htio sam promijenit password za phpmyadmin, a to sam probao napravit u "config.inc.php" fajlu, kaj smatram da je pogrešno. dakle, upisao sam drugi pass u dotični fajl, sejvao, probao se ulogirat u phpmyadmin sa novim passom, nije išlo, pa sam ga opet vratio na staro.. sad mi baca error..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
htio sam promijenit password za phpmyadmin, a to sam probao napravit u "config.inc.php" fajlu, kaj smatram da je pogrešno. dakle, upisao sam drugi pass u dotični fajl, sejvao, probao se ulogirat u phpmyadmin sa novim passom, nije išlo, pa sam ga opet vratio na staro.. sad mi baca error..
ne znam na koju foru, ali radi sa početnim passom, ali i dalje ne znam kako ga mogu promijenit ???
Mislim da ti se u config fajlu pasvord sprema u MD5... nikako sirov.
hmm imao sam i ja nekih problema sa phpMyAdmin, al mislim da u config.inc.php ne mjenjas password doslovno za phpMyAdmin vec za pristup mysql-u. Nemoj me hvata za rijec, ali znam da sam prije imao nekih slicnih problema.