HOMEMADE Alienware komp

poruka: 91
|
čitano: 21.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Kakav kralj

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

braco mila ovakav masakr nad racunalom jos nisam vidio... 

MeResina
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
HOMEMADE Alienware komp

AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa...........oči mi krvare......... {#}{#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: HOMEMADE Alienware komp
XXX-Man kaže...

sad sam tek skužio da nešto piše u kutu ekrana...a piše: This copy of Windows is not genuine.

Pih. Bezobrazni majkrosoftovci. Još će se pojavit odnekud i alienware,

pa mu nakeljiti na drugi čošak: This case of Alienware is not genuine

:)
Ma neka se je zabavljao, drugi put će biti opakije:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:16 (overhaul).
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

Sad ce barem Pranja, timmyzg, haf[neznam broj], dombak i ostali moderi nauciti nesto novo...{#}

:D
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

PC je 1337  ! ! !

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

I kad pomisliš da je gotovo, da je forum postao monoton i nezanimljiv, ulete ovakvi i nasmiju te pošteno.

Imaš moju podršku, pusti šta oni govore, samo patentiraj da nebi ejlienver ukrao dizajn. Išli bi prodavat na spiku retro gaming, al nedaj se, odupri se kapitalistima i profiterima.

Pingu ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
HOMEMADE Alienware komp

Hoememade? Ma kakvi; homedestroyed prije.

Pročitah naslov teme; pomislih na komponente klase Alienware i neko kućište što sliči Alienwareovima (kopija ili čak original) a kad ono sprdnja na Alienware.

Mogao si barem pri farbanju tipkovnice skinuti tipke, ne bi bilo farbe po njima, a ostalo mi se ne da ni spominjati.

Ako imaš više od 15 godina... 

U protivnom pohvala za trud ali nisi morao... :)

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
5 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Brate najjaci si. To se zove kreativnost, treba imati malo u glavi i naci nacin za ubiti dosadu, a ne samo drk*ti na por*ice i sedeti po ceo dan kuci cekajuci da izadje gta 5. Bravo, sad nadji neki telefon i prepravi ga u Apple, samo pazi da te ne tuze zbog krsenja patenta :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

sad sam tek skužio da nešto piše u kutu ekrana...a piše: This copy of Windows is not genuine.

{#}{#}{#}

bolje da je proveo tih sat vremena tražeći i instalirajući crack za windowse {#} 

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:03 (Noxer).
16 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Odavno se ne nasmijah ovako...

Super mod...nema šta...svaka ti dala vode iz bokala...

Može STICKY tema...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

HOMEMADE Shrek komp

BajaBoss
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Ljudi, nemojte tako. Čovjek je sigurno mlađe životne dobi i napravio je ono što je mogao sa sredstvima koja je imao na opremi koju posjeduje. Ovo mu je vjerojatno prvi mod i smatram da nije u redu rugati se čovjeku zbog toga. Nema svak sredstava za fensi šmensi Scythe tribal seljačke limiće i LED. Momak, samo naprid.

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
Moj PC  
45 3 hvala 6
13 godina
HOMEMADE Alienware komp

Ma koji mod,i koja pohvala ovo izgleda katastrofa,pa sad bio ciogo iz šatora,opitura sve u zeleno i nazva ga Alienware komp!

Ako je bila zezancija,sve pet,inače {#}

AUDIOFIL
Moj PC  
1 11 hvala 0
13 godina
odjavljen
Informatičar starog kova kaže...

Ljudi, nemojte tako. Čovjek je sigurno mlađe životne dobi i napravio je ono što je mogao sa sredstvima koja je imao na opremi koju posjeduje. Ovo mu je vjerojatno prvi mod i smatram da nije u redu rugati se čovjeku zbog toga. Nema svak sredstava za fensi šmensi Scythe tribal seljačke limiće i LED. Momak, samo naprid.

1. Starost je navažna, imaš klinaca od 14 godina koji imaju ok projekte. I rade ih u svojoj garaži uz eventualnu pomoć nekoga starijeg.

2. Ovo nije mod-ovo je povraćotina.

3. Za modove ne treba puno novca. Pogotovo ako su jednostavni.

4. Nemoj ga ohrabrivati, tko zna što je slijedeće.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

How about how to make brick out of gpu/mobo for next "mod"?
Salu na stranu, ovo je brutalno... za gledat. Zasto nisi mogao tipke povadit pa to ti je minuta ako i toliko sa sarafcigerom. Onda back to basics, izbrusi povrsinu gdje lakiras da se boja zaljepi + tanki slojevi boje puta mnogo. A ako bas zelis jos kvalitete nakeljis i clear coat (prozirni lak) u par slojeva, sve skupa boja/e 40/80kn i lak isto tako. Sve ostalo je samo vjezbanje ruke i shvacanje da obojat nesto nemozes u jedan sat, nego se to radi malo duze.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GimmieCorsair kaže...

Sve ostalo je samo vjezbanje ruke i shvacanje da obojat nesto nemozes u jedan sat, nego se to radi malo duze.

E ali on je baš želio u jedan sat i bez učenja i pripreme:) Like a BOss ;)

Pranja kaže...

4. Nemoj ga ohrabrivati, tko zna što je slijedeće.

Hehe, pa ajdmo neki primjer nabaciti: bicikl? Mamina pegla? Felge na tatinom autu?
Ako ima još ove radioaktivne boje, šteta da se stvrdne u kantici:)
.........
ma realno, vidim da je odabrao sve pohabane, stare i jeftilen stvari.
Čak i ta tipkovinca je odradila svoje dane, što je to, LOgitech internet pro, iz 1995.?
Imm ja jedan takav "mod" koji sam curi bio davno napravio u sličnom stilu(okej uz malo više pažnje, izoliranja i ne dirajući tipkovnicu).
Potražit ću možda ima još negdje neka fotka: sve je bilo u metalik svjetloplavoj:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:49 (overhaul).
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

Majstore , svaka cast , jesi me nasmijao ! Pogotovo tipkovnica !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

daj vise se ja trudim ofarbat bmx frendu kojeg ne podnosim xDD i to za pivu...

mislim tipkovnica ce izgledat cool ako sad uzmes jso sivi i smedi sprej i pofarbas sve random ap ce izgledat nekako maskirno i vojno.

ali glava od alienware na kompu boze jos nije ljepo pokrilo vidi se izolikra il st agod da je nasred face itd itd itd.

Mislim daj nam kazi koliko god imas i dali ti je to prvi mod ok moze bit da je sve sala. ali opet djete od 10 godina ljepse bi ofarbalo vodenim bojcama xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako vam nije žao dečka. Možda sad plače i osjeća se posrano. Baš ste zli i pokvareni. Di vam je empatija?
13 godina
odjavljen
The Man kaže...
Kako vam nije žao dečka. Možda sad plače i osjeća se posrano. Baš ste zli i pokvareni. Di vam je empatija?

Vidi tko to govori. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

hahahahha a mozda smo svi mi budale i ovo je jednostavno troll :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Nije isključeno.

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije mi jasno to sprdanje s (najvjerojatnije) djetetom iz osnovne škole. Kad ste već odlučili odvojiti vremena za komentar mogli ste se potruditi da on bude u obliku konstruktivne kritike, a ne odmah prijeći na govor mržnje i demoraliziranje. Najlakše je upirati prstom u govno i vikati kako smrdi, ali treba biti faca, pa uzeti vrećicu i skupiti sranje u hrpu. Sudeći po komponentama koje su vidljive (i periferiji), lako je zaključiti da je dečko slabijeg imovinskog stanja ili mu roditelji ne prakticiraju život na dug ili pak nisu kreditno soosobni ili zanemaruju potrebu budućeg poreznog obveznika za uživanjem u čudima tehnike ili je lima jednostavno daltonist bez smisla za estetiku.

Ne hranite Đavla u sebi!

Dragi Bog je dobar i milostiv i nudi vam spasenje uz oproštenje grijeha i život vječni u jedinstvu Duha Svetoga, na hvalu i slavu svojega imena, jer njegovo je kraljevstvo nebesko i slava i moć u vjekove, a posebno cijeni dobrotu i poštenje, kao terapiju za duševno ozdravljenje, sveopće ispunjenje i osobno ostvarenje, kroz pozitivan pristup i odmjeren javni istup u nastojanju da ojačamo stup vremena i budemo nositelji pozitivnih promjena!

O:-)
14 godina

Ja neznan koji je vama svim k .. u nekoliko ste postova rekli dečku da je glup nesposoban i sve ostalo ..ako je njemu lip meni je još lipši ... šta cu mu aj .. lik mozda nema ideje ili mota ..ali ak ose njmu sviđa sviđa mu se ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
HOMEMADE Alienware komp

decko je imao ajmo rec dobru ideju ali brate, kud bas zelena ito ona zelena od koje te glava boli... savjet za sljedeci modding: odaberi boju UGODNU oku i odu u temu slike vaseg hardvera i pogledaj par slika kako ljudi rade modding, sa ukusom! {#}

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
HOMEMADE Alienware komp

Glupost! Šteta boje,ako je već mislio tako šta napraviti onda je mogao kako spada napraviti.

Mislim ja sam 94to godište i evo moj projekt uz malu pomoć oca sam to napravio.

http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/bluedevil-case/127887.aspx

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
HOMEMADE Alienware komp

Brate ovo je najbolje HOMEMADE elijenver kućište koje sam vidija. Jel to farbano valjkom btw. moga bi i ja tako ofarbat, sprejevi su precjenjeni kad ima temeljne.

Mrzim ove šta traže hvala u potpisu! Ako se slažeš klikni hvala ;)

1 1 hvala 0
14 godina
HOMEMADE Alienware komp

Ivo ja te potpuno podrzavam(ne ivu sanadera) i jedva cekam tvoji sljedeci projekt i nadam se da ce ispasti bolje i znas kako kaze ona stara: prvi macici se  bacaju u vodu(pretpostavljam da ti je to prvi pokusaj moddinga) i uvjeren sam da ce ispasti duplo bolji od ovog.

Nemoj da te sputaju ovi negativni komentari, to su vecinom ljudi koji ne cijene trud i rad nego samo znaju kritizirati i vrijeđati, bas bi volio vidjet kako bi oni to napravili.

Sretno, ocekujem tvoji iduci projekt {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HOMEMADE Alienware komp

Citajuci vase postove shvatio sam da je moj komentar s prve stranice bezobrazan i ovim postom se zelim ispricati decku  {#}

Sljedeci Alienware mod neka ti bude tamno plavo kuciste, i ako hoces logo, neka bude manji, na prednjoj strani kucista, a ako ne mozes napraviti aluminijski, posprejaj ga metalik srebrnom.

Nista ostalo ne diraj, eventualno periferiju i monitor posprejaj u crno. Tipkovnica metalik, kao i monitor, mis mat.

Ako se zelis bas potrudit, uzmi staro Full tower kuciste, vizualno ga "popravi", a iznutra ga uredi da bude oku ugodno i da protok zraka bude zadovoljavajuc!

LP :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice