Pozdrav,naime imam u planu upisati tecajeve gdje se uci web dizajn.Posto sam manje vise amater u ovom,do sad sam radio sa oko 30-ak wordpress stranica osnove postavke tipa permalinks itd znam postaviti sto je u sustini cista osnova.Ali sad bih korak dalje a to je ucenje pisanje phpa.Najvise me na to natjerao jedan lik vjerovali ili ne zaradio je 11,000,000 kuna temu prodaje po 50$ ( regular licenca ) a full dev sajt je 2600$.Zanima me koliko su sanse za zaraditi novac pogotovo danas gdje je google krcat sajtovima koji se bave izradom web stranica u cmsu joomla ili wp.Takoder netko iskusan ako bih mogao reci sto tocno sve trebam znati da bih bio obrazovan kreirati vlastiti sajt.
Kako vidim po internetu tecajevi ukljucuju sljedece:
-html
-css
-adobe fireworks
-adobe flash
-adobe dreamweaver
-wordpress
i naravno seo paket
Stvarno mi je bitna informacija koliko je svjetla buducnost u web dizajnu,posto manje vise danas svi koriste gotove predloske i editiraju.
Hvala !
Radi se o sljedecim tecajevima
Programer Internet aplikacija - PHP i MySQL
Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET 4.0
Neki trenutni znalci navedenog kazu da je najbolja opcija web dizajner + c# o asp.net 4.0
Trebao bih tocan odgovor sta je zapravo po vama korisnije ( obavezno od iskusnih clanova )