Evo sve sam pokusao reci mi gdje grijesim ?
OVO MI JE LOGIN STRANICA
---------------------------------------
...
OVO JE REGISTER STRANICA
----------------------------------
...
Par stvari...
1. NIKAD, ali NIKAD ne ići u bazu sa neočišćenim podacima iz $_POST/$_GET !! To je ko stvoreno za SQL Injection napad i napadač lako može obrisati cijelu bazu ili napraviti bilo kakvu drugu radnju.
2. Ako ikako možeš, koristi PDO ili bilo što tome slično za pristup bazi. Mini tutorial
3. Što se tiče kriptiranja passworda, najbolje je koristiti password_hash koji je došao sa PHPom 5.5. password_hash za kriptiranje, password_verify za provjeru. Ako nemaš PHP 5.5 na serveru, metode možeš preuzeti odavde
Tek ucim osnove, kada sklopim nekoliko sajtova (projekte za vjezbanje) onda cu sjesti i izdvojiti vremena samo na security. Hvala na savjetu.
----------------------
Htio sam postaviti pitanje. Kada koristim include opciju, koristim je da ne bi stalno morao da kopiram iste stranice. Kako da napisem unutar te stranice bilo sta, koju sam stvorio preko include ? Ako mi stoji samo include(index.php), ja tu ne mogu nesto izmjeniti unutra. Ili moram include opciju samo koristiti za header i footer, a sve ostalo moram ponovo praviti ili prekopirati. ?
Edit:
Primjetio sam da neki likovi koriste "page=" ? Je li tu mozda lezi moj odgovor ?