Znaci pokusavam napraviti nekakvu news stranicu, ali nikako ne uspijevam rijesiti par problema.
1. Postoji li nacin da se u javascriptu napravi da kad kliknem na botun ucita kod drugog HTML dokumenta koji se nalazi u istoj mapi kao i
trenutni?Znam jedino nacin da se ucita taj kod ali onda to na stranici izgleda kao prozorcic sa scrollbar-om sa strane,a ja bi htio da se ucita kao da je obican dio stranice. Pokusao sam prvo sa infinite scrolling ali mi nikako nije poslo za rukom (vjerojatno jer nemam bas toliko znanja u javascriptu, php-u i ostalome) pa sam odlucio na ovaj banalniji nacin rijesiti problem (jednostavno da se ucita novih nekoliko clanaka kad se klikne na botun).
2.Imama probleme sa Google oglasima. Znaći napravio sam acc na Google adsense. Nakon sto mi ej odobren racun odabrao san tip reklame koji zelim i dobio kod koji sam kopirao. Koristio sam neki besplatni webhost cisto da vidim kako to radi i stranica mi je sada vec 5-6 dana u upotrebi ali mi se nikako ne prikazuju reklame. Prvo sam mislio da triba proci odredeni period da Google vidi kakav tip reklama bi objavljivao na mojoj stranici, ali to inace traje dan dva. E i odma da napomenem iskljucio sam adblocker i sve jedno mi ne prikazuje reklame
Evo ovo su trenutno stvari s kojima imam najvise problema pa ako netko zna kako rijesit neka pomogne.