HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 722.048
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav, moze li mi neko pomoci, naime, prije nekoliko dana prestao mi je raditi power button, isprva je radio ponekad, a sad vise uopce ne radi. Problem sam rjesio s auto-unlock aplikacijom, ali zanima me koliko bi kostao popravak i da li se mozda problem moze rjesiti osobno. Jer kao sto sam rekao, od pocetka je malo radio malo ne, neovisno o jacini pritiskanja, a sada vise uopce ne radi, hvala unaprijed!

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

gledam da stavim zadnji Android Revolution HD 31.3 pa me zanima gdje mogu vidjeti koji je zadnji hboot za moj HOX (032)

naso sam link na xda ali neznam koji da skinem

http://arhd.onedroid.net/db_mirror/Firmware/index.php?dir=HTC%2FHTC_One_X%2F

dali je to ovaj zadnji s linka??

http://arhd.onedroid.net/db_mirror/Firmware/index.php?dir=HTC%2FHTC_One_X%2F401%2F

hvala unaprijed na odg

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 23:01 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

nakon nekog vremena koristenja koje su vam mane ovog mobitela? jel ga lako pripremit za custom romove(mislim na otkljucavanje bootloadera, verzije hboota i ta sranja)? mogu ga dobit u zamjenu za iphone 4s...da trazim jos neku nadoplatu? moj i njegov su savrseno ocuvani

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

nakon koristenja HTC Toolbox odjednom mi je poceo izbacivati "aplikacija  HTC Sense prekinula je s radom" i tako svakih par sekundi..nemam ikona od aplikacija ali mogu uci u settings...

jel postoji nacin kakav da par prebacim odredene podatke iz applikacija, tj napravim backup nekako pa na novo stavim Custom ROM

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One X
marxone kaže...

nakon koristenja HTC Toolbox odjednom mi je poceo izbacivati "aplikacija  HTC Sense prekinula je s radom" i tako svakih par sekundi..nemam ikona od aplikacija ali mogu uci u settings...

jel postoji nacin kakav da par prebacim odredene podatke iz applikacija, tj napravim backup nekako pa na novo stavim Custom ROM

Titanium Backup.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
HTC One X

vi koji ste imali probleme s wifi-em kolko ste dugo cekali da to poprave na servisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One X
Pozdrav

kad prebacim igricu na mobitel sa kompa..preko usba..gdje se ona nalazi??nemogu je nigdje nac..molim pomoc..

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

ekipa ima koga? :D..ajmo neka preporuka custom sense 5 rom-a s najboljom baterijom, trenutno sam na viperx i screen on dobijem vecinom 2h i to je to..vjerujem da moze vise..sense 5 iskljucivo jer sam se navikao na njega, pure android mi ne sjeda nekak

0 0 hvala 0
14 godina
Keby kaže...
Pozdrav

kad prebacim igricu na mobitel sa kompa..preko usba..gdje se ona nalazi??nemogu je nigdje nac..molim pomoc..

Nalazi se tamo gdje si ju prebacio. Pronadi s nekim explorerom.

16 godina
HTC One X

Jel se nekome dogodilo da mu krepa samo jedan dio ekrana xD tj ne krepa kao da se ne vidi nista nego jednostavno na tač ne reagira -_-" mob nema nikakvih ostecenja ni nis nego ovo mi se neki dan pocelo događati iz cista mira -_-" jednostavno u jednoj ravnini (ako koristite fejs app u ravnini "news feeda" ) uopce ne reagira na taČ

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 3:33 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Nemam HOX nego HOX+, ali u vecini stvari su isti. Nekada mi se dogadalo(dok sam jos imao stari software) da mi ne reagira gornji dio ekrana, ali nakon reboota bi problem nestao. Probaj restore softwarea napravit pa vidi radi li, ako ne radi onda je problem u hardwareu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Jakic007 kaže...

Nemam HOX nego HOX+, ali u vecini stvari su isti. Nekada mi se dogadalo(dok sam jos imao stari software) da mi ne reagira gornji dio ekrana, ali nakon reboota bi problem nestao. Probaj restore softwarea napravit pa vidi radi li, ako ne radi onda je problem u hardwareu.

Kontao sam to napraviti, ali mi se neda ope stavljati sve appove itd xD anyway probao root i poludio -_-" ne mogu otkljucati bootloadet preko HTCdeva jerbo mi flashtool javlja kod komande "get_indentifier_token" error "unknown command", pa pokusah sa nekim all in one toolkitom s XDA, ali mi i on napise da mi model nije podrzan (iako je na listi podrzanih modela za bootloader unlock) xD e sad citao sam da ima problema mozda s HBOOT verzijom i da probam staviti novi RUU, ali mi se to neda xD

13 godina
odjavljen
HTC One X

Imam dilemu ali možda nisam u pravoj temi - nema veze . Evo muci me dali uzeti Hox ili sgs 3 ; ( . Uz problem sa Wi-Fi em ima li još nekih stvari na koje treba paziti ? I molim još koju dobru za Hox a pred sgs 3 . Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam kako ostali u ovoj temi, ali ja osobno vise nikad HTC... kolko god da izbace u buducnosti dobar mob radje cu narucit noname kineza nego na HTCa ici :) svo dobro iskustvo HTC Desira prvog su mi pokvarili Sensation i One X :D
13 godina
odjavljen
HTC One X

Hvala lega . Imao sam sgs 1 preko 2 godine i samo rijeci hvale - naravno uz costum romove. Prije par mjeseci dobio Alcatel sa duplo jačim HW ali ne može parirsti sgs u

. Pa pitam dal da idem na Sam ili srce vuče na Hox a. Neznam možda ipak natrag na Sam ; (.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A gle to je moje misljenje ... Prije nego nesto kupujes bolje da sacekas jos par ljudi da kazu kaj misle :)

Mene je eto zapao los WiFi, ide mi na zivce to kuciste sto ga je tesko otvorit, baterija je smece (definitivno najgora od svihmobova koje sam imao) touch screen mi prestao raditi na par mjesta (na zalost ne mozes zamjeniti samo digitalizer nego mora bit lcd+digitalizer sto je 30£+servis) , brzina snimanja s kompa na internu memoriju je katastrofa, pri koristenju neta mob je vrel ( da ne spominjem poslje rada iGo navigacije cca sat i po)

Anyway eto tolko s moje strane...mozda neko ima bolja iskustva...
14 godina
HTC One X

koji je rom bolji maximus hd 21.2 ili android revolution 33.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav, zna li tko kako ukloniti CWM?

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One X

Zna li neko dali se moze rijesiti problem sa wifi ako se stavi rom na htc one x?

0 0 hvala 0
15 godina

Problem sa WiFi je HW prirode u 99% slučajeva. 

Trebalo bi otvoriti telefon i podignuti kontakt na WiFi anteni ili ga dat na servis. 

Imaš dosta na XDA o tome. Ako nadjem link, stavim.

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Ja sam se odvazio, otvorio mob i popravio si sam :D najteze je to sto je bat zaljepljena na kuciste pa kada i malo otvoris mob neda se lagano izvadit dok ne gurnes nesto unutra i bat polako odvojis od kucista

Imas youtube videa kolko oces o tome pa si pogledaj... Ja sam kao alat koristio gitarsku trzalicu za otvaranje te turpiju za nokte da bat odljepim :D

Podmetio alu foliju presavijanu 6 puta pod onaj kontakt od wifia i radi ka urica
15 godina
Kako i Keiichi kaze, ja sam isto napravio s istim alatom :)
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

Jel ima neki custom ROM 4.4 da ima sense?

Sviđa mi se blinkfeed.

Imam stock 4.2.2 ali mi je nekako usporen nego kad je bio nov...

Može i 2-3 brza prijedloga drugog roma bez ovog bloatware sranja

Tnx

13 godina
HTC One X
Imam stock 4.2.2. i došlo mi neko ažuriranje za kameru koje sam napravio i sad bi kamera zablokira kad oću fotografirati(zamrzne sliku i nakon 5-6sekundi izađe iz aplikacije).Stvar se jednako javlja i prednju kameru.Kad isklj./uklj. telefon onda radi ispravno ali samo taj prvi puta nakon paljenja,čim izađem i opet uđem više ne radi.Radio sam hard reset i opet je isto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

ne znam sta bi mu bilo, preporučio bi obrisati cache ali kazes vec si radio hard reset

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X
Poslao sam upit i u Agramservis oni mi kažu da donesem njima telefon na 2-3dana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One X

Ne usudim se bas sam otvarat, mislim da ce na servis. 300 kuna mi je rekao lik

I u svim videima ekipa ima slab signal,ja uopce nemam signal, stavim ga na router i apsolutno nista

EDIT: odvazio se,otvorio mob,postavio foliju iiii nistaaa. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 14:23 (medozg366).

0 0 hvala 0
16 godina
medozg366 kaže...

Ne usudim se bas sam otvarat, mislim da ce na servis. 300 kuna mi je rekao lik

I u svim videima ekipa ima slab signal,ja uopce nemam signal, stavim ga na router i apsolutno nista

EDIT: odvazio se,otvorio mob,postavio foliju iiii nistaaa. 

Pfff onda nemas srece :/ btw da nisi slucajno stavio foliju na antenu ? to sam ja napravio jer sam brzinski gledao video pa nisam skontao da folija treba ispod onog zlatnog limica :D

Anyway pitanje za ostale koji semo zda vise razumiju xD Moze li to sto mi screen ne registrira dodir biti neka druga greska osim digitalizera? ne bih htio narucivati sad novi lcd komplet i dati 30funti pa da je nesto drugo :D (gledao jesam po netu i kontam da je digitalizer, al kolko se kontam u to bolje da pitam :D )

Anyway ovako mi screen prihvaca input xD

15 godina
neaktivan
HTC One X

Stavio sam AR HD 33.1 i izgleda mi potpuno isto kao stock rom.

Uglavnom trebam drugi lockscreen jer mi se ovaj otključava u džepu.

Nešto poput onog na Paranoid Android Kitkat BETA6 ili onaj stari lock screen ring od HTC-a.

Ako ne mogu to srediti iz settingsa (ne da mi se stavljat još i pattern jer mi onda treba pola minute da otključam mob) onda molim preporuku za SENSE rom koji ima više lockscreen tipova (ovaj ARHD je kao stock potpuno)

Tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X
Evo da javim da sam uspio riješiti problem s kamerom opisan par postova prije.
Dostavio sam uređaj u Agramservis i ustanovili su da je otišla matična ploča.Zamjenili je unutar 3.dana bez ikakvih natezanja i sl.problema.Imao sam jamstvo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice