Moj dvojac (mreža i black)
- poruka: 31
- |
- čitano: 6.960
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nema slike...
barem ju ja ne vidim
Iskreno nebi ga nikad stavil na stol.Ali svatko tko se trudi imat nešto unikatno zaslužuje svaku riječ pohvale.
Oba dva su super ali ono crveno je funkcionalnije-komponente se bolje hlade i manje griju (ako je ovo metalna mreza sa rupama,cini mi se tako ali podsjeca me i na plastiku )
crveno kuciste je naručeno i bitno je bilo da je prozracno ipak unutra ide quad i neka ati x2 bolestinja,balistix 4 gb itd,pa mreža je od prokroma 1mm-metarskog,jako zahtjevno za prevuci preko kucista.ono drugo kuciste je moje i htio sam manje vise clean look tako da nema ni neonki ni nista slicno las vegasu.
eto i mojega rada,pa vi pitajte.
zbog cega nebi bilo u redu? ako mislis zbog protoka zraka,sva moderna napajanja imaju vent na dnu.ovdje je namjerno nosac napajanja okrenut kontra tako da taj vent nije vise na dnu nego gore a ako pozornije pogledas sliku ces vidjeti da sam napravio prorez na dnu tako da vent moze disati.ovo staro napajanje na slici je bilo gore stavljeno cisto da se mogu probati ventovi i neonke.
Ova mreza mi se ne svidja nikako al dobro svak ima svoj ukus
svaka cast na trudu
ni meni se nesvida kako je ispala na slici jer sam slikao s flashom pa izgleda kao da je i nema ali uzivo izgleda kao da je iz jednog komada,sta da ti kazem,probaj si zamisliti :)
Pohvale za trud,nadam se da ćeš još obraditi i rubove kućišta.
Izgleda malo raščupano. Ovo je pozitivna kritika,samo naprijed
daj koju fotku bez flasha, naravno ako nije problem
nažalost kuciste je otislo jer vlasnik nije mogao docekat,znas kako je kad te doma ceka quad pa 4870x2,balistix 4 gb,itd.... a nemas kamo to ugradit ali cu uskoro ici kod njega pa cu ga slikat u punoj ratnoj :)
Pohvale za trud,nadam se da ćeš još obraditi i rubove kućišta.
Izgleda malo raščupano. Ovo je pozitivna kritika,samo naprijed
Ovo đubre ne bi niti ispod stola stavio...
Ovo đubre ne bi niti ispod stola stavio...
ofarbaj prže u crveno!još ljepše bude izgledalo! Svaka čast!
hvala,nisu to prže,to su samo maskice,a ako hoce neka ih vlasnik farba :)
lijepo utrošen trud... možda si vatrogasac po zanimanju... ful me podsjeća na ona vatrogasna kola od vatrenih dečkiju... :-)
lijepo utrošen trud... možda si vatrogasac po zanimanju... ful me podsjeća na ona vatrogasna kola od vatrenih dečkiju... :-)
svejedno fora izgleda...
za koga je to namjenjeno ako vec imas kupca i kolko cjensis to kucista mislim na ovo crveno?
za koga je to namjenjeno ako vec imas kupca i kolko cjensis to kucista mislim na ovo crveno?
Oce li upadati puno?
Moje mišljenje: prvo bi bilo bolje da si mrežicu isto pofarbao, npr. kućište u crnu, a mrežice u crvenu i sl.
Oce li upadati puno?
Moje mišljenje: prvo bi bilo bolje da si mrežicu isto pofarbao, npr. kućište u crnu, a mrežice u crvenu i sl.