Indirektno dodati class u <tr> putem PHP/jQuery?

poruka: 1
|
čitano: 860
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Indirektno dodati class u <tr> putem PHP/jQuery?

Ovako, radim premium wordpress temu i pritom za theme options koristim NHP theme options framework (github link). Ako ne znate kako funkcioniraju theme options za wordpress, proces je slijedeći - za svaku pojedinačnu formu se deklarira array koji sadrži id, tip forme, naziv, opis, defaultnu vrijednost i eventualno neke dodatne stvari. U praksi to izgleda ovako:

array(

'id' => 'neki_text-id',

'type' => 'text', //tip forme

'title' => __('Neki Text', 'nhp-opts'), //ime forme

'desc' => __('Tralala', 'nhp-opts'), //dodatan opis

'std' => 'Blabla' //defaultna vrijednost

)

Ovdje to možete vidjeti od linije 155 na dalje. Uglavnom, php kod prepozna tip forme i provede cijeli array kroz foreach petlju (u ovom slučaju je to field-text) i na kraju generira HTML kod za formu. Konkretno to izgleda ovako:

<tr valign="top">

<th scope="row">Neki Text</th>

<td>

<input type="text" id="neki_text-id" name="themename[neki_text-id]" value="Blabla" class="small-text"/>

<span class="description">Tralala</span>

</td>

</tr>

E sad, cijelo sučelje uključujući dio <tr valign="top"> je dio Wordpress Settings API-ja i ja ne mogu direktno na njega utjecati, ali trebao bih manipulirati njime putem jQueryja kako bi napravio cijele opcije interaktivnijima i manje zbunjujućima za korisnike. Uglavnom, najbolja stvar je staviti class="neki_text-id" u <tr> putem PHP-a ili jQuery-a, ali ne znam kako.

Znači, pitanje glasi: kako promjeniti kod da se 'id' iz arraya deklarira kao class u <tr> kojeg ne mogu direktno doseći?

Hvala :)

BTW: Pitao sam na githubu, ali nitko ne odgovara...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:00 (Markic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice