skinio sam gotov forum,,i gdje i kako da ubacim sql datoteku/e dali moram imati nekakav server ili u je dovoljan cpanel od Hyperphp ....noob :) pomoc
Pitanje PHP hitno
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.212
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliras wamp server onda odes u phpmyadmin, napravis bazu podataka, onda kopiras sve iz datoteke.sql u sql textarea i tako napravis tablice , onda ako ima datoteka config.php uneses podateke od localhosta itd....
instaliras wamp server onda odes u phpmyadmin, napravis bazu podataka, onda kopiras sve iz datoteke.sql u sql textarea i tako napravis tablice , onda ako ima datoteka config.php uneses podateke od localhosta itd....
molio bi detaljno objasnjenje ...imam hyperphp hosting free thx
skinio sam gotov forum,,i gdje i kako da ubacim sql datoteku/e dali moram imati nekakav server ili u je dovoljan cpanel od Hyperphp ....noob :) pomoc
u CP-u napravi novu bazu, dodaj nekog korisnika toj bazi..
Uploadaj na server forum i otvori u browseru gdje bi se trebao otvoriti neki setup..
Ako imaš .sql datoteku mislim da je možeš ubaciti preko phpMyAdmina. Bolji serveri ga već imaju, a ako ga nema na tvom serveru (?) odi na http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php i instaliraj ;)