Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 190.343
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
acarnoje kaže...

Ok. Hvala ti na pomoci. Idem poakidat sve, pa instalirat. Mada mi se cini dosta komplicirano.

Samo još jedan savjet. :) Kad već instaliraš prvi put. Formatiraj cache i data particije u f2fs sistem. Navodno bi trebao dobiti na brzini. Iako je i ovako već sve munjevito brzo. :) Ja sam se tek danas prebacio na f2fs pa je još rano za reći.

16 godina

Hvala prijatelju na savjetima. Koliko vidim da bih trebao dobit na brzini i posebno na trajanju baterije.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Napokon sam se odlucio i dosao do problema. Ima 3 verzije note 3 ne znam koji da skinem. Ne bih htio pogrijesit pa zbrickac tel.

Ima Note 3 - HLTE

Note 3 - HLTESPR

Note 3 - HLTEVZW

Koju od ovih 3 izabrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

Napokon sam se odlucio i dosao do problema. Ima 3 verzije note 3 ne znam koji da skinem. Ne bih htio pogrijesit pa zbrickac tel.

Ima Note 3 - HLTE

Note 3 - HLTESPR

Note 3 - HLTEVZW

Koju od ovih 3 izabrat?

Ako imaš N9005 Note 3 onda skidaš HLTE verziju.

15 godina
neaktivan

Koliko vam mob troši baterija dok slušate glazbu preko slušalica?

Meni troši oko 4% na sat vremena, što je ipak malo previše s obzirom na veliku bateriju.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina

Omg koliko nesugurnosti za mene. Sad sam procitao tamo na stranicama downloada za twrp da ako nisam do sad instalirao bootloader (sto nisam) da instaliram v4.3. Molim te pomoc jos samo oko toga. Pa idem na instalaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

Omg koliko nesugurnosti za mene. Sad sam procitao tamo na stranicama downloada za twrp da ako nisam do sad instalirao bootloader (sto nisam) da instaliram v4.3. Molim te pomoc jos samo oko toga. Pa idem na instalaciju.

Ako imaš stock 4.4.2 ne trebaš ništa dodatno instalirati. Već je instaliran.

16 godina

Evo rijesio. Instalirao najnoviji i radim backup. Nakon toga ide instalacija roma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Meni troši oko 4% na sat vremena, što je ipak malo previše s obzirom na veliku bateriju.

??

14 godina
explorer 4 kaže...
explorer 4 kaže...

??

Pa to je skroz normalno. A kolko bi trebao kad 2 i više posto/sat troši u standby-u. Dulje bi mogao kad bi izvadio sim karticu i isključio sve mrežne konekcije i nepotrebne servise. 

16 godina

Da, to je OK. Iako nisam bas satima slusao i pratio stanje baterije. Instalirao sam ovaj cm i vratio se na stock. Nekako mi je siromasan sa funkcijama. Ne znam, mozda sam se navikao na touchwiz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ljudovi Sretan Bozic stigo je leak  Lollipopa :D......

al neam jos muda flashat neki imaju problema za azijsko trziste je..... ugl ima jedan mislim da je iz srbije i kolko vidim on je fleso i ok mu radi....al ja cu pricekat jos par dana....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 11:26 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo i ja sam postao ponosan vlasnik note3..mada sam se dvoumio izmedju s5 i note3..ali ipak je nekako veci ekran pobjedio..valjda se nisam zeznio! jedino me brine sto nece imat podrsku kao i s5, i kamera je nesto losija..ali sve u svemu okej :)

TiONiO

4 0 hvala 0
16 godina

Odlican mob. Ali imao sam nesrecu prije par dana. Razbio ekran. Sad razmisljam ga odnijet na samsung brzi servis. Ima netko iskustva s tim? I zna li tko ima li kakva jeftinija opcija? Ne znam ni koliko kosta. U normalnom servisu je 1300 kuna. Jeli ovi u brzom uzimaju sta vise?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tionio kaže...

evo i ja sam postao ponosan vlasnik note3..mada sam se dvoumio izmedju s5 i note3..ali ipak je nekako veci ekran pobjedio..valjda se nisam zeznio! jedino me brine sto nece imat podrsku kao i s5, i kamera je nesto losija..ali sve u svemu okej :)

Ma zašto si se zeznuo? Po meni si više dobio nego izgubio. Imaš mnogo važnijih gigu RAM memorije više, nego 3% jači procesor. Baterija je debelo na strani notea, a i ekran je nešto bolje optimiziran, samo što mu je maksimalna svjetlina slabija.

A to što je kamera bolja možeš objesit mačku od rep. Kvaliteta fotografije kod notea 3 i notea 4 je mizerna, direktno sam uspoređivao i rado ću ovdje uploadati fotke da vidite kako razlike praktički nema, i pitanje je da li bi bilo kakve da nema ta 3MP više.

Da, što se tiče podrške, tu ćemo vrlo vjerojatno izvisit kad izađe note 5.

Ugl. Po meni su uzeo bolji mobitel.

17 godina
explorer 4 kaže...
Kvaliteta fotografije kod notea 3 i notea 4 je mizerna, direktno sam uspoređivao i rado ću ovdje uploadati fotke da vidite kako razlike praktički nema

OT:

Imal sam S5, a sad on bi trebal imat fotke u rangu N3 ili bolje (?)

N4 ima OIS i tu igra dost veliku ulogu, pogotvo kod low light uvjeta di je S5 koma po tom pitanju..

Al kaj je da je, N3 je i dalje zvijer..

10 godina
neaktivan

instalirao sam lizalicui sve radi u redu 

ako nekoga zanima , tutorijal je tu http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/guide-t2983873

dojmovi: nema zaostajanja, sve je glatko još tražim nekakav bug , (lizaalicu imam na lg g3 preko mjesec dana tako da mi to nije novo)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
explorer 4 kaže...
Kvaliteta fotografije kod notea 3 i notea 4 je mizerna, direktno sam uspoređivao i rado ću ovdje uploadati fotke da vidite kako razlike praktički nema

OT:

Imal sam S5, a sad on bi trebal imat fotke u rangu N3 ili bolje (?)

N4 ima OIS i tu igra dost veliku ulogu, pogotvo kod low light uvjeta di je S5 koma po tom pitanju..

Al kaj je da je, N3 je i dalje zvijer..

Evo dokaz pa vidi, zbilja je razlika malena. Naravno, ta 3MP daju prednost noteu, i OIS pomaže da brzina zatvarača pri uvjetima slabijeg osvjetljenja i u zatvorenim prostorijama bude brža. Ali druge razlike stvarno nema.

Evo, pokušao sam što bolje dočarati.

17 godina
explorer 4 kaže...

Evo dokaz pa vidi, zbilja je razlika malena. Naravno, ta 3MP daju prednost noteu, i OIS pomaže da brzina zatvarača pri uvjetima slabijeg osvjetljenja i u zatvorenim prostorijama bude brža. Ali druge razlike stvarno nema.

Evo, pokušao sam što bolje dočarati.

Bubni low light uvjete..

A i kolko vidim veličina (1/3.2") senzora je manja na N3 neg na N4..

Misliš da je to tu sve negde, al nije baš tak, ima tu dost parametara koje određuju kvalitetu slike, ne velim da su razlike drastične, al su one dost primjetne...

Generalno gledajući, Samsung inače ima odlične kamere i tu nema greške, jedino me S5 razočaral u slabijim svjetlosnim uvjetima..

15 godina
neaktivan

Moze li mi netko reci da li se ovdje radi o original Samsung Galaxy Note3 ili o nekoj dobroj kopiji:

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-note/samsung-galaxy-note-3-oglas-13769601

Na kutiji pise model SM-N9005 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Bjezi sto dalje od toga

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
mstaglicic kaže...

Moze li mi netko reci da li se ovdje radi o original Samsung Galaxy Note3 ili o nekoj dobroj kopiji:

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-note/samsung-galaxy-note-3-oglas-13769601

Na kutiji pise model SM-N9005 .

Na našem tržištu prevladava pretežno n9005 ali taj za ''azijsko'' tržište je neka dobra kopija. Samo ne kupij

15 godina
neaktivan

Koliko sam vidio u oglasu na slikama kutije pise da ima CPU Quad Core 1.9 GHz + Quad Core 1.3 GHz .. sto odgovara za americku verziju Notea 3 al pise model SM-N9005 koji bi trebao imat Snapdragon 800 .

Hvala na odgovorima, necu uzimat onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Stigao je testni lolipop za note 3 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo instalirao sam Android 5.0 na Note 3, prvi dojmovi WOOW , sve je nekako življe i modernije, animacije su bolje, i koliko sam zasad vidio mobitel brze radi, potpuno nove ikone i meniji,tipkovnica puno bolja nema vise onog da fulas slovo, za bateriju je jos prerano govoriti, ako netkog nesto zanima slobodno pitajte :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 17:19 (Xboxn00b).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina

Di si skinuo? Zelim i ja probat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Di si skinuo? Zelim i ja probat.

Postavio sam link par postova višlje....

16 godina

Kako se tebi pokazao? Vec ga par dana koristis. Jeli dulje traje baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Radi sjajno,stvarno bez problema ,glatko i brzo, sučeljenje mu je sjajno ( sad mi se taj mob zbilja sviđa) 

baterija je bolja od KK ( ne moram biti u pravu ,ali mi se čini da je) uglavnom sjajno ,sve radi bez problema , jedan bug sam uočio a to je da kad mob ugasiš ili restartaš, zaboravi wifi lozinku (samo tad),,,iskreno najmanji problem ,zbilja

Napomena: prvi puta sam instalirao bez PIT i BL datoteka (sukladno savjetima pojedinaca sa XDx foruma,kao tako se vrati bez problema na Kk) ...sve je radilo ...nakon par sati korištenja pokušao sam se vratiti na KK (čista znatiželja), nisam uspio, na samom kraju je zaglavio piše greška .Ugasio mob i ponovo download mod i instalirao ponovo lollipop bez problema ali ovaj puta sve ( dakle i PIt i BL )..sve proteklo u redi (JOŠ JEDNOM NAGLAŠAVAM NISAM USPIO VRATITI NA KK ,možda sam trebao prije vracanja sve pobrisat , ne znam ,niti ima veze )

Lijepo radi i ne vracam se na Kk ( čak mi se sad  sviđa gotovo kao moj LG G3 (supruga koristi note 3) ) Sve u svemu sjajno, bar za mene..pa tko želi neka proba

PS:ako je nekome važno, anTutu iznosi 4367 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 13:29 (razjaren).
15 godina
neaktivan

Kakav je prikaz slike na zaslonu? Jesu boje možda mrvicu manje zasićene na defaultu?

Na noteu 4 su to odlično sredili.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice