napravia san i ja to pa se "demon" vratia nazad, mislim da je jedino rijesenje za taj problem servis
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima, imam s5 otkljucan na sve mreze i flashao sam ovaj novi poljski lollipop.zanima me posto mi mob nije rootan da li mogu flashati neki drugi firmware npr. spanjolski ili koji god uskoro izade ako se pokaze boljim od poljskoga?i da li je bez roota moguce downgrade-ati natrag na kitkat?
Pozdrav svima, imam s5 otkljucan na sve mreze i flashao sam ovaj novi poljski lollipop.zanima me posto mi mob nije rootan da li mogu flashati neki drugi firmware npr. spanjolski ili koji god uskoro izade ako se pokaze boljim od poljskoga?i da li je bez roota moguce downgrade-ati natrag na kitkat?
Mozes flashat koji god zelis.
dobro, mozes samo reci kak si se opet vratio na kit kat?
Prodao sam mob,i kupio novi haha
a jel moguce da ja vratim bez da kupujem haha, samo da vratim sa lollipopa 5.0 na kitkat 4.4.2 bez roota?
a jel moguce da ja vratim bez da kupujem haha, samo da vratim sa lollipopa 5.0 na kitkat 4.4.2 bez roota?
Mislim da je downgrade nemoguc od kada su jeb... knox uveli,cak i u servisu kazu da je jako rizicno i da ne zele to raditi.
Ja sam imao srecu sto sam dosta dobro prodao i na njuskalu novi povoljno nasao.
NAravno da je.
Kako sa Odinom stavis sluzbeni bilo koji, tako stavis i stariji(npr 4.4.2)
NAravno da je.
Kako sa Odinom stavis sluzbeni bilo koji, tako stavis i stariji(npr 4.4.2)
Hajde ti onda probaj,pa se javi.
U kojem HR dučanu mogu potražit org. poklopac baterije ?
Od ovih na njuškalu, za kojeg mogu bit siguran da je org., s obzirom da naručujem ?
Vjerovatno ovaj ?
U kojem HR dučanu mogu potražit org. poklopac baterije ?
Od ovih na njuškalu, za kojeg mogu bit siguran da je org., s obzirom da naručujem ?
Vjerovatno ovaj ?
Imas u Mesnickoj ulici u Zagrebu official samsung ducan, ili sancta domenica u areni, svetoj nedjelji...
Najvjerovatnije ti ih nemaju na stanju, pa ih ili nazoves da naruce ili odes tamo pa narucis.
Želio bih si kupiti S5, pa me zanima postoji li mogućnost da će mu se sniziti cijena prije dolska ili kad dođe S6? I da li je to bio običaj i kod ranijih verzija mobitela.
Hvala na odgovoru.
Dali ovo s ebaya ima veze s originalom ?
Ako da, postoji li šta jeftinije preko istog ?
Poslao sam upit i službenom Samsung HR, pa ćemo vidjet.
U SD ih nemaju, uputili su me na agram, koji se btw ne oglašava na telefonski poziv.
Znači, zasada ili nešto s ebaya ili njuškalo .
Samo mi se na njušci ovo čini malo preskupo ?
za Ebay,po slikama i feedbacku rekao bih da se mos kockat sa 10 dolara.
Ovako, sljedeci problem.
Real racing 3, antialiasing mi je uzas, znaci grafika uzas.
Godfire prometheus takodjer, antialiasing uzas.
Gt racing (nesto kao rr3) isto tako antialiasing me jebe, kako da rijesim to?
Kupi iPhone.
Ovako, sljedeci problem.
Probaj si malo poboljsat postavke u developer opcijama
@svrzic
tnx probacu pa javim jel uspjelo
@cedevita
pun si sarkazma
Jel itko kupio S5 u Tele2,ako je, jel zaključan ili otključan,mislim se uzet jednog ali treba mi za VIP broj!!
Sada sam primjetio sa mi lagano svijetli onako priguseno ceveno senzor. Nije LED onaj u ljevom gornjem kutu nego je prvi senzor desnk od zvucnika gore. Dali zna neko sto je to i sto to znaci ?
Sada sam primjetio sa mi lagano svijetli onako priguseno ceveno senzor. Nije LED onaj u ljevom gornjem kutu nego je prvi senzor desnk od zvucnika gore. Dali zna neko sto je to i sto to znaci ?
http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/383398-anyone-else-notice-red-light-sensor-s5.html
Ovako, sljedeci problem.
Kupi iPhone.
Nije mob kriv i ne bih trebao imati aliasing jer je FULLHD reza na tako malom ekranu. Problem je to sto se neke igre, kao gore navedene, pokrenu u HD rezi.
Jel itko kupio S5 u Tele2,ako je, jel zaključan ili otključan,mislim se uzet jednog ali treba mi za VIP broj!!
produžih pretplatu u tele2, mob je zaključan na mrežu, a pretpostavljam da je i tako s ostalima.
no moguće i da je neki drugi otključan,
imao sam LG O4X koji je bio otključan (pretplata 2god), kolega uzeo godinu dana poslije mene novu pretplatu i naletio na zaključanoga.
premda pričekaj da se još netko javi ;)
Dali ovo s ebaya ima veze s originalom ?
Ako da, postoji li šta jeftinije preko istog ?
Poslao sam upit i službenom Samsung HR, pa ćemo vidjet.
U SD ih nemaju, uputili su me na agram, koji se btw ne oglašava na telefonski poziv.
Znači, zasada ili nešto s ebaya ili njuškalo .
Samo mi se na njušci ovo čini malo preskupo ?
imas smartson ducan u gundulicevoj official samsung dodje ti 149 kn i imaju zlatnu plavu i bijelu
i ja imam vip ali mi se neda placat ogromna pretplata pa sam u tele 2 kupio g3 koji je nazalost dosao zakljucan a kolege s posla isto g3 otkljucan i s5 otkljucan...brijem da je to kako naletis...
?

Pozdrav ekipi, vidim da su većina tu.. Pa ako netko ima vremena da mi pomogmne oko jedne,dvije tri stvari: kada je isključen ekran a hoću ga upaliti neće od prve već ostaje crni ekran i moram ponovno s tipkom za on/off da bih dobio svjetlost na ekranu i da se otključa.
A ujedno mislim da je to problem povazan s slijedećim da kada izlazim iz neke aplikacije na ekranu dobivam nekakve reklame i to googlove.
Cijeli ekran je nekakva reklama za koliko ja vidim google play i ima u lijevom kutu X s kojim se normalno zatvori...
Dali netko zna dali je prvi slučaj povezan s drugim i dali i jedan i drugi problem su riješivi.
Rom je službeni rotan u VIP.u
I još jedno pitanje kako i najbolje i najjeftinije otključati S V na VIP-u sam !
Fala svim ljudima dobre volje !
Itko?

Što se tiče ekrana što se neće upaliti, tu probaj isključiti s voice, ili barem onu funkciju "open via homekey" (tak kod mene piše), ako i to ne pomaže onda ili probaj staviti najnoviju verziju softvarea ili hard reset, ili brišeš aplikaciju po aplikaciju da vidiš koja to radi. toliko od mene, nemam s5, ali to je što inaće drugima pomogne
i ja imam vip ali mi se neda placat ogromna pretplata pa sam u tele 2 kupio g3 koji je nazalost dosao zakljucan a kolege s posla isto g3 otkljucan i s5 otkljucan...brijem da je to kako naletis...
Da,izgleda da je lutrija kojeg ću dobit!!
Otključavanjem se gubi garancija,zar ne?
Koliko ekipa traži za otključavanjem S5??
Da,izgleda da je lutrija kojeg ću dobit!!
Otključavanjem se gubi garancija,zar ne?
Koliko ekipa traži za otključavanjem S5??
Ne gubis garanciju ako otkljucas preko onog koda koji kosta 150-200 kn