Moj dvojac (mreža i black)

poruka: 31
|
čitano: 6.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moj dvojac

eto i mojega rada,pa vi pitajte.

. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 21:13 (exe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj dvojac

Nema slike...

barem ju ja ne vidim

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj dvojac

Iskreno nebi ga nikad stavil na stol.Ali svatko tko se trudi imat nešto unikatno zaslužuje svaku riječ pohvale.Namigiva

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moj dvojac

...

. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
16 godina
neaktivan
Moj dvojac

Oba dva su super ali ono crveno je funkcionalnije-komponente se bolje hlade i manje griju (ako je ovo metalna mreza sa rupama,cini mi se tako ali podsjeca me i na plastiku Neodlučan)

Zašto američke krafne ne lete dobro kao naše??? Zato šta imaju rupu u srednini! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 21:50 (Fowix).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

crveno kuciste je naručeno i bitno je bilo da je prozracno ipak unutra ide quad i neka ati x2 bolestinja,balistix 4 gb itd,pa mreža je od prokroma 1mm-metarskog,jako zahtjevno za prevuci preko kucista.ono drugo kuciste je moje i htio sam manje vise clean look tako da nema ni neonki ni nista slicno las vegasu.

16 godina
exe kaže...

Sve super,osim što si stavio napajanje na dno što nije baš dobro za njega
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

zbog cega nebi bilo u redu? ako mislis zbog protoka zraka,sva moderna napajanja imaju vent na dnu.ovdje je namjerno nosac napajanja okrenut kontra tako da taj vent nije vise na dnu nego gore a ako pozornije pogledas sliku ces vidjeti da sam napravio prorez na dnu tako da vent moze disati.ovo staro napajanje na slici je bilo gore stavljeno cisto da se mogu probati ventovi i neonke.

16 godina
neaktivan
Moj dvojac

Ova mreza mi se ne svidja nikako al dobro svak ima svoj ukus

svaka cast na trudu

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ni meni se nesvida kako je ispala na slici jer sam slikao s flashom pa izgleda kao da je i nema ali uzivo izgleda kao da je iz jednog komada,sta da ti kazem,probaj si zamisliti :)

16 godina
Moj dvojac

Pohvale za trud,nadam se da ćeš još obraditi i rubove kućišta.

Izgleda malo raščupano. Ovo je pozitivna kritika,samo naprijedCool

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj dvojac

daj koju fotku bez flasha, naravno ako nije problem

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nažalost kuciste je otislo jer vlasnik nije mogao docekat,znas kako je kad te doma ceka quad pa 4870x2,balistix 4 gb,itd.... a nemas kamo to ugradit ali cu uskoro ici kod njega pa cu ga slikat u punoj ratnoj :)

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pohvale za trud,nadam se da ćeš još obraditi i rubove kućišta.

Izgleda malo raščupano. Ovo je pozitivna kritika,samo naprijedCool

znam na sta mislis,na gornji dio a ne?  to je namjerno tako da prikrije spjeve a zbog tog prkletog flasha daje krivi dojam.svi rubovi su obradeni i zagladeni.
17 godina
Moj dvojac

Ovo đubre ne bi niti ispod stola stavio...

HP 8530p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
parizer kaže...

Ovo đubre ne bi niti ispod stola stavio...

pa ionako neces sto te to dira ???
I <3 COD2
16 godina

ofarbaj prže u crveno!još ljepše bude izgledalo! Svaka čast!

http://www.nfl.com/
17 godina
neaktivan

hvala,nisu to prže,to su samo maskice,a ako hoce neka ih vlasnik farba :)

17 godina
neaktivan
Moj dvojac

lijepo utrošen trud... možda si vatrogasac po zanimanju... ful me podsjeća na ona vatrogasna kola od vatrenih dečkiju... :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

lijepo utrošen trud... možda si vatrogasac po zanimanju... ful me podsjeća na ona vatrogasna kola od vatrenih dečkiju... :-)

hehe,kako si znao,ali nema veze s tim,kako je naruceno tako sam radio iako bi ja mozda i mjenjao ali...
17 godina
neaktivan

svejedno fora izgleda...

17 godina

za koga je to namjenjeno ako vec imas kupca i kolko cjensis to kucista mislim na ovo crveno?

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

za koga je to namjenjeno ako vec imas kupca i kolko cjensis to kucista mislim na ovo crveno?

u kuciste je ulupano oko 500 kuna a za frenda je pa ga nisam oderao,sta ces kad sam dobra srca :)
16 godina
protjeran
exe kaže...

pitanja neman makni tu mrizu kodaje za komarce vrati prednju stranu kućišta jer još neko vrijeme nećeš napravit bolju brednju masku a na maski napravi kakav gril od te zice na otvore stavi pleksi i unutrašnjost će doći da izrazaja inaće to što je unutra izgledaće samo predpostavka da je unutra izvini ali za 500 kuna materijala to je moralo izgledat puno bolje
svaka ćast na trudu ali poćeci modanja vidljivo napreduju inaće dobar pokušaj

ps,,nisan ovo napisa da bi te uvridija nego da te nateran na kreativnost i domišljatost da bi sljedeći ipak mogao bolje izgledat
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
giga kaže...
exe kaže...

pitanja neman makni tu mrizu kodaje za komarce vrati prednju stranu kućišta jer još neko vrijeme nećeš napravit bolju brednju masku a na maski napravi kakav gril od te zice na otvore stavi pleksi i unutrašnjost će doći da izrazaja inaće to što je unutra izgledaće samo predpostavka da je unutra izvini ali za 500 kuna materijala to je moralo izgledat puno bolje

ps,,nisan ovo napisa da bi te uvridija nego da te nateran na kreativnost i domišljatost da bi sljedeći ipak mogao bolje izgledat
 hvala na kritici ali tako je vlasnik kucista htio da izgleda,on ce ga morat gledat :)
16 godina
neaktivan
A sto je s prasinom?
Oce li upadati puno?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
neaktivan
Moj dvojac (mreža i black)

Moje mišljenje: prvo bi bilo bolje da si mrežicu isto pofarbao, npr. kućište u crnu, a mrežice u crvenu i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zely kaže...
A sto je s prasinom?
Oce li upadati puno?
 toliko koliko je uđe će i izaći.
17 godina
neaktivan
RE: Moj dvojac (mreža i black)
FlyBoy kaže...

Moje mišljenje: prvo bi bilo bolje da si mrežicu isto pofarbao, npr. kućište u crnu, a mrežice u crvenu i sl.

kao što sam već naveo,vlasnik kućišta je tako htio.
16 godina
protjeran
exe kaže...
giga kaže...
exe kaže...

hvala na kritici ali tako je vlasnik kucista htio da izgleda,on ce ga morat gledat :)
 tako san i mislija vlasnik oćito nema previše ukusa prenesimu to
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice