Xampp konfiguracija

poruka: 7
|
čitano: 1.207
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Xampp konfiguracija

Dakle, radi se o sljedećem, imam potrebu da mi Apache web server, koji se vrti na localhostu, bude dostupan izvana. Router je ispravno podešen, port je forwardan, 80 i 8080, i vidim sadržaj htdocs foldera, no nemogu pristupiti folderu i njegovom index.php fajlu. Ukoliko bude potrebno, nekom na relaciji Zg-Vž-Kc plaćam kebab i jogurt {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xampp konfiguracija

imas pm (nadam se jer ne vidim ga u poslanima, mozda dok ne procitas) :)

www.prijevodi-online.org
13 godina
neaktivan

Kakav ti tačno error daje?

Senaid
15 godina
odjavljen
Snyder kaže...

imas pm (nadam se jer ne vidim ga u poslanima, mozda dok ne procitas) :)

Nemam, pokušaj ponovno. Hvala

15 godina
odjavljen
royalhero kaže...

Kakav ti tačno error daje?

Iskreno, trenutno više nikakav(error), no imam dosta problema koji mi otežvaju život. Unexpected behavior, čudna routanja i tako dalje. Problemi su nastali s novom, zadnjom verzijom xamppa (xampp-win32-1.7.7-VC9). Više detalja kasnije, Kopam po googlu, apachefriends forumu, no bez lijeka za sada. Idem potražiti službenu dokumentaciju.

15 godina
odjavljen
Xampp konfiguracija

UPDATE:

Što se mene tiče tema može u lock.

Problem je bio kod mene, a ne u XAMPP-u, ali nakon 3 sata sna i bez kave, teško je definirati problem. Hvala, Synder, koji je bio drugi par očiju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam prije bio na Wamou dok nije poćeo štekat onda sam prešo na XAMPP izgubio par noći sna dog ga nisam postavio, zar ga šonjo nemože odmah postavit kak treba. Glupi PHP.ini sad radi kak treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 15:02 (NoorMomento).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice