Pozz, nabavio sam mob danas, jedino sto je na lolipopu, dakle kako napraviti update?
Samsung Galaxy A5 2016
- poruka: 533
- |
- čitano: 208.181
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hard reset
ovo već postaje žalosno , i dalje nema update-a...
Jel može netko preporučiti kaljeno staklo za A5 (ebay ili kupljeno kod nas svejedno) a da je zadovoljan
Zahvaljujem
sto se tiče izgleda razlike gotovo da nema nikakve
Stigla nadogradnja za mobitel kupljen u t-mobileu. 6.0.1, upravo se skida.
nadogradnja je instalirana. za sad sve radi OK. verzija je 6.0.1.
Dobio ga danas, jel zna netko da li dolazi otključan na sve mreže, uzeo u tele2 na produljenje pretplate... ne bih ga otvarao pošto će ići u prodaju...
moj je bio kupljen u t-mobile i bio je otključan na sve mreže
evo dosao i meni napokon , pa zar bar wallpaper nisu mogli promjenit ...
Jesi li ručno provjerio dali ima updatea?
Evo ja bas skidam. Prije nekih 10 minuta mi izbacio obavijest. T-Mobile mreža.
Ma nije ružniji, malo je drugačiji sat na lockscreenu, malo su ikonice promjenili, dropdown bar sa prećacima je druge boje, onaj iztbornik za gašenje i reset, meni se sviđa :)
Jeli mi se čini ili app menu prije nije pamtio na kojoj je zadnjoj stranici bio?
Može li netko pogledati dali google play games i google play kiosk dolaze predistalirane sa novim updateom (6.01). Hvala
Posjedujem A5 (2016) nešto više od mjesec dana. Imam jednu primjedbu, dakle odkad sam ažurirao Samsung Music odnosno Glazbu, zauzetos RAMa se poveća na 90%, pa ćak i preko. Ponekad dok slušam glazbu i surfam netom ili koristim neku drugu aplikaciju kao npr. snapchat itd.. od prevelikog opterečenja RAMa (bar mislim, jedino logično) mi se odjednom ugasi glazba, a da ne govorim o prethodnom laggu (kašnjenju učitavanja aplikacija kad stisnem tipku Home).. Koliko se sjećam prije updatea Glazbe to se nije dešavalo, i jedini logički postupak bi bio da vratim na prethodnu verziju. No sve u svemu mobitel je solidan, mislim da su ipak mogli malo bolje sredit hardver u odnosu na cijenu.. Što se tiće usporedbe sa S6, stojim iza toga da je S6 ispred A5 '16, no mnogi se dakako neće složiti s menom. Ali priznajem da sam među onima kojih je zavela vanjska ljepota, jer morate priznati, ovo je daleko najljepši model od svih Samsungovih predhodnika i svakako ostavlja premium dojam dok ga gledate odnosno držite u ruci. (Kao što je netko već spomenuo "pališ se na iPhone" jer izgledom doista slići iPhone-u) Mislim da sam pogriješio što sam ga izabrao jer znam da bi bolji izbor bio S6 (cijena je malo viša što se tiće pretplate, i inače, no zaslužno, jer je to ipak flagship), ali A5 je noviji uređaj i kao što sam naveo ljepota uređaja je najveći krivac za kupovinu. Moram napomenut da me je baterija doista izenenadila, ne toliko izdržljivost kao samo punjenje uređaja. Zaslon je fantastičan, a na čitač otiska prstiju nemam primjedbe.
Zabrinjava me ova aktualizacija na 6.0.1, inače uzeo sam mobitel na pretplatu u tele2. Molio bih tko zna više o nadogradnji da mi iznese svoje mišljenje. Hvala.