ko ima ovaj mob da li preporucuje da se kupi??
ko ima ovaj mob da li preporucuje da se kupi??
Imam i preporučam.
Cura ga ima pa da pitam, ima li kakvih dobrih custom romova za njega?
Cura ga ima pa da pitam, ima li kakvih dobrih custom romova za njega?
Navodno ima, no nisam probao nijedan.
Samsung pravi dobre mikrovalne i pokoji monitor...i, to je to.
Izašla je službena nadogradnja za Samsung Galaxy Ace za korisnike T-Mobilea i dostupna je putem Kiesa. :D
Napokon, jedva sam dočekao. Sad samo napuniti mobitel, napraviti backup, ažurirati softver, instalirati ponovo sve dobre aplikacije i onda biti sretan kao kod kupovine novog puno boljeg mobitela. :D
Izašla je službena nadogradnja za Samsung Galaxy Ace za korisnike T-Mobilea i dostupna je putem Kiesa. :D
Napokon, jedva sam dočekao. Sad samo napuniti mobitel, napraviti backup, ažurirati softver, instalirati ponovo sve dobre aplikacije i onda biti sretan kao kod kupovine novog puno boljeg mobitela. :D
Također potvrđujem.. Jučer curi stavio 2.3.5 verziju Gingerbread-a.
S malim poteškoćama, no uspješno.
Pozdrav svima,
koja je točno verzija firmwarea za tmobile (Cro) gingerbread 2.3.5 ?
Naime , ovo interesira više ljudi koji nisu mogli dočekati tmobile update i prijevremeno prešli na druge verzije, pa bi se sad vratili na domaće izdanje . :).
Hvala!
Pozdrav svima,
koja je točno verzija firmwarea za tmobile (Cro) gingerbread 2.3.5 ?
Naime , ovo interesira više ljudi koji nisu mogli dočekati tmobile update i prijevremeno prešli na druge verzije, pa bi se sad vratili na domaće izdanje . :).
Hvala!
Je li toliko teško čitati?
Ne bih riječi rekao da je na prošlih par stranica napisano, ali samo 2x iznad sve govori i ti ideš pitati!!!!
ČITAJTE!
PDA:KS3/PHONE:KS2/CSC:KS1(CRO) ako na to misli.
Mislio sam na ovako nešto ( primjer ) :
S5380xxxKPO
Sa ovom tvojom slikom si ne možemo puno pomoći.
S5830XWKS2 je to što tražiš.
može li se update-tati firmware ako je mobitel kupljen preko njuškala dekodiran?
Trazim mob za sestru pa mi upao u oko Ace, znaci sestra ide 8. razred, pa joj nije sad vazno jeli ima romova, jeli ultra brz nego ono neki pristojan mobitel za svakodnevnu uporabu, a zelim za cijenu od 1200kn izvuci best buy. Pa me zanima jeli mob prevelik za zensku osobu koja ide 8. razred i jeli mobitel kvalitetan jer ipak ide 8. razred pa znamo kako "djeca" cuvaju mobitele...?
nije prevelik, ali iskreno sto ce curi takav mob koja ide u 8 razred, vjerojatno bi ga koristila za face i slanje poruka, a za tu lovu ti bi bio najbolji huawei u8650 koji kosta nekih 700 kn u tele 2, jer u tih 500 kn razlika ona nebi osjetila neku pretjeranu razliku, a sto se crvstoce tice i jedan i drugi su dosta plasticni pa se moze potrgati, ali opet to je cura a one bolje paze na stvari od nas muskih :D.
nije prevelik, ali iskreno sto ce curi takav mob koja ide u 8 razred, vjerojatno bi ga koristila za face i slanje poruka, a za tu lovu ti bi bio najbolji huawei u8650 koji kosta nekih 700 kn u tele 2, jer u tih 500 kn razlika ona nebi osjetila neku pretjeranu razliku, a sto se crvstoce tice i jedan i drugi su dosta plasticni pa se moze potrgati, ali opet to je cura a one bolje paze na stvari od nas muskih :D.
Evo sestra mi upravo strgala ekran od HTC Desire HD, a ja svoj Samsung Wave cuvam ko bebu.
Potpuno se slazem s tobom, i ja sam mislio huawei ali kamera je kako ona kaze slaba...Sad jedino neznam Vivaz kakav je al kako sam cuo slab mu je touch..
Hvala na odgovorima...
pozz. imam problem - ponekad mi mobitel sam od sebe neće poslat sms. i onda nakon pola sata - sat pošalje. updateo sam ga na 2.3.3. jel ima neko sličan problem i kakva rješenja predlažete? hvala
pozz. imam problem - ponekad mi mobitel sam od sebe neće poslat sms. i onda nakon pola sata - sat pošalje. updateo sam ga na 2.3.3. jel ima neko sličan problem i kakva rješenja predlažete? hvala
jel to official nadogradnja ili? ako je costum mozda je tu problem.. ja imam 2.3.4. i radi odlicno ...
ne, updateo sam ga preko kiesa. i da, kak da ja stavim 2.3.4? kad dok ga spojim mi samo za ovu verziju javlja za update?
ne, updateo sam ga preko kiesa. i da, kak da ja stavim 2.3.4? kad dok ga spojim mi samo za ovu verziju javlja za update?
Od kojeg operatera imaš?
t-mobile. shvatio sam da jedino kad se uključi 3G bilo gdje, onda ja ne mogu poslat sms. a na wirelesu i običnom internetu kad je, onda mogu. i onda kad je na 3G isključim mobilni internet i mogu poslat sms. mislim stvarno je to malo debilno... kak da ga nadogradim onda na 2.3.4?
pa da..a meni preko kiesa kad spojim javlja da nema novije verzije i da je ta zadnja. 2.3.3. koju imam. hmm?!
ja stavio costum posto je uredjaj na tele 2 i neda upgrade preko kiesa
Skini ponovo Kies s:
http://www.samsung.com/hr/support/model/GT-S5830OKACRG-downloads?isManualDownload=true
ažuriraj ga
spoji mob
E kad to uradiš, javi što ispisuje Kies i koja je verzija softvera gore (što Kies ispisuje).
Sigurno nisi na mob stavljao nekakav drugi rom, nekakavu neslužbenu nadogradnju?
Mob si kupio baš u T-centru ili već rabljeni?
mob sam kupio u moby shopu, novi. na njemu je bio android 2.2.1. i nakon kaj sam ga prije tjedan dana nadogradio preko kiesa na 2.3.3. svaki put kad ga spojim piše da je to zadnja verzija. probat ću to sad pa ti napišem kaj mi točno piše.
e ovako. instalirao sam taj kies. spojio i opet piše :
This is the latest firmware.
Current firmware version : PDA:KPY / PHONE:KP8 / CSC:KPA (XEH)
The latest firmware version : PDA:KPY / PHONE:KP8 / CSC:KPA (XEH)
i to je to.
Da, to nije od T-mobile uređaj i nema njihov softver. Za taj softver što imaš još nije izašla nadogradnja i pitanje je hoće li uopće.
Cijelo vrijeme pise ono povezivanje i vrti se onaj krug ali nikako da se poveze.
Pokusao sam s onim Otklanjanjem gresaka i opet isto.
Reinstalirao program i opet isto.
Pokusao s mobitelovom opcijom ispravljanja gresaka usb-a i opet isto.
Onda mi je dosadilo i samo sam ga ostavio tako na tom povezivanju (rekoh mozda samo treba malo duze pricekat ) ali ni nakon pola sata se nije povezao .
Kad ga ustekam bez koristenja Kiesa sve je normalno , znaci nije greska u usb-u !!
Jel zna netko sto bi mogao napravit