Trazi se preporuka za neki jednostavniji alat za izradu templata, i mogucnost uredivanja vec napravljenih templata, po mogucnosti da se nemora uplodati kao joomla.
Pocetnicki alat za web dizajn
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.276
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako hoćeš da ti stranica normalno radi u Internet Exploreru 6, najbolje ti je uzeti šaku Apaurina!!!
I to je početak.
???
ne kontam
ja ne kontam temu uopće... čekaj, trebaš editor?
Dakle, najbolje da ti to ovako objasnim. Nakon sto si napravio stranicu, ili ju ti je netko napravio, imas ih u jednome folderu na svom HD. Tako možeš i Jomlu držati na svom disku,a uploadti je na neki FTP. Moraš sve uploadti što si napravio s svog diska na server(host)! Uređivanje i pravljenje template-a je najbrže s Dreamvieverom. Tada dobiješ neku stranicu, tipa index.html ili kako god ju spremiš! S nekim FTP klijentom to prebacivas na host. Isto kao da u Windows Exploreru nesto lijepis, prebacivas i sl. Hosting se placa. Svome prostoru na hostu pristupis s kodovima koje dobijes od onoga od kog si kupio prostor na tom serveru. Sve si dakle prebacio na host. Na mjestu gdje si dobio domenu navedes gdje se nalazi tvoja pocetna web-stranica npr. moj.host/escudo/html/index.html Pocetna stranica mora biti index.html, ili index.asp, ovisno o tipu web stranice. Ima dosta free host-a, moja je preporuka uzmi malo prostora od svog providera, sklopi ugovor, uzmi FileZilla(skini program s neta,malo guglaj), s njim uploadiraj stranice na server, sredi domenu,i to je to. Nadam se da sam ti pomogao! pozdrav
ja ne kontam temu uopće... čekaj, trebaš editor?
Mali ispravak ---BlueVoda je free trial a onda kupiti...naravno za početnike odličan.
Da... DW bit ti bilo najbolje rijesenje. Ali opet nema boljeg rijesenja od rucnog kucanja html-a i css-a... tu pomazu jedino intellisense editore sa markupom koda radi brzeg tipkanja i lakseg citanja koda. to je to.
Da... DW bit ti bilo najbolje rijesenje. Ali opet nema boljeg rijesenja od rucnog kucanja html-a i css-a... tu pomazu jedino intellisense editore sa markupom koda radi brzeg tipkanja i lakseg citanja koda. to je to.