[Pomoc] Portal

poruka: 4
|
čitano: 872
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[Pomoc] Portal

Zdravo, vako ja sam kupija prije po godine WEB hosting i domenu .com u Game-HR uvik bi dava drugima da mi rade forume i portal, pa bi je dolsa zeljda da i ja naucim radit Zanimaju me nekoliko stvari! Ja bi zelija kad bi otvorija www.lecevica-community.com da mi izbaci portal i na portalu se nalazi CS, SAMP i COD kad naprimjer stisnem sliku CS da me ubaci u CS Forum www.lecevica-community.com/cs kad stisnem SAMP da me ubaci u samp forum i tako COD!

Ja sam trazija ali nisam uspija nac nasa sam neke ali nisam ih dobro skopca!

Ako mi mozete dat neke linkove za TUT! 

HVALA!

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
[Pomoc] Portal

Koliko sam uspio "skužiti", želiš otvoriti svoj forum, imaš zaokupljen smještaj (hosting) i domenu (imestranice.ekstenzija).

Da bi napravio to što želiš, potebno ti je poznavanje Web tehnologija, odnosno osnove HTML/CSS-a. :)
- ukoliko imaš volje učiti, nauči, pa izradi po svojoj želji, ukoliko ne, uzmi nekog tko će odraditi ono što želiš

www.fritexdesigns.com

0 0 hvala 0
14 godina
[Pomoc] Portal

PHP/MySql ili neki drugi serverside jezik... Tutoriale imaš na Youtubeu za prvu ruku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [Pomoc] Portal
david7 kaže...

PHP/MySql ili neki drugi serverside jezik... Tutoriale imaš na Youtubeu za prvu ruku...

Slažem se serverski jezik (Obično se odluće za PHP) i baza podataka (MySQL) bez toga neijde forum. HTML i CSS su samo kostur koji nosi stranicu sve mišiči su su serverski jezici i baza za prikaz sadržaja i JavaScript za interakciju.

Imaš neke besplatne forume proguglaj malo, ako oni zadovoljavaju tvoje potrebe kreni sa njima samo ima tolko foruma da ćeš se teško probit sa njime bez mase drugih stvari koje i nemaju tolko veze sa samim kodom stranice već više sa samim koncempom stranice i poslovanja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice