Pocetnicki alat za web dizajn

poruka: 11
|
čitano: 3.276
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Trazi se preporuka za neki jednostavniji alat za izradu templata, i mogucnost uredivanja vec napravljenih templata, po mogucnosti da se nemora uplodati kao joomla.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako hoćeš da ti stranica normalno radi u Internet Exploreru 6, najbolje ti je uzeti šaku Apaurina!!! Cool

I to je početak.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna. Što tiši postaneš,to uspiješ više čut.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

???

ne kontam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ne kontam temu uopće... čekaj, trebaš editor?

"The Boss"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Dakle, najbolje da ti to ovako objasnim. Nakon sto si napravio stranicu, ili ju ti je netko napravio, imas ih u jednome folderu na svom HD. Tako možeš i Jomlu držati na svom disku,a uploadti je na neki FTP. Moraš sve uploadti što si napravio s svog diska na server(host)! Uređivanje i pravljenje template-a je najbrže s Dreamvieverom. Tada dobiješ neku stranicu, tipa index.html ili kako god ju spremiš! S nekim FTP klijentom to prebacivas na host. Isto kao da u Windows Exploreru nesto lijepis, prebacivas i sl. Hosting se placa. Svome prostoru na hostu pristupis s kodovima koje dobijes od onoga od kog si kupio prostor na tom serveru. Sve si dakle prebacio na host. Na mjestu gdje si dobio domenu navedes gdje se nalazi tvoja pocetna web-stranica npr. moj.host/escudo/html/index.html    Pocetna stranica mora biti index.html, ili index.asp, ovisno o tipu web stranice. Ima dosta free host-a, moja je preporuka uzmi malo prostora od svog providera, sklopi ugovor, uzmi FileZilla(skini program s neta,malo guglaj), s njim uploadiraj stranice na server, sredi domenu,i to je to. Nadam se da sam ti pomogao! pozdrav

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna. Što tiši postaneš,to uspiješ više čut.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ni ja isto ne razumijem sta tebi treba, editor za css i html? evo probaj Top Style a za crtanje slicica imas Photoshop i sta ti vise treba? a to sa uploadom pogotovo ne razumijem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pocetnicki alat za web dizajn
prihvaćeno rješenje
BlueVoda -najbolji i najlakši grijeh ga je ne probat usto je free
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
coder_ kaže...

ja ne kontam temu uopće... čekaj, trebaš editor?

trebao sam nesto za napraviti template, smooth operator mi je jasno preporucio dreamweaver, idem probat..
ko ce ga znat sta je bilo nejasno..
uglavnom rijesenje pronadeno kraj rapsrave.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan

Mali ispravak ---BlueVoda je free trial a onda kupiti...naravno za početnike odličan.

Private
17 godina

Da... DW bit ti bilo najbolje rijesenje. Ali opet nema boljeg rijesenja od rucnog kucanja html-a i css-a... tu pomazu jedino intellisense editore sa markupom koda radi brzeg tipkanja i lakseg citanja koda. to je to.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da... DW bit ti bilo najbolje rijesenje. Ali opet nema boljeg rijesenja od rucnog kucanja html-a i css-a... tu pomazu jedino intellisense editore sa markupom koda radi brzeg tipkanja i lakseg citanja koda. to je to.

istina..
i o ovome je bilo već rasprave (pamtima bar 4-5 tema u kojima se raspravljalo o editorima i sličnim developerskim pomagalima)
"The Boss"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice