Učenje PHP

poruka: 6
|
čitano: 2.906
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Učenje PHP

Eto treba mi. Hoću da za neko vrijeme nadam se da naučim programirati u PHPu.

Pa jel' sad ima ko da mi kaže koliko je taj jezik teži od npr. C++ znam da nemaju veze jedan s drugim već nako radi informacije.

I jel' moguće npr. da je na ovoj adresi objašnjeno sve najbitnije za naučit programirat u PHPu evo link w3schools.

Zna li ko šta bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Učenje PHP

Da, w3schools ti pokrivaju više manje sve potrebno za učenje php-a. Ako te bude zanimalo jos nesto vise imas na ovoj adresi hrpu knjiga o php-u : http://www.flazx.com/category11.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Učenje PHP

Subjektivno : nije teži ni pod razno od c++-a a osim toga to je skriptni jezik  .

POtraži još linkova ...ima dosta o PHP-u.

Private
16 godina
protjeran
Učenje PHP

nemoj se nadati da ću ti previše pomoči i nemoj se ljutiti ako ti ne pomognem:

ako voliš gledati video tutorijale i znaš koristiti torrent:

Lynda PHP with MySQL Beyond the Basics (DVD-ROM)

Lynda PHP with MySQL Essential Training

Lynda Dreamweaver CS4 Dynamic Development -ovo samo ako znaš koristiti dreamweaver a neznaš php u njemu;

ako neznaš, a želiš znati koristiti dreamweaver Dreamweaver CS4 with CSS Essential Training (DVD-ROM)

Nadam se da sam ti pomogao. Inače Lynda je dobra "tvornica" dvd tutorijala i eKnjiga. U paketu s dvdom imaš i datoteke za vježbu.Ta firma ima trenutno 366 dvd tutorijala pa ako neko treba neke tutorijale nek tamo pogleda imaju svašta od 3ds Max 2009 do ZBrush 3 for Windows. Imaš i JavaScript, HTML, XML, xHTML......

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 21:58 (filip avril_fan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Učenje PHP

ok, bit će koristi od ovoga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Učenje PHP

Provjeri Linda proizvodi su stvarno cool,i ja trenutno ućim pomoću njih!!!!!Sretmno!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice