Get Simple : 500 Internal server error

poruka: 3
|
čitano: 3.012
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle, stavio sam Get Simple CMS na server kod hosting operatora, i ugodno ga koristio cijelo vrijeme, i testirao plugine i sve je radilo uredu sve dok nisam stavio plugin za galeriju slika za taj CMS http://get-simple.info/forum/topic/1882/i18n-gallery/ i on je radio uredu sve do trenutka dok ne treba odrediti koje slike želim u galeriji i iskoči mi pop-up prozor (treba) no, ispiše mi se error kao na slici, pa ako netko ima neki savjet ili ideju zašto bi to moglo biti?

error error
42

0 0 hvala 0
16 godina

Najbolje kontaktiraj hosting da ti vide error ili ako možeš u control panelu vidjeti error. Jel error 500 ti je generalni error 'something has gone wrong', a u logu se može vidjeti šta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Get Simple : 500 Internal server error
Gajotres kaže...

Najbolje kontaktiraj hosting da ti vide error ili ako možeš u control panelu vidjeti error. Jel error 500 ti je generalni error 'something has gone wrong', a u logu se može vidjeti šta

kontaktirao sam oba hostinga (jer sam na dva servera testirao) i jedan mi nije bio od koristi, a drugi su apsolutno beskorisni,  i s obzirom na odgovor, rekao bih da neću imati više posla sa njima jer nemaju nikakvog znanja

a problem sam sam riješio jer sam upotrebio image galeriju - "galleria" i malo ju adaptirao, i prilagodio, i daleko mi je bolja (u konačnici ) od onoga plugina ;) na koncu se pokazalo da je najbolje biti sam svoj majstor, a usput sam i naučio nešto novo

42
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice