Evo da i ja konačno stavim slike svog kompjutera.. Imam ga većč jako dugo, no u njemu su se praktički promjenila dva kompjutera (jedino što je ostalo od prvog je matična i jedan hard)
Eh priča je počela kad sam prvi put na info sajmu vidio plexi kućište... Nije bilo jeftino ali sam znao da ga moram imati. I tako nije prošli puno vremena, i eto u linksu sharkoon uv plexi kućišta. I za tjedan dana eto ga kod mene.
Puno vremena nakon toga sinulo mi je da bih mogao ugraditi vodeno hlađenje, ipak to bi bio cool dodatak na ovo što imam, a došli su i jači procesor i grafička pa treba to i ohladit. I tražim ja gdje ima za kupit djelova za vodeno, i vidio sam zbilja povoljnih djelova na jednoj talijanskoj stranici.
Onda sam uzeo thermaltake volcano, blok za grafičku nd3, u drugom dućanu pumpu, cijevi , mali rezervoar... I tako je komp dugo stajao polu dovršen, bez pravog rezervoara, imao sam i problema sa bolesti i tako, no našao sam jednog dobrog dečka koji mi je u njemačkoj pokupio rezervoar, naručio sam s e baya uvodnice, i nakon tri dana mukotrpnog rastavljanja i sastavnjanja (čupaj pa sadi) sve je lijepo proradilo i nije procurila ni jedna kap glikola... Sva sreća hehe
I tako, da vas ne gnjavim previše sa glupostima, evo sličica: (prva je kako je bilo prije...)
Evo i da napišem šta sam sve radio, ako se slučajno ne vidi sa slika:
Sredio sve kabele sa vezicama i termobužirom, spojio ledice za rezervoar, izglancao kućište i ispolorao neke dijelove, ofarbao diskove i bluray u crno, također i backplate, promjenio ventilator u napajanju, ofarbao mrežicu od ventilatora napajanja, izbušio rupu na vrhu kućišta za lakše punjenje tekućine, te na kraju sve pospajao, stavio cjevi, napunio tekućinu, i vozi miško!
Temp su maksimalno 43/50 za procesor (dvije jezgre) i 50 za grafičku (overklokiranu) Sa starim hlađenjem (zalman 7000alcu i stock na grafičkoj) je bilo oko 65 na procesoru i 70 na grafičkoj.
Eto, uživajte u slikama!