Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.298
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
the_secret_me kaže...

loše vijesti za t-mobile..... neće biti nadogradnje, čitao sam na njihovim službenim facebook stranicama, nazvao službu za korisnike i oni su mi to potvrdili...ne preostaje mi ništa drugo nego da stavim wolfbreakov rom

Pa ja imam X-10 od   našeg T-Mobila-a, tvornički zaključan i uredno sam ga nadogradio preko Hrvatske Sony-Ericson-ove stranice na 2.3.3. verziju Androida.{#} Kako to?

Fora mi je sada kako se ugasi ekran, Kao da je pregorio. Cijeli ekran se ugasi u jednu svijetleću crtu, crta u točku na sredini ekrana, i mrak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 20:59 (predrag123).
16 godina
predrag123 kaže...
the_secret_me kaže...

loše vijesti za t-mobile..... neće biti nadogradnje, čitao sam na njihovim službenim facebook stranicama, nazvao službu za korisnike i oni su mi to potvrdili...ne preostaje mi ništa drugo nego da stavim wolfbreakov rom

Pa ja imam X-10 od   našeg T-Mobila-a, tvornički zaključan i uredno sam ga nadogradio preko Hrvatske Sony-Ericson-ove stranice na 2.3.3. verziju Androida.{#} Kako to?

Fora mi je sada kako se ugasi ekran, Kao da je pregorio. Cijeli ekran se ugasi u jednu svijetleću crtu, crta u točku na sredini ekrana, i mrak.

to ti je nova fora na 2.3.3 androidu. to je normalno

13 godina
neaktivan
Pa ne velim da je wolfbreakov rom los, al ima par bugova,explorer ne radi, facebook me non stop trazi lozinku i ne ucitava se....
13 godina
neaktivan
Oke rebootal sam ga problem je s exploreroom rjesen, al i face i dalje pun bugova, sad sam se sjetil pa puno ljudi govori da fejs nekak steka, mozda zbog toga??
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Facebook aplikacija? Ne vidim kakve to veze ima sa ROM-om... na tvorcu aplikacije je da ispravi bugove u svojoj aplikaciji.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 3:57 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tebi radi??
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja ne koristim Facebook.

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja imam x-10 od T-Mobile-a. Provjera preko mobitela kaze da imam najnoviji software. Provjera preko PC Companion takodjer kaze da imam najnoviji software. Pokusao sam repair preko PC Companion po savjetu jednog forumasa. Nista, samo mi je reinstaliralo 2.1 (vidi sliku ispod). Jedino sto sam izgubio sve instalirane aplikacije, shortcuteve i slicno. E sad ko ovdje ne govori istinu ne znam?? Ja sigurno ne. Gingerbread za T-Mobile jos uvijek nije dostupan i to je to. A dali ce biti ne znam.

14 godina
neaktivan
vagabundic kaže...

I ja imam x-10 od T-Mobile-a. Provjera preko mobitela kaze da imam najnoviji software. Provjera preko PC Companion takodjer kaze da imam najnoviji software. Pokusao sam repair preko PC Companion po savjetu jednog forumasa. Nista, samo mi je reinstaliralo 2.1 (vidi sliku ispod). Jedino sto sam izgubio sve instalirane aplikacije, shortcuteve i slicno. E sad ko ovdje ne govori istinu ne znam?? Ja sigurno ne. Gingerbread za T-Mobile jos uvijek nije dostupan i to je to. A dali ce biti ne znam.

Pa odi na Hrvatsku Sony - Ericson stranicu i tamo izvrši update svog telefona.  Ili to nije

Gingerbread?

evo ti link

http://www.sonyericsson.com/update/?lc=hr&cc=hr&pid=xperiax10

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 13:57 (predrag123).
16 godina
predrag123 kaže...
vagabundic kaže...

Pa odi na Hrvatsku Sony - Ericson stranicu i tamo izvrši update svog telefona. Vidim da se taj post odnosi na mene da lažem.

evo ti link

T-mobile nema updatea jos.

eto ti slika:

14 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
predrag123 kaže...
vagabundic kaže...

Pa odi na Hrvatsku Sony - Ericson stranicu i tamo izvrši update svog telefona. Vidim da se taj post odnosi na mene da lažem.

evo ti link

T-mobile nema updatea jos.

eto ti slika:

Nisam mislio reci da ti lazes, ispricavam se ako si tako shvatio. Ali ovaj prije tebe kaze da T-Mobile nece izdavati update, ti kazes da si uspio, pa mi nije nista jasno.

Na ovoj sam stranici bio ohoho puta, ali ne vidim nacin kako od tamo napraviti update. Tamo se jedino moze napraviti download PC Companiona.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 14:31 (vagabundic).
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

još jedan bug u wolfbrakeovom romu.... nakon dužeg korištenja touch prestaje reagirati i tek nakon ponovnog otključavanja opet proradi... :///

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Nemam taj problem, evo danas baš cijeli dan čačkam po mobu.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

POMOĆ!!!! hitno!!!! išao sam gore stavit xloud i braviu pa sam dobio force closeove... onda sam išao u xrecovery i obrisao dalvik cache i fix permissions..... baterija mi je bila na 34%...... mob mi je cjelo vrijeme bio uštekan u struju..... i kad sam ga upalio piše baterija 99% !!!! nemoguće da se napunila za 2 min....... kako da rješim taj problem?? imao neko sličnu situaciju??? pomoć hitnooooooooooooo...

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Wolfbrake-ov ROM to već ima u sebi, naknadno instaliravanje istoga uzrokuje nefunkcionalan ROM. Zašto ne čitaš FAQ? Sve piše u prvom postu... Sad reflashaj i to bi trebalo riješiti problem, ubuduće čitaj {#} Dakle, taj ROM ima u sebi dobar dio feature-a koji se mogu i zasebno skinuti, nemoj naknadno instaliravati nešto što ROM već ima.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 17:29 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

al nije imao braviu gore.... kako da ga flasham?? samo kernel?? rom nek ostane gore il??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

btw, bi bilo dobro kad bi išao na software repair na pc companionu, da ga derootam i sve napravim ispočetka? nije bitno kolko bi mi to vremena oduzelo....

0 0 hvala 0
16 godina

Ne moraš ići na software repair, samo flashaj zadnji rom, točno prati upute. Napraviš u recoveryu factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache i instaliraš rom. Onda upališ mob sačekaš da dobije signal i ponovo ga ugasiš i odeš u recovery i instalirašzadnji update

13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

nije potrebno, već sam napravio..... hahahaha dobio službeni update.... vidim po aplikacijama koje su gore.... :P ČUDO! aliii..... mogu ga ja sad opet rootat pa opet stavit wolfbreaka??.... jer je ovaj prelagav.. :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

moram sad opet flashati kernel?? jer već imam 2.6.29-00054-g5f01537 SEMCuser@SEMChost#1 il ga samo moram rootati ,stavit xrecovery, pa preko njega instalirat wolfbreakov rom i onaj tweak za otključavanje 32fps...??

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Stavio sam odmah Wolfbreakov ROM i moram reci....................WOOOOOOOOOOOW!

Ovo je sada 3x bolji mob!

Osjecam se kao da sam ga tek sad kupio. {#}

Jedino, ako  netko zna, imam instaliranu 3.5 verziju ROMa, a kada sam probao flashat na 3.8 feature verziju u xRecovery modu, ne uspije mi costum ZIP flashanje sa SD i onda javlja da mi SD kartica nije mountana sve dok ne rebootam u xrecovery ponovno.

Zna netko kako updateat, radim li sto krivo i da li imam ja Bravia engine sa 3.5 updateom? (mislim da imam)

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
e dajte mi recite kako da rootam gingerbread, gingerbreaku je trebalo pol sata i nije rootal.... ://
15 godina
Psiho246 kaže...

Jedino, ako  netko zna, imam instaliranu 3.5 verziju ROMa, a kada sam probao flashat na 3.8 feature verziju u xRecovery modu, ne uspije mi costum ZIP flashanje sa SD i onda javlja da mi SD kartica nije mountana sve dok ne rebootam u xrecovery ponovno.

Zna netko kako updateat, radim li sto krivo i da li imam ja Bravia engine sa 3.5 updateom? (mislim da imam)

Bravia engine je prisutan u ROM-u već neko vrijeme kroz nekoliko verzija, features verzija ga također ima. Jednostavno odi pod opcije displaya i vidi jel piše BRAVIA.

3D dizajner
16 godina
the_secret_me kaže...
e dajte mi recite kako da rootam gingerbread, gingerbreaku je trebalo pol sata i nije rootal.... ://

Evo tu su detaljne upute

13 godina
neaktivan
e daj mi neko reci neku drugu root metodu jer gingerbreak ne radi...
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

U uvodnom tekstu od Wolfbreaka imas detaljno objasnjen postupak instalacije prerootanog roma pomocu Flashtoola. Kad to instaliras mobitel je rootan i mozes na njega staviti sta hoces. Ako si jednom upgradeao na 2.3.3. pomocu PC Companiona mozes sa repairom staviti sluzbeni nerootani ROM. Ako si to napravio imas 2 opcije. Ponoviti postupak sa flashtoolom ili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196421

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

dejo6 puno ti hvala, upalilo je.. :DD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

e pa ja stvarno nemam sreće.... uspijem ga rootati i onda fu***** xrecovery ne radi, zeza za sd karticu... kaj da sad napravim?? obrisal sam sve foldere od xrecoverya na sd kartici... da skinem najnoviju verziju i ponovno instaliram?? ako se ne varam to sam prije učinio pa je upalilo jer mi prije također nije radil, a sad sam mogao instalirat wolfbreaka....radi  tog xrecoverya sam danas već 2 put software repair moral raditi preko seusa.... :////

0 0 hvala 0
16 godina

Skoni odavde najnoviji recovery pa onda probaj

13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

piše da sa xrecoveryom trebam instalirat taj xrecovery..... to prvo napravim, pa onda idem formatirat sustav itd, pa tek onda na instalaciju roma?? 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice