Izrada moćne wifi antene zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 31.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izrada moćne wifi antene

Na internetu ima engleskih uputa za izradu wifi antene, ali, iako ja dosta dobro govorim engleski, neki su djelovi uputa stvarno prepuni stručnih izrata, te su jednostavno nerazumljivi, pa bih zamolio da, ako itko ovdje zna kako da napravim antenu koja je dovoljno jaka da lovi signal sa barem 1000m, (na onim je uputama pisalo da moze loviti signal dovoljan za vezu od 2mbps sa 7 Km) da ovdje napise neke upute ili stavi poveznicu, molio i da ne stavljaju upute za izradu antena od limenki itd jer sam ih probao, i iako su iznenađujuće moćne, nisu dovoljne, posto se bavim, raznim upadima vezama direktno na racunala i accses pointe, a oni nisu dovoljno jaki.

koristan bi bio i link do neke stranice sa vec gotovim wifi antenama (po mogucnosti sa jacim dometom, mada bih i slabiju mogao modati)

0 0 hvala 0
17 godina
Izrada moćne wifi antene

imas ovdje gotove antene..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada moćne wifi antene
Jel imas iskustva u izradi? Ak si precizan i s malo srece mozes napraviti yagi-cu, ak nemas iskustva probaj napraviti koju probnu antenu tek toliko da vidis kak to funkcionira, na kaj trebas paziti...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Izrada moćne wifi antene

dobre su, al koliko im je povecanje signala (u postocima)

15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Jel imas iskustva u izradi? Ak si precizan i s malo srece mozes napraviti yagi-cu, ak nemas iskustva probaj napraviti koju probnu antenu tek toliko da vidis kak to funkcionira, na kaj trebas paziti...

kaj je to yagi-ca, cuo sam vec za pojam al nigdje nije bilo objasnjenje, i ima li negdje hrvatskih uputa kako da ju napravim, molim vas hitno mi je!!!

17 godina
neaktivan
Izrada moćne wifi antene

Jel se može od satelitske antene napraviti WiFi antena. Ako može na koliko bi daleko bi radila.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Jel se može od satelitske antene napraviti WiFi antena. Ako može na koliko bi daleko bi radila.

da pa to i ja ocu napravit al nigdje nema hr uputa a engleske su pre komplicirane...

opet ponavljam ako itko ima upute neka mi javi!!!

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
16 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...

... posto se bavim, raznim upadima vezama direktno na racunala i accses pointe, a oni nisu dovoljno jaki.

OMFG.

Nego, evo upute kako napraviti wlan antenu od biquadice i tanjura za satelitsku. Prilično jednostavne upute, sa slikama.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Izrada moćne wifi antene

Ajde fino piši u jednu temu a ne dvije o istij stvari otvarat!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice