10 min napuni.
Jedino sam vidio za Z1C magnetic dock, al to mi se čini slično wireless punjačima

Laze.

9 godina
odjavljen
VeNN kaže...

Jel još kome poludila google maps aplikacija?

Preko dana baca malo crnu sliku, malo satelit; a sad je sve crno. Nije vezano samo uz jedan uređaj (ista stvar na 3 različita). Jel to neki novi "feature" ili što?

I kod mene isto. Google earth radi uredno...

10 godina
neaktivan
U browseru isto normalno radi. Vjerojatno nešto rade...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

prvi put flasham odinom. gdje stavim rom u odin? pod "ap" i tamo stavim kvacicu i samo start?

EDIT: rješio.

Nakon odrađenog update-a uđem u npr galeriju slika i otvara mi jeednu po jednu, onako tromo, sad ću napraviti reset na tvorničke.

Valja li napraviti reset i u onom meniju kad je ugašen mob pa se uđe kombinacijom tipki?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 0:30 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

prvi put flasham odinom. gdje stavim rom u odin? pod "ap" i tamo stavim kvacicu i samo start?

EDIT: rješio.

Nakon odrađenog update-a uđem u npr galeriju slika i otvara mi jeednu po jednu, onako tromo, sad ću napraviti reset na tvorničke.

Valja li napraviti reset i u onom meniju kad je ugašen mob pa se uđe kombinacijom tipki?

I napravi u tom dijelu, odnosno recoveryu.

10 godina
neaktivan
Pa dobro, da li ste svi koji ste na VIP-u dobili MM? Svi oko mene jesu, samo ja još kao jado čekam...

0 0 hvala 0
14 godina

Nema ti to veze s VIP-om nego ovisi koji CSC ti ima mobitel....

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Polako. Odnia vrag prišu 

10 godina
neaktivan
Hajde mi, molim te, malo objasni to. Hvala!
9 godina
odjavljen

Flashaj francuski rom i miran. Sto cekas uopste? 10 minuta posla i imas MM

17 godina
Mr.Lauren kaže...
Pa dobro, da li ste svi koji ste na VIP-u dobili MM? Svi oko mene jesu, samo ja još kao jado čekam...

Ja nisam, niti je itko iz mog okruženja dobio.

14 godina
neaktivan

poz. Piše ovdje http://www.sammobile.com/firmwares/download/65806/G920FXXU3DPB8_G920FVFG3DPB8_VIP/ da je vip izdao nadogradnju,u kojem vremenskom rasponu bi ona trebala doci?

Acta, non verba.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa, ne znam kako vama sve super glatko radi na MM no moj S6 je i nako reseta na tvorničke nekako trom. Ne mogu reći da trza ili zastajkuje ali je naprosto trom. Recimo kod skrolanja ili prebacivanja u meniju na druge početne zaslone. Po meni je to dosta sporo, imam osjećaj kao da kasni pola sekunde umjesto da bude trenutno. Ako je i vama tako, onda ok. No kao da je brže radilo. 

Isto je problem sa brzinom wifija od tcoma, osjetio sam na poslu, dok kod kuće na iskonovom zyxcelu radi kao i prije. Nisam pretjerano očaran MM ili previše očekujem. Baterija se čini boljom ili u najgore istom što je ok. To su neki prvi dojmovi u prvih 24 sata.

Što se tiče otiska prsta, isto mi malo šteka kao i prije, otvara brže kad primi otisak, to stoji, ali ne primi svaki put od prve. Snimio sam isti prst 2x iz svih mogućih kuteva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 16:58 (matrix777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matrix777 kaže...

Ekipa, ne znam kako vama sve super glatko radi na MM no moj S6 je i nako reseta na tvorničke nekako trom. Ne mogu reći da trza ili zastajkuje ali je naprosto trom. Recimo kod skrolanja ili prebacivanja u meniju na druge početne zaslone. Po meni je to dosta sporo, imam osjećaj kao da kasni pola sekunde umjesto da bude trenutno. Ako je i vama tako, onda ok. No kao da je brže radilo. 

Isto je problem sa brzinom wifija od tcoma, osjetio sam na poslu, dok kod kuće na iskonovom zyxcelu radi kao i prije. Nisam pretjerano očaran MM ili previše očekujem. Baterija se čini boljom ili u najgore istom što je ok. To su neki prvi dojmovi u prvih 24 sata.

Što se tiče otiska prsta, isto mi malo šteka kao i prije, otvara brže kad primi otisak, to stoji, ali ne primi svaki put od prve. Snimio sam isti prst 2x iz svih mogućih kuteva.

Ma to si samo ufurao u glavu, znam kak je kad stavljas druge romove sto se tice brzine u najgoru ruku moze bit isto, kao i za sve ostalo

sup bro?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice