Ovako imam pitanje htio bih kupiti nokiu lumiu 800 koja je nova zapakirana ali covjek nema pismeni garanciju nego kaze da kad se uređaj upali da onda oni prepoznaju i da krece od tada grancija i kao reko mi je da mogu nazvat t-mobile i da mi oni to mogu potvriditi
mobitel ima vjerovatno counter kolko dugo tadi i to, ali sumnjam da tmobile to gleda :D ako se sta desi vherovatno ide po jamstvenom listu i imeiu mobitela :)
A sad ako grijesim molim da me isprave upuceni u to :)

Moraš imat ispisanu garanciju ili račun, to su gluposti
Tako sam i mislio... a sad jedno pitanje ako je mobitel pod grancijom i u vip mrezi je a ja ga zelim otklucati jel je istina da bi oni meni morali otklucati uređaj besplatno?
Ne bih znao, nazovi VIP pa vidi s njima
Rekli su u vipu da je moguce samo ali samo u zagrebu u 3 centra za novu nokiu lumiu 800

Koliko ja znam ako kupis uređaj u slobodnoj prodaji onda nije zakljucana ako kupis na ugovor ili tako nesto onda je otkljucana
Evo nasao sam ako je kupljenja u Vipu lumia 800 zakljucana je na vip http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3994 odite na ovaj link te pod karakteristike mobitela i zatim dolje pod fizičke karakteristike pise zaključano na vip

Da, kod t-coma su lumie otključane bezobzira kupio na ugovor ili ne
Imam pitanje a nadam se da vi imAte i da cete mi dati pravi odgovor :-).... Ovako htio bi napraviti backup poruka na lumia 800 software je updejtan sluzbeno preko zune dakle mob nije hackan cackan ili dzejlbrejkan u nikakvom pogledu,pa me zanima postoji li aplikacija sa kojom bih mogao poruke sa mobitela prebaxit na pc i otvorit ih u nekom od programa puno danke unaprijed na opseznim odgocorima :-) zivili ....

evo da vas obavijestim da sam uspješno kupio dvije igrice za svoju lumiju - Angry Birds i Fruit Ninja..
Opaska da su obje igrice sa UK marketplace-a i obje su sa Xbox Live-a
Samo unesite točne podatke sa kartice (visa, MC ili amex), ime i prezime te eventualno adresu.. broj telefona i poštanski broj izmislite, validacija prolazi i eto, možete kupiti igre i aplikacije sa UK marketplacea :)

Da, kod t-coma su lumie otključane bezobzira kupio na ugovor ili ne
Dakle moja lumia je unlockana? :D
Trebala bi biti, ja kao vlasnik Lumie iz T-Mob sam takoder dobio unlockanu, da se nesto promijenilo ne vjerujem...

Šta nokie 710 nema više u t-mobilu, samo 610 koji ima slabije specifikacije a istu cijenu kakvu je imao 710?
Pozdrav ekipi Nokialjubaca! Imam Lumiu 710 i zadovoljan za sada samo neke stvari ili neznam ili ne funkcioniraju. Zvučna notifikacija za im+ i viber nerade pa ako ne gledam u mob neznam da je stigla poruka ili poziv. Sve je uključeno! 3g hoće neće kako mu kad dođe! Ako netko zna rješenja ili se možda čekaju sa 7.8 nek podjeli sa mnom. Hvala1
Pozdrav ekipi Nokialjubaca! Imam Lumiu 710 i zadovoljan za sada samo neke stvari ili neznam ili ne funkcioniraju. Zvučna notifikacija za im+ i viber nerade pa ako ne gledam u mob neznam da je stigla poruka ili poziv. Sve je uključeno! 3g hoće neće kako mu kad dođe! Ako netko zna rješenja ili se možda čekaju sa 7.8 nek podjeli sa mnom. Hvala1
U opcijama aplikacije i u opcijama telefona pogledaj dali su ti "background tasks " omoguceni za pojedine aplikacije.
Jel ima kakvog govora o pustanju 7.8 Updatea?
Jesi siguran?
Rekli su par dana po releaseu WP8, a jos nista.
Nitko nije ništa službeno rekao, sve su to spekulacije, bit ce kad bude. Moja prognoza za nekih mjesec dana.
Službeno je "do kraja godine".
ljudi jel imao netko problema s podesavanjem neta na moitelu u bonbon mrezi ?
ja evo prebacio broj s mulac2 na bonbon i uopce nece ucitat sajt ni jedan -_-" reko aj javio se sluzbi da mi posalju postavke za apn i dodam apn i kad ukucam google.com on mi automatski redirekta na hrvatskitelekom.hr i tek kad ucita taj site mogu otvorit google.com... e onda nakon par stranica ucitanih opet sam redirekta na hrvatskitelekom i odbija ucitati ijedan site osim toga... tj bilo sta da ukucas u browser on prebaci na rvatskitelekom -_-"
Evo upravo ugovorih kupnju crne 710 (gara jos 22 mjeseca) sa njuskala za 800 kn!
Zanima me trajanje baterije, da li je uistinu tako loše i može li se popraviti romovima?
I za koliko bih mogao prodati mobitel kada bih htio nadodati jos koju stotku za Omniu W?
Daj nađi meni jednu za 800kn.
Beterija solidno traje, oko 2dana, nikakvi romovi ne poboljšavaju trajanje, gasi pozadinske procese,gps,wifi,3g i aplikacije i trajat ce duze.
Ne isplati se zamjena jer nokia više nudi.