Bok svima, danas sam primjetio na jednom privatnom wow serveru da se moze donirati 1$ tako sta posaljete sms sa hazzard kod_itema ime_lika zanima me kako su to napravili...i kako su to napravili za vise drzava, znam da nije dopusteno pricati o privatnim wow serverima ali mene zanima nesto potpuno drugo a i googleao sam ali nisam pronasao nikakve odgovore, ako netko zna odprilike kako se to radi molim da napise ili ako zna stranicu gdje su upute molim da link, hvala.
http://wow-hazzard.com/sms.php
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko sam ja skužio ti želiš 060 xxx-xxxliniju??
e da ti ja sad mal objasnim....
odeš u poštu oni ti otvore 060 liniju na koju ćeš plaćat PDV dakle
ak želiš da jednim našim pozivom ti dobiješ 5kn ti ćeš njima reć
da želiš liniju koja je 5kn poziv/minuta... eh sad ako želiš svakim
pozivom dobit 5kn na to ti ide PDV tako da će cijena iznosti
točno(bar mislim) 6,15kn (tvoja cijena+PDV)
a točno kak to otvorit raspitaj se u pošti na šalteru.....................
aham nema veze skuzio sam :) prezakon :)
hvala, pozz
nema problema
sam nadam se da sam bar malo bio razumljiv...
Mene zanima dali se gdje može otvoriti takav račun ali za sms.. tipa imam neki svoj broj 6**** il kak već ide nebitno i neku ključnu riječ..
te netko pošalje sms i meni sjedne lova na taj račun i onda da to mogu nekak isplatit..
pa to ti isti štos, sam netražiš 060 već 6xxxx i odrediš ključnu riječ.... niš lakše.... naravno tvoja cijena ide tebi a pdv otima svoje....
Mene zanima dali se gdje može otvoriti takav račun ali za sms.. tipa imam neki svoj broj 6**** il kak već ide nebitno i neku ključnu riječ..
te netko pošalje sms i meni sjedne lova na taj račun i onda da to mogu nekak isplatit..
Raspitaj se u posti, kao sto ti je rekao netko prije mene.
Ali sam ti samo htio reci, imas uslugu OneBip ako zelis donacije nekakve,
neznam kako se tamo registrira, ali evo www.onebip.com
To sam ja koristio kad sam kupovao rubine na Gladiatusu hehe,
trebas poslat ONE na neki tamo broj i sjednu ti pare valjda.
EDIT:
Također, ima DaoPay, makar će ti oni uzet pola tvojih novaca (mislim čak oko 30%).
Tamo se možeš registrirati za pozive i za poruke. www.daopay.com
al naj bolje uzet u pošti eo kak ide cjenik
cijena tvog sms-a+2% za poštu+23% PDV
dakle ak ti uzmeš cijenu sms-a 3kn cijena će bit 3.41kn stim da su 3kn tvoje a 41lipa ide državi i pošti....
e to to to ovaj onebip.com to sam tražio.. al sad kad mi na to sjedne lova.. kak isplatim
pa na tvoju karticu....LoL.... isplata ti se vrši na karticu il ti stigne kući ČEK
da, ali nigdje nevidim da se može zatražiti
da, ali nigdje nevidim da se može zatražiti
Pošalji im mail, odgovorit će ti u roku 1-2h. Barem su tako meni, nešt je pošlo krivo s uplatom, tj. nije, ja sam tako zamislio xD