Nokia C7

poruka: 181
|
čitano: 85.719
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia C7".
16 godina
neaktivan
Re: Nokia C7
Hyperion kaže...
MilkMan kaže...

evo bio na nokinoj sluzbenoj stranici i sav radostan iso updejtat i nist :( nema updejta i onda sam upiso kod i pise ovo

Sorry! No software update available for this product code via the Nokia Software Update Tool.

poludit cu {#}{#}{#}{#}

glu*i tmobile

Samo promjeni product code i gotovo, bar se tako rješavala situacija na XM5800.

Product code na nokiama u t-scumu nikad nije mogao skidat nove firmware-e, pa smo mjenjali product code na balkans blue/red i mogli smo skinut firmware vjerovatno i je i tu ista situacija.

S kojim programom da promjenim product code i gdje mogu nač produuct cod?

15 godina
neaktivan
Nokia C7

code ti pise kad skines bateriju pise ti CODE:blablabla

reci kako da promjenim kod da skinem annu poludit cu {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MilkMan kaže...

Na Symbian^3 mobitelima product code se NE MOŽE mijenjati. Jedina opcija za neslužbenu instalaciju Anne je instalacija preko Phoenixa. 

P. S. U službenom odgovoru iz T-Mobile službe za korisnike rečeno mi je da će Anna biti dostupna u "vrlo skorom roku"! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 17:47 (intelduo1).
15 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
MilkMan kaže...

Na Symbian^3 mobitelima product code se NE MOŽE mijenjati. Jedina opcija za neslužbenu instalaciju Anne je instalacija preko Phoenixa. 

P. S. U službenom odgovoru iz T-Mobile službe za korisnike rečeno mi je da će Anna biti dostupna u "vrlo skorom roku"! {#}

''mučko đubre''

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
intelduo1 kaže...

Na Symbian^3 mobitelima product code se NE MOŽE mijenjati.

Jedina opcija za neslužbenu instalaciju Anne je instalacija preko Phoenixa. 

LAME

Preko phoenixa, ah to je čas posla.

Njihovo "vrlo skoro" znači bar pola godine -.-

Koliko bi se načekao za nove firmware-e za XM5800 da nisam promjenio product code.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
13 godina
Nokia C7

Jučer je izašla nadogradnja na Annu za sivu C7 na T-Mobile mreži. Je li tko dobio nadogradnju za crnu C7 na T-Mobile mreži???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C7

ja jesam za sivu..samo nisam dobio full dozivljaj zbog problema s memorijom pa nije dosta tog instaliranog a glupo mi je ono tipkanje na iphonu jer su slova premala bilo bi bolje da su sira..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 14:59 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MilkMan kaže...

ja jesam za sivu..samo nisam dobio full dozivljaj zbog problema s memorijom pa nije dosta tog instaliranog a glupo mi je ono tipkanje na iphonu jer su slova premala bilo bi bolje da su sira..

Za sivu je izašla, ali crnu nije, barem meni ne nalazi update. Možda je netko uspio updejtat.

15 godina
Nokia C7

eo meni se pojavio update.... fala qurcu tj. t-mobileu

odo nadogradit, valjda će sve dobro proć...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ph3nom_gamer kaže...

eo meni se pojavio update.... fala qurcu tj. t-mobileu

odo nadogradit, valjda će sve dobro proć...

Koje boje ti je Nokia?

15 godina
intelduo1 kaže...

Koje boje ti je Nokia?

srebrna... de nemoj mi reć da i to ima veze...

0_o
13 godina
ph3nom_gamer kaže...
intelduo1 kaže...

Koje boje ti je Nokia?

srebrna... de nemoj mi reć da i to ima veze...

Ima... :D Drugi je product code. Moja je crna, isto na T-Mobileu i updatea NEMA. :S

15 godina
neaktivan
Nokia C7

ja moram svoju na servis..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MilkMan kaže...

ja moram svoju na servis..

Što joj je?

15 godina
neaktivan
Nokia C7

nestala mi interna memorija(8gb)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MilkMan kaže...

Jel ti potpuno nestala ili se smanjila? 

15 godina
Nokia C7

evo ga... ispješno sam nadogradio i prvi dojmovi su odlični!

ubrzanje je osjetno i mogu reći da se čekanje isplatilo

bravo za nokiu!

0_o
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ph3nom_gamer kaže...

bravo za nokiu!

Još da dođe za crnu..... Koji panjevi...

15 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
MilkMan kaže...

kad odem u upravitelj datoteka pise mi tamo memorija c il e koja je vec i nis onako za mb nemogu ni format ni nis i kad stisnem na nju pise memorija se koristi

13 godina
MilkMan kaže...
intelduo1 kaže...
MilkMan kaže...

kad odem u upravitelj datoteka pise mi tamo memorija c il e koja je vec i nis onako za mb nemogu ni format ni nis i kad stisnem na nju pise memorija se koristi

Javi da se koristi zato što su na nju vjerojatno instalirane neke aplikacije. Jesi vraćao na tvorničke postavke, otišao na ono "izbriši podatke i vrati"?

13 godina
ph3nom_gamer kaže...

bravo za nokiu!

Jel možeš malo opisati, koji su prvi dojmovi? Browser, općenito brzina OS-a, vizualni efekti, NFC?

15 godina
neaktivan
pa napravio sam hard reset sve moguce sam napravio..
13 godina
MilkMan kaže...
pa napravio sam hard reset sve moguce sam napravio..

To je stvarno prečudnoo. Ako imaš garanciju nosina servis onda i gotovo.

15 godina
intelduo1 kaže...

Jel možeš malo opisati, koji su prvi dojmovi? Browser, općenito brzina OS-a, vizualni efekti, NFC?

evo, evo :D

nakon što sam instalirao annu pojavilo mi se još 5 updatova.. 2 od anne, ovi store, društvene mreže i još nešto... instalacija tih 5 stvari je prošla u redu ali se trebalo dosta čekati.

Ubrzanje mobitela je osjetno, sve ide glađe i fluidnije. Browser je brži i ovaj puta je čak i koristan za razliku od prošle verzije, no mislim da ću ostati na operi mobile, nekako mi je ugodnija za korištenje.

Prebacivanje između homescreanova je sada glatko uz tranzicijske efekte slične androidu. Dodana je i nova tipkovnica koju će ljudi s većim prstima odmah zanemariti.

Ovi karte su također nadograđene no nisam baš sve opcije isprobao.

Sve aplikacije su kompaktibilne s annom, nisam se susreo ni sa jednom koja neradi.

Za ovaj NFC prvi put čujem. Sa updateom je došla aplikacija NFC tutorials koja objašnjava podosta stvari. U njoj se nalazi par vidao o raznim aplikacijama te se iste mogu skiniti sa ovi storea. Napminjem, još ni sam nisam skužio baš najbolje svrhu tog NFC-a.

Samo je malo glupo što mi je anna sve aplikacije koja sam premještao u razne foldere vratila na stara mjesta... kad ulovim vremena morat ću malo mob organizirat, trenutno mi je sve izmješano.

Pošta je dobila novo intuitivnije sučelje kao i neke druge aplikacije (kamera je malo izmijenjena itd.)

Dodano je par novih widgeta (MyGroups, Communicator, NFC) no nisam još ni jednog isprobao... javim kasnije.

eto ukratko mojih prvih dojmova, ako naletim na još štogod nova ovdje ću prvo napisat {#}

0_o
15 godina
neaktivan
Nokia C7

zaboravio si dobijes i internet radio i imas zanrove rock trance pop rap ovo ono...i u svakom zanru po najmanje 50 radio stanica, fora :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ph3nom_gamer kaže...
intelduo1 kaže...

evo, evo :D

nakon što sam instalirao annu pojavilo mi se još 5 updatova.. 2 od anne, ovi store, društvene mreže i još nešto... instalacija tih 5 stvari je prošla u redu ali se trebalo dosta čekati.

Ubrzanje mobitela je osjetno, sve ide glađe i fluidnije. Browser je brži i ovaj puta je čak i koristan za razliku od prošle verzije, no mislim da ću ostati na operi mobile, nekako mi je ugodnija za korištenje.

Prebacivanje između homescreanova je sada glatko uz tranzicijske efekte slične androidu. Dodana je i nova tipkovnica koju će ljudi s većim prstima odmah zanemariti.

Ovi karte su također nadograđene no nisam baš sve opcije isprobao.

Sve aplikacije su kompaktibilne s annom, nisam se susreo ni sa jednom koja neradi.

Za ovaj NFC prvi put čujem. Sa updateom je došla aplikacija NFC tutorials koja objašnjava podosta stvari. U njoj se nalazi par vidao o raznim aplikacijama te se iste mogu skiniti sa ovi storea. Napminjem, još ni sam nisam skužio baš najbolje svrhu tog NFC-a.

Samo je malo glupo što mi je anna sve aplikacije koja sam premještao u razne foldere vratila na stara mjesta... kad ulovim vremena morat ću malo mob organizirat, trenutno mi je sve izmješano.

Pošta je dobila novo intuitivnije sučelje kao i neke druge aplikacije (kamera je malo izmijenjena itd.)

Dodano je par novih widgeta (MyGroups, Communicator, NFC) no nisam još ni jednog isprobao... javim kasnije.

eto ukratko mojih prvih dojmova, ako naletim na još štogod nova ovdje ću prvo napisat {#}

Zvuči odlično, samo neka izbace update i za crnu boju. :S

15 godina
MilkMan kaže...

zaboravio si dobijes i internet radio i imas zanrove rock trance pop rap ovo ono...i u svakom zanru po najmanje 50 radio stanica, fora :)

njega sam i prije anne imao.. skinio sam ga sa ovi storea prije par mjeseci :)

0_o
15 godina
neaktivan
Nokia C7

Evo bas sam jucer isao updejtat i mislim koje sam srece naravno da ce pokazat da nema... Ali...

Apsolutno sam zadovoljan! Sve je proslo glatko i nakon updatea nemam nikakvih problema, sve kao podmazano! Bas je dobro dosao ovaj update, fino mi je osvjezio mobitel jedino steta sto nije dosao prije... Browser je napokon upotrebljiv, swipe izmedu homescreenova gladak, splitscreen input radi prilicno dobro i sve je nekako fluidnije.

Mislim da je dovoljno reci da mi je ponovno uzitak koristiti c7-icu kao dok sam ju tek kupio. {#}

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia C7

Evo, imam crnu nokiu na t-mobile-u i upravo sam napravio nadogradnju na annu. Zanima me da li je još potrebno napraviti kakvu nadogradnju, gore se spominjala nekakva nadogradnja u dva dijela? Tnx.

0 0 hvala 0
15 godina
kule kaže...

Evo, imam crnu nokiu na t-mobile-u i upravo sam napravio nadogradnju na annu. Zanima me da li je još potrebno napraviti kakvu nadogradnju, gore se spominjala nekakva nadogradnja u dva dijela? Tnx.

kad updateaš na annu odi tam na mobitelu u onu aplikaciju "ažuriranje softwarea"

treabao bi imati još 2 nadogradnje vezane za annu

0_o
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice