Pozzz,imam problem,kad chekiram polje zapamti me bilo bi logicno da drugi put kad kliknem na url budem prijavljen,medjutim to kod mene ne radi,svaki put kad ugasim browser i odem na site moram se ponovo logirat,ima li ko kakvo rijesenje molim vas?
Joomla Session trajanje problem!
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.390
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oce se ko smilovat pa pomoc?stvarno mi treba...
jel ti u browseru postavljeno da ti se brišu COOKIE podaci svaki puta kada zatvoriš browser?
jel ti u browseru postavljeno da ti se brišu COOKIE podaci svaki puta kada zatvoriš browser?
nije do toga,jer na svim drugim siteovima mi to funkcionira a na mom nece ni meni ni drugima
nije do toga,jer na svim drugim siteovima mi to funkcionira a na mom nece ni meni ni drugima
ako je tako onda ti zbog neke interne stavri na siteu ne radi. nemoj plakat zbog toga, nije do tebe..
ako je tako onda ti zbog neke interne stavri na siteu ne radi. nemoj plakat zbog toga, nije do tebe..
hehe,necu plakat,al problem je sto ja radim taj site i neznam kako rijesit taj problem
Kad se ulogiraš kao administrator odi na global configuration pa system imaš session settings. Možda ti postavke nisu dobro namještene.
e u tom slučaju je do tebe...
joomlom se ne bavim tako da ti ne mogu pomoći. probaj googleati svoj problem.. ili pričekaj da netko od joomlaša dođe na forum..
Kad se ulogiraš kao administrator odi na global configuration pa system imaš session settings. Možda ti postavke nisu dobro namještene.
to je samo koliko ces ostat prijavljen na siteu,a ja bi kad kliknem na zapamti me da sam stalno logiran kad kliknem na link..
e u tom slučaju je do tebe...
joomlom se ne bavim tako da ti ne mogu pomoći. probaj googleati svoj problem.. ili pričekaj da netko od joomlaša dođe na forum..
nadam se da ce neko pomoc,sad mi se jos jedan problem pojavio,kada na frontpage hocu editirat sta sam napisao stranica se pojavi komplet,ali ne ucita,stalno ju ucitava a nece,...