Wordpress - blog

poruka: 3
|
čitano: 926
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wordpress - blog članci

Pozz, vidio sam nešto na jednom web-u što bi htio napraviti kod sebe, pokušavam već pol sata, ali bezuspješno.

Ukratko, znači ima izbornik "Blog" zatim kada stisne na blog pokažu mu se "svježi linkovi" = vidi sliku br. 2

I kada stisne na "bez alata nema zanata" prikažu mu se detaljniji članci. = vidi sliku br. 3

Ugl, slike govore sve. Hvala!

1 1
2 2
3 3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Wordpress - blog članci

Blog je pretpostavljam Page koji ima template na kojemu se prikazuju samo linkovi. Takav template se naziva Custom template i više možeš o tome pronaći na ovome linku.

Kada se klikne na bez alata nema zanata -> to je vjerojatno ili kategorija na kojoj se prikazuju članci sa te kategorije, tzv. Archive page ili može biti određeniji custom template koji se nalazi u npr. category-slug.php. Slug je uglavnom ono što dodaješ uz ime kategorije.

Više možeš pronaći na ovome linku.

www.lakotuts.com
11 godina
neaktivan
Wordpress - blog

Pozz

Mene zanima kako da mi blog izgleda ovako.

Znači da na početku imam sažet post i kada stisnem pročitaj više da mi se otvori mi se post da sve pročitem.

:)))

Znam da se to zove :

Category posts list shortcode

I da taj kod izgleda ovako :

[list_posts limit="100" category="63" image="yes" image_w="200px" image_h="125px" post_meta="yes" post_date="no" style="list-thumb-image" image_size="medium" order="DESC" orderby="date" ]

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice