Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.069.703
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

A gdje ti skidaš samo update?

12 godina
prikaza kaže...

A gdje ti skidaš samo update?

ne mogu samo update, moram cijeli sofver

13 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
dart_tom kaže...
PlayMaker10 kaže...
amater_2 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Je instalirao netko ovaj novi update na T-Mobileu? Kakvi su dojmovi?

Meni je upravo doša update od 495,34MB. Sad ga instaliram.

Meni je došao neki update ali 30tak MB.

pa meni na tele2 prekjucer ili jucer nisam siguran dosao od 350mb updejt

da, i meni je na tele2 stiga taj update od 350mb i bogami čini mi se da je baterija bolja!

Same here. Meni se isto čini da je baterija mrvu bolja sa ovim novim updateom, također kad stisnem da se očisti ram, čini mi se da to sad ide bolje i ostaje više slobodnog rama.

http://diyaudio.com.hr/
16 godina
neaktivan

Ljudi! Sta je s tim novim updateom? Jeli se isplati skidati posto sam na netu naletio na stranicu di pljuju update samo tako. A stranica je http://m.gsmarena.com/newscomm-12195.php

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Na netu ces naci more stranica za bilo sta.... Ukucaj update excellent i naci ces ih milion. Ukucaj update bad i naci ces ih isto toliko.... Previse se vi zamarate telefonima.... Imam osjecaj da neki ljudi samo mjere i testiraju i inastlairaju pa deinstaliraju.... Zavidim vam na vremenu za tako nesto.... Upalim radi napunim radi prodam kupim drugi i to je to...

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Na netu ces naci more stranica za bilo sta.... Ukucaj update excellent i naci ces ih milion. Ukucaj update bad i naci ces ih isto toliko.... Previse se vi zamarate telefonima.... Imam osjecaj da neki ljudi samo mjere i testiraju i inastlairaju pa deinstaliraju.... Zavidim vam na vremenu za tako nesto.... Upalim radi napunim radi prodam kupim drugi i to je to...

Baš to, ljudi se previše zamaraju tim firmware-ima, bitno da sve radi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 9:17 (PlayMaker10).
16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ne testiram ja nista niti me briga za neke specijalne performase, ali ako nekakav software/firmware moze nesto ucinit boljim nego sto je trenutno onda to zelim. Nisam ja od onih koji se zadovolje i kazu koga briga sve mi radi pa ostanu na onom sto jesu i ne gledaju da ipak nesto moze i bolje. Neko isto tako moze kad mu dosadi prodat mobitel dodat jos novca i kupit jos bolji, svaka cast ali ja sebi to nemogu trenutno priustit nazalost. Al on topic. Jeli ovaj update uvelike rijesava problem s ram managementom i jeli zbog toga duze traje baterija i ima li kakvih problema? Jeli mobitel radi bolje?

HVALA!

ANTI_Fejzbukovac
13 godina

Evo ja ću ti reć kao osoba koja je primila svaki update u zadnjih 8 mjeseci da je ovaj zadnji update odličan!

Zapravo, najbolji FW za S6 je bio DRUGI službeni MM (6.0.1), nakon njega su sjebali doslovno sve što se moglo, od baterije do ne znam čega, ovaj zadnji update vraća sve na taj FW s kojim sam bio najzadovoljniji. Kod mene je zadnji update bio oko 290 MBna BTU ROMu, stvarno nemam zamjerke, nakon dugo vremena :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

jucer navecer cijela limenka piva se prolila po mobitelu, sva sreca prezivio je jadnicak. jos mi dobro nije bio zaljepljen rub ekrana jer kreteni na servisu ne znaju odraditi svoj posao. nisam ga ni htio puniti nocas da ne dodje do kratkog spoja ili neceg. evo sad na poslu ga napunio radi super.

samo cu ga morati poslati da to srede

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

Bilo bi korisno kad bi ubuduće navodili o kojem uređaju se radi. Ja evo od zadnje dvije stranice ove teme ne znam da li se taj update radi o S6 ili edge verziji? ja ga još nisam dobio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mozes li mi rec kako se zove taj update, tj procitat mi build number

EDIT: jel to mozda ovo? https://gyazo.com/6da7f3905829ccd80cccdd414eebb669

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 17:54 (SnakeEyes).
16 godina
neaktivan
SnakeEyes kaže...

Mozes li mi rec kako se zove taj update, tj procitat mi build number

EDIT: jel to mozda ovo? https://gyazo.com/6da7f3905829ccd80cccdd414eebb669

Evo to je taj cini mi se. Slika:

http://i65.tinypic.com/sg7e6q.png

ANTI_Fejzbukovac
12 godina

Imao sam danas problem kojem ne mogu utvrditi točan uzrok.

Ovako, bio sam na poslu i i mob ima onu jaku masku i zaštićen je sa svih strana što se tiče mogućih udaraca itd. 
I svako malo palim da vidim koliko je sati, kad odjednom mob neće da se u pali, neće nikako pa neće. A danas sam instalirao bezveze onaj clean master onaj....

I mob neće da upali ali grije se nonstop je bio vruć i ništa, odlučio sam sutra ga nosim na servis, pod garancijom je. I odjednom mob se ohladio i upalio ali na kratko jer je bio parazan, baterija na 1 posto, stavio na punjač i sadr radi savršeno, ja sam izbrisao clean master jer mislim da je problem do njega.

Znači aplikacija je blokirala mob, i radila nonstop i trošila bateriju, kad je bateriju isrpaznilo mob se poceo hladit i mogao sam upalit.

Eh sad, neznam jel ima potrebe da idem na servis, sad radi ok.
Vidit ću sutra kako će funkcionirat pa .-.

A prije se znalo dešavati da se mob sam od sebe ugasi i upali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Ocigledno nije do moba vec do tog clean mastera. Ne znam uopste zasto instalirati takve gluposti....

A gasenje moze biti i do maske. Vrsi pritisak na dugme i dovoljno je malo dodatno pritisnuti u dzepu i ugasi se....

12 godina

Jel update radite preko smart switca ilu OTA? Ja dosad preko smart switca skunem cijeli za tele2 mi nadje...kak radi bolje mob preko ss ili ota?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ok sto se upravo dogodilo?
Uspio sam odtrippat knox!? Dakle iso sam updateat rom, i nakon updatea sam napravio factory reset, kad sam upalio mob knox counter se vratio na 0, testirao sam, opet mogu "legalno" updateat sofver

EDIT: Ipak nije, da mi da updateam sofver al mi neda uc u my knox.. my bad

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 16:37 (SnakeEyes).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,  zanima me da li ovo prolazi na reklamaciji uređaja? Ima li netko slicna iskustva? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Ne. Mehanicko ostecenje.

8 godina
neaktivan
Šta koristite? Adaptive display ill amoled cinema? Ili nešto treće... :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miksi2 kaže...

Adaptive

10 godina
tumba kaže...

Pozdrav,  zanima me da li ovo prolazi na reklamaciji uređaja? Ima li netko slicna iskustva? 

Ti se salis ili?

Ps.zadnji update=baterija extra bar kod mene.

bf4: [G] hrka11
16 godina
neaktivan
miksi2 kaže...

Amoled cinema...

PS: ovi zadnji update, nisam primjetio nista novo...

ANTI_Fejzbukovac
16 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
tumba kaže...

Ti se salis ili?

Ps.zadnji update=baterija extra bar kod mene.

I dalje Android OS pojede bar 15% baterije.

10 godina
Riba kaže...
miksi2 kaže...

Amoled cinema...

PS: ovi zadnji update, nisam primjetio nista novo...

Nisam ni ja na pocetku i to bateriju mi je trosilo ko i uvik...ali sam negsje naletio da oprobam.tvornicki reset posle update mozda.pomogne valjda ko jos se bolje mob optimiziram sam ili u tom smislu je nesto pisalo.Posto slike sve cuvam na oblaku,a nisam ni radio reset od kad ga imam to sam napravio i baterija je bilja puno.

Ima li to veze s restartom ili ne stvarno nezz...ja sad imam po 4ipo-5h sot-a.

bf4: [G] hrka11
9 godina
neaktivan
Ako ja tebe išta razumijem što govoriš...
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam novi samsung galaxy s6 edge kupljen pred 3 mjeseca i stalno neki problemi s njim... :(

Osim što se svako malo (cca svakih par dana) sam od sebe ugasi, po ljeti sam primjetila da mi svjetlina šteka, iako je auto svjetlina isključena, on blica na suncu i u hladu i mijenja se svako malo jače pa slabije itd.,

a od danas odjednom mi ne radi 1/4 ekrana...ne reagira na dodir uopce (gornji lijevi dio ekrana) sam od sebe...

prilicno razočarana s obzirom na cijenu i očekivanja su bila velika, ne pada mi, zaštitila ga sa svih strana, sa maskicama i staklom na ekranu...kako bi se reklo čuvam ga kao oko u glavi...

eto je li netko imao sličan problem ili mu ne gine servis i mjesec dana bez moba i svega itd? :(

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

U svakoj velikoserijskoj proizvodnji ima gresaka tak da nije cudno naici na proizvod s greskom.

Prije mjesec - dva sam zvao Agram servis i receno je da za Samsung treba cekat 1 do 2 radna dana da se popravi, tak ak zivis u Zagrebu osobno odnesi mob direkt u Agram servis.

0 0 hvala 0
12 godina

Kod mene baterija slabija jedva 3 h sot nakon updatea

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon pada mobitela (iz ruke, cca. 1 m visine) imam problem sa kamerom.

Inače je mobitel unutar gumene/plastične maske osim dijela mobitela gdje mu je kamera (izbočena), na koju je očito pao.

Fokus mu više ne radi kao što možete vidjeti na slici.

Pretpostavljam da mobiteli nemaju mehanički fokus, nego da to odrađuju digitalno ili se varam, pa ne znam što je ovaj pad mogao prouzročiti?

Hoću li to moći provući pod garanciju kao pokvarila se kamera, jer je mobitel kao nov bez ogrebotina?

Koji servis preporučate? MMM Agramservis?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Zumiraj da se vidi ispod haljine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice