Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.911.748
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
goranbm kaže...

Na SamMobile stranici vidim da je taj XXEMC2 ili kak već dostupan jedino za TELE2 kod nas.... Kod svih ostalih stoji da je XXELLA zadnji update.

Ne bi trebalo biti, ja na VIPu dobio prije 10ak dana automatski taj XXEMC2 update...

14 godina

Kada možemo očekivati "update" softverskih značajki sa S IV-ke ?
Ili dolaze skupa sa novim Androidom ? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Vjerojatno kad samsung pusti 4.2 update za S3, pa će biti sve odjednom
16 godina
neaktivan

Stavio sam ovaj UK ROM I9300XXEMC2_I9300OXAEMC2_BTU jer je unbrended ali i dalje mi Kies govori kako ova stavka ne podržava nadogradnju preko kies-a. To mi nije jasno zbog čega.

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Stavio sam ovaj UK ROM I9300XXEMC2_I9300OXAEMC2_BTU jer je unbrended ali i dalje mi Kies govori kako ova stavka ne podržava nadogradnju preko kies-a. To mi nije jasno zbog čega.

to i meni izbacuje, pa sam sada na custom romu

ako nadjes rjesenje podijeli s nama {#}

16 godina
neaktivan

Kad si kupio uređaj ?? Ima li jos netko iz Vipa da nije dobio nadogradnju ??

Samsung Galaxy SIII mini :)
15 godina
neaktivan

taj sam :)

ja isto još nisam dobio nadogradnju, a uređaj je kupljen odmah kad je stigao u prodaju

kad bude bit će, ionako sve super radi

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png

0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže...
Bellatrix kaže...

Meni je tako bilo, i samo sam vratio na tvorničke postavke i csc stavio odgovarajući i radio je... 

13 godina
protjeran

jeli tko probao one zastitne maske 0.3mm? Uzeo bi jednu sebi na SGS3 i curi na S3 Mini, pa me zanima kakve su kvalitete. 

Sony-Ericsson T200>Siemens C45>Nokia 3200>LG U8180>LG U880>Nokia 6120 Classic>Nokia 3120 Classic>Nokia C3-01>Samsung Galaxy Fit>Sony Xper
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Matijasever kaže...

jeli tko probao one zastitne maske 0.3mm? Uzeo bi jednu sebi na SGS3 i curi na S3 Mini, pa me zanima kakve su kvalitete. 

Obavezno to preuzmi na ruke, jer ovi u posti je sprešaju i onda je neupotrebljiva. Salju ekipa to u onim zracnim kuvertama, ali se u transportu unisti.

Uglavnom, to je samo protiv grebanja i laksih padova.

daniel
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Uzmi masku koja je ipak deblja malo, pusti izgled kvragu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
Matijasever kaže...

Misliš na one originalne ultra tanke od Samsunga,tzv. Slim Cover? Vrhunska stvar, koristim od prvoga dana, ali moraš znati da je za totalno drugu namjenu nego gumena maska. Ova ti daje odličan grip i štiti zadnju masku od ogrebotina kad ga ostavljas po raznim podlogama. Meni osobno super, pogotovo zbog gripa i osjećaja u ruci, ali kao što su ti rekli, ako ti mob pada iz ruke ovo nije za tebe. Isto tako, ako često vadiš bateriju nemoj uzimati jer bi se deformirala vrlo brzo. U paketu dobiješ dvije, meni je prva nakon 4 mjeseca postala toliko izgrebana da je izgubila prozirnost pa sam stavio drugu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 23:06 (mmausa).
13 godina
protjeran
Mobitel mi stvarno nikada ne ipada...uvjek pazim da ne bi izletio...gdje bi mogao kupiti originalne Samsung? Ili barem dobre kvalitete. Trenutno imam jednu zgodnu crnu sa gumiranom povrsinom. Kupio sam je technomarketu 40kn i napokla je sama od sebe.
Sony-Ericsson T200>Siemens C45>Nokia 3200>LG U8180>LG U880>Nokia 6120 Classic>Nokia 3120 Classic>Nokia C3-01>Samsung Galaxy Fit>Sony Xper
13 godina
protjeran

kupio sam tu slim 0.35mm. Na prvi dojam odlicna. Kupio sam je u jednom ducanu u Splitu zastupnik za Samsung. Nisu imali orig Samsung nego onaj talijanski Cellular Line. Znam da to i nije neka firma, ali proizvod je ok. Sada cemo vidjeti koliko ce trajati. Lik u ducanu ima na svome S3 istu i kaze da ju drzi 5 mj i da je odlicna...

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže...
Bellatrix kaže...

Meni je tako bilo, i samo sam vratio na tvorničke postavke i csc stavio odgovarajući i radio je... 

kako staviti odgovaranjući CSC? i kako znati koji je odgovarajući?

13 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže...
Bellatrix kaže...

pomocu ovoga: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=hr

za nasu regiju je see

13 godina
Bellatrix kaže...

putem programcica koji skines na google playu neznam tocno kako se zove a odgovarajuci csc je onaj koju mrezu koristis ako je to tele2 kao kod mene onda je csc TWO 

netko me preduhitrio :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 20:50 (SIII Deny).
16 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
Bellatrix kaže...

pomocu ovoga: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=hr

za nasu regiju je see

Ali opet treba rootati mobitel.

Kod mene je ovaj UK BTU rom a na

liku je ponuđen BTU csc i stoji da ovi XXELLA i kasniji trebaju root.

17 godina
neaktivan

Može mi netko reći kako staviti ručno traženje mreže na S3? {#}

GL&HF
14 godina
AmD kaže...

Može mi netko reći kako staviti ručno traženje mreže na S3? {#}

Postavke- Bežično i mrežno- Dodatno- Mobilne Mreže- Mrežni Operateri {#}

17 godina
neaktivan

Meni se automatski ubacuju druge mreze razumijes .. I htio bih to prekinuti .. Kada nema signala od moje da ne bude nikakva ... A tu opciju en vidim

EDIT: Riješeno

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 21:39 (AmD).
12 godina
protjeran

Imam proble. Znaci kad ustekam punjac u mobitel on ga puni pa stane pa nakon minutu opet puni. Nekad cak ni nece puniti. Jel to otiso kontakt?

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz ekipi....
slučajno sam napravio folder nova mapa ( prazna je nisam ništa dodao u nju)..
I sad kad ju želim izbrisati sa ekrana,jer mi ne treba,ona se ne da..{#}
povučem ju s prstom prema kanti za smeće i ona se jednostavno ne izbriše...
probao ga ugasiti i upaliti,al je ikonica žilava i ne da se izbrisati..
Help....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nešto mi se čini da se baterija jako brzo prazni ... 

Punio se cijelu noć i sad sam evo uzeo mob na 10min sam po fejsu da vidim sta ima i 2% otišlo .. To je normalno?

GL&HF
16 godina

to je ok

skinuo mi se nekakav update.sta je to?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Ekipa, imam dužnu vijest, rekli su da će Android 5.0 kasniti, te da neće biti predstavljen na Google-ovoj konferenciji, ( kao da će kasniti 2-3 mj. ) {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Koristite li screen protector? Ja sam u pocetku mislio da Gorilla Glass 2 nece pobrati ogrebotine, ali jucer kad sam gledao, ima jedan mali trag, jako tanki. Ne vidi se inace, nego samo kad nagnem uredjaj u smjeru svjetla. Zato sam stavio screen protector, iako me zivcira taj plasticni sloj.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Koristite li screen protector? Ja sam u pocetku mislio da Gorilla Glass 2 nece pobrati ogrebotine, ali jucer kad sam gledao, ima jedan mali trag, jako tanki. Ne vidi se inace, nego samo kad nagnem uredjaj u smjeru svjetla. Zato sam stavio screen protector, iako me zivcira taj plasticni sloj.

ja koristim samo zastitnu maskicu, nikakve ogrebotine nema

16 godina

E da dobio i ja nadogradnju i sada je to nekakav EMC2, sta je to... Ono što sam na prvu ruku primijetio da brže otvara aplikacije i ništa drugo, kako vidim nema nikakvih estetskih promijena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 14:49 (sinisa5).
14 godina
rosimic90 kaže...
Matijasever kaže...

ja koristim samo zastitnu maskicu, nikakve ogrebotine nema

Ja maskicu, silikonska ako se ne varam, i protector kupio ga u t-mobile baš za s III  80 kn

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice