Zasto mi se mobitel iz svih aplikacija vraca sporo na home screen . Treba mu dok izlista ikone i widvete skoro pet sekundi
Stranice su trenutno nedostupne.
Zasto mi se mobitel iz svih aplikacija vraca sporo na home screen . Treba mu dok izlista ikone i widvete skoro pet sekundi
Stranice su trenutno nedostupne.
Pokupio si neki " virusić" vrati ga na tvorničke postavke i instaliraj si neki anti-virus ja ti preporučam AVG , meni je odličan a još k tome je i free 
Pokupio si neki " virusić" vrati ga na tvorničke postavke i instaliraj si neki anti-virus ja ti preporučam AVG , meni je odličan a još k tome je i free 
Polako sa tvorničkim postavkama,to je predzadnja opcija,radije prvo deinstaliraj aplikacije kojim se ne služiš i restartaj mobitel.
jel koristis neki od battery savera ili nesto za hibernaciju aplikacija (greenify)
ako koristis onda probaj maknut launcher iz hibernacije (tako sam ja sebe bio sje*o)
Hmmm, čudno jer meni kaže preko moba da nema dostupnih novih nadogradnji :(
I meni je isto tako 
pa koristim i ativirus a mob je neki dan vracan na tvornicke postavke i opet isto.probat cu sa brisanjem programa
EDIT:Uzrok je bio avg
Pozdrav
Imam problem i vidila sam da je netko vec postavio takav upit ali nisam nasla odgovor.
Ovako jucer i danas nisam primala pozive i poruke, (pozivi su isli na voicemail) nisam mogla ni pozvati nikog
signala je bilo sve uredno kao i obicno.
Tako ja njega iskljucim i za par minuta opet ukljucim i sad sve opet radi normalno, u cemu je problem.
Pozdrav
Imam problem i vidila sam da je netko vec postavio takav upit ali nisam nasla odgovor.
Ovako jucer i danas nisam primala pozive i poruke, (pozivi su isli na voicemail) nisam mogla ni pozvati nikog
Tako ja njega iskljucim i za par minuta opet ukljucim i sad sve opet radi normalno, u cemu je problem.
ja sam postavio to pitanje i nema odgovora, e sad meni je bio problem samo u pozivima, i mjenjao sam romove jer sam mislio da je greska u romu, da nesta nije dobro ispeglano, ali desavalo se to na svakom romu koji stavim poslje stavljanja svih app koje koristim, zatim sam vratio rom koji sam koristio i s kojim sam jako zadovoljan, zatim sam vracao neke app koji su mi stvarno potrebni i sada radi, e sad jel to do same neke aplikacije koja se azurirala pa je nesta pomrdala ili do neceg drugog iskreno neznam... 
Jel zna neko tko bi znao promijeniti samo prednje staklo na s3 ?
Dakle ne ekran i te stvari....
Pozdrav
Vjerovatno neki problemi sa modemom,budući da vjerovatno nisi imala signala. Očito restart ili stavljanje u airplane mode pa gašenje istog rješavaju taj problem,al ako ti se ponavlja imas mogućnosti za:
Jel zna neko tko bi znao promijeniti samo prednje staklo na s3 ?
Dakle ne ekran i te stvari....
Ne mozes,staklo je zaljepljeno za ekran,ak je staklo puklo sve se mijenja,nedavno se frend raspitivao,cijena negdje cca 1200 kn.
e ovak zanima me vase misljenje u vezi advanced task killera dal on usdedi nesto baterije,dali je od pomoci iili odmaze?
ja ga osobno koristim al nevidim neku razilku pa me zanima vase mislčjene :)))
e ovak zanima me vase misljenje u vezi advanced task killera dal on usdedi nesto baterije,dali je od pomoci iili odmaze?
ja kod tih task killera nisam primijetio nikakvo poboljsanje, opet se upale aplikacije nazad, tako da sam odusto od njih
ako hoces ustedit bateriju, onda koristi greenify, da ih stavi u hibernaciju ako se ne koriste, jedino nemoj stavljat facebook i slicne drustvene aplikacije u hibernaciju jer ti onda nedolaze obavijesti o novim porukama i sl.
edit: zaboravio sam napomenut da trebas imat rootan mob za greenify
ja pogasim aktivne aplikacije i izbiršem ih iz tool bara ( drži tipku "home" ) 
Ljudi kakve su prednosti/mane ovih lokaliziranih ROM-ova za SGS 3? I šta to ustvari znači?
Recimo ja sada na svom galaxyu imam ROM nadograđen preko Kies-a zbog softverske greške koju sam imao kada sam ga kupio. Meni sada Kies izbaci poruku da nemogu nadograditi jer kies ne podržava moj uređaj.
Čitao sam o tome po forumima i vidim da su ljudi to rješavali flešanjem preko Odina. Evo par screenshotova o vrsti mog rom-a.
Pitanje je, kakvu promjenu ja dobijam ako flešujem rom koji prikazuje slika 3?? Dakle BiH, mreža Eronet.
To je zadnji firm koj bi trebal biti najispeglaniji, ma da to nije uvjek pravilo. Mozes ti flesnuti bilo koji sluzbeni prek Odina. Stavi zadnji za BiH i trebal bi dobivati redovni update. Ili flesni neki za skandinavske zemlje, ili UK, posto oni obicno prvi dobiju update na najnovije verzije ako ti se ne da cekati.
Ne znam, ja od prvog dana nisam na stock-u, ali ti idu po abecedi, pa malo pogledaj koji su zadnji. Mislim da T-mobile i Vodafone imaju najjacu podrsku, pa vjerojatno i poslijednje update-ove-
United Kingdom BTU je najbolji po meni.
United Kingdom BTU je najbolji po meni.
Jel to nebrendirani?
Vidim da su svježiji datumi na ovim za BiH nego za UK. Sad je to sigurno datum dospijeća istog updatea kod nas i kod njih? Ja neću još da idem sa stock-a barem neko vrijeme. Kad mi dosadi onda idem na neki custom...
Nema veze kaj su svjeziji datumi, ak je firm stariji. Stavi si UK i miran si. Pricekaj da neko potvrdi dal je BTU nebrendirani, jer ako je, onda stavi toga da imas cim manje blotware-a.
Ostani ti na stocku, ali ga mozes rootati i time ubrzati mob, te reducirati potrosnju rama i baterije. Kasnije se sve vrati na staro bez problema.
Kak se makne onaj bar sa šorkatima sa strane ?? :D
Kak se makne onaj bar sa šorkatima sa strane ?? :D
ako mislis na onaj za multiwindow, to samo drzis back tipku i iskljucit ce se
Hehehe, jesam tukac :D Hvala....
Nema veze kaj su svjeziji datumi, ak je firm stariji. Stavi si UK i miran si. Pricekaj da neko potvrdi dal je BTU nebrendirani, jer ako je, onda stavi toga da imas cim manje blotware-a.
Ostani ti na stocku, ali ga mozes rootati i time ubrzati mob, te reducirati potrosnju rama i baterije. Kasnije se sve vrati na staro bez problema.
Našao sam ovaj članak i koliko sam skužio da je ovaj update i za našu regiju dostupan?
Samsung has unleashed another Android 4.1.2 Jelly Bean update for Samsung Galaxy S3 GT-I9300 with latest firmware build I9300XXEMC2 and now officially heading to Europe regions such as UK, Germany, Czech Republic, the South Eastern part of Europe and probably to arrive gradually worldwide.
Vidim da i ovaj BiH build ima istu ovu oznaku I9300XXEMC2 samo je CSC drugačiji..
Onda stavi njega, a CSC normalo da je drugaciji. Trebal bi onda uredno dobivati update, eto.
Na SamMobile stranici vidim da je taj XXEMC2 ili kak već dostupan jedino za TELE2 kod nas.... Kod svih ostalih stoji da je XXELLA zadnji update.