Homemade "hladnjak"? zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 6.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Homemade "hladnjak"?

Ljudi zanima me kako bih mogao napraviti nesto jednostavno a da mi hladi proc barem malo... zato sto njegov stock cooler nista ne hladi(slika) a u planu mi je novi proc(za mjesec dana) pa necu kupovat novi cooler za ovaj.

I don't ask why people lie, I just assume they all do.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

Najbolje ti je da se strpiš dok ne kupiš novi procesor i novi hladnjak. Jer da ti ideš raditi svoj nema smisla. Nemaš opremu, skupo je i neće nikad hladit kao taj stock niti nikoji drugi hladnjak.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
17 godina
Homemade "hladnjak"?

Nadobudnih li ljudi, jedni bi radili cpu coolere, drugi svoj os...

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Homemade "hladnjak"?
rocker55555 kaže...

Ljudi zanima me kako bih mogao napraviti nesto jednostavno a da mi hladi proc barem malo... zato sto njegov stock cooler nista ne hladi(slika) a u planu mi je novi proc(za mjesec dana) pa necu kupovat novi cooler za ovaj.

Ovo je recept:

- Očisti cooler

- Stavi novi sloj termalne paste

- ventove u kučištu okreni u logični raspored

- undervoltaj CPU (ako možeš)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina

krivo ste shvatili...nezelim pravi cooler nego naprimjer da stavim led u nesto pa na proc(tesko izvedivo)

16 godina
Oly_E3 kaže...
rocker55555 kaže...

Ovo je recept:

- Očisti cooler

- Stavi novi sloj termalne paste

- ventove u kučištu okreni u logični raspored

- undervoltaj CPU (ako možeš)

sve sam napravio osim undervoltanja

15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

krivo ste shvatili...nezelim pravi cooler nego naprimjer da stavim led u nesto pa na proc(tesko izvedivo)

i tako igra igre na njemu

nemoguće za izvesti

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Homemade "hladnjak"?

sve je bilo ok,

dok nisi reka led i taj proc ima brat bratu 6 god,

guta napon, a i nije to strasno za njega...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Kakav LEDIznenađen

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
15 godina
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

Neizvedivo, pošto i pitaš ovakve gluposti bolje ništa ne radi jer ćeš još nešto i uništit. Možda ti i Speedfan javlja krive temp. (otišo senzor ili nekompatibilnost) probaj prstom na hladnjak pa ak nije vruče nemoj ništa prčkat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivand123 kaže...

Neizvedivo, pošto i pitaš ovakve gluposti bolje ništa ne radi jer ćeš još nešto i uništit. Možda ti i Speedfan javlja krive temp. (otišo senzor ili nekompatibilnost) probaj prstom na hladnjak pa ak nije vruče nemoj ništa prčkat.

Hladnjak je vruc,a i star je 4 godine pa mislim da polako odlazi na "drugi svijet",temperature su iste u speedfanu i everestu al speedfan mi je jednostavniji pa njega koristim

17 godina
Homemade "hladnjak"?

Ti si vjerojatno mislio na nešto ovakvo ali ne sa dušikom nego sa ledom obicnim, ali to je samo privremeno, ne može dugo držati.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/2007TaipeiITMonth_IntelOCLiveTest_Overclocking-6.jpg/800px-2007TaipeiITMonth_IntelOCLiveTest_Overclocking-6.jpg

Bolje da si nabaviš neki hladnjak za 100kn :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 13:38 (Vido).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Vido kaže...

Bolje da si nabaviš neki hladnjak za 100kn :)

To je najbolja varijanta, ima AC-ovih jeftinih hladnjaka neka si uzme neki iz Alpine serije i miran je.

16 godina
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

stavi si 2x 120mm venta da pusu po stock cooleru :P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

aaaa

-skini vent sa stocka pa pogledaj koliko ima prasine (rekao si da si cistio ali jesi li skidao vent?)

-pokvario ti se ventilator na stocku?! mijenjaj samo njega

0 0 hvala 0
16 godina
Homemade "hladnjak"?

Probaj stavit pletierOsmijeh

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

a s čime će njega hladit

17 godina
Homemade "hladnjak"?

Osoba koja postavi pitanja za homemade hladnjak sigurno nije dovoljno iskusna da koristi peltier.

1 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...

Osoba koja postavi pitanja za homemade hladnjak sigurno nije dovoljno iskusna da koristi peltier.

A to bi bilo?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
DamageHigh kaže...
Batista kaže...

A to bi bilo?

Mislio je na peltier.

16 godina
P4k1 kaže...
Fake_Alert kaže...

a s čime će njega hladit

S home made hladnjakomSmijeh

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
17 godina
neaktivan
Homemade "hladnjak"?

Glupava tema. Skulirajte se ljudi.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 10:55 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice