PhpMyAdmin error

poruka: 4
|
čitano: 1.731
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PhpMyAdmin error

htio sam promijenit password za phpmyadmin, a to sam probao napravit u "config.inc.php" fajlu, kaj smatram da je pogrešno. dakle, upisao sam drugi pass u dotični fajl, sejvao, probao se ulogirat u phpmyadmin sa novim passom, nije išlo, pa sam ga opet vratio na staro.. sad mi baca error..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 19:24 (gamecoder).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PhpMyAdmin error
gamecoder kaže...

htio sam promijenit password za phpmyadmin, a to sam probao napravit u "config.inc.php" fajlu, kaj smatram da je pogrešno. dakle, upisao sam drugi pass u dotični fajl, sejvao, probao se ulogirat u phpmyadmin sa novim passom, nije išlo, pa sam ga opet vratio na staro.. sad mi baca error..

ne znam na koju foru, ali radi sa početnim passom, ali i dalje ne znam kako ga mogu promijenit ???

17 godina
RE: PhpMyAdmin error
gamecoder kaže...

Mislim da ti se u config fajlu pasvord sprema u MD5... nikako sirov.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
neaktivan
PhpMyAdmin error

hmm imao sam i ja nekih problema sa phpMyAdmin, al mislim da u config.inc.php ne mjenjas password doslovno za phpMyAdmin vec za pristup mysql-u. Nemoj me hvata za rijec, ali znam da sam prije imao nekih slicnih problema.

www.lukasavic.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice