ovako u forum moram ubaciti sliku od gametrackera , pa bi mi trebala pomoc da mi se neko javi kako da u kategoriju jednu na naslovnu stranicu stavim tu gametracker sliku da se vidi stanje servera.... verzija foruma PHPbb 3.0.10
hvala
ovako u forum moram ubaciti sliku od gametrackera , pa bi mi trebala pomoc da mi se neko javi kako da u kategoriju jednu na naslovnu stranicu stavim tu gametracker sliku da se vidi stanje servera.... verzija foruma PHPbb 3.0.10
hvala
Probaj s ovime. Ovo je za reklame, ali možda pomogne. http://www.phpbb.com/kb/article/advertisements-in-phpbb3/
želim instalirati forum na pc,dakle bez web i servera,jednostavno želim se poigrati lokalno
te onda postaviti na web e sad
negdje sam pročitao da se može sa wamp serverom i phpbb3 forum,
instalirao i ne mogu pokrenuti myadmin jer explorer javlja ;zabranjeno 403
i kad krene instalacija phpbb dođe do faze gdje trebam upisati naziv baze podataka i ne ide dalje-zbog nemogućnosti da otvorim myadmin i kreiram bazu podataka
zanima me zašto javlja grešku 403
uspio sam to riješit ali ima drugi problem idemo redom
- instalirao sam wamp
- ubacio phpbb3 u c:wamp/www mapu
- otvorim localhost ,za instalaciju phpbb foruma
- u phpmyadmin kreiram novu bazu i nazovem je nova baza,kliknem kreiraj i sve u redu
- krenem sa instalacijom phpbb i zapnem kod stavke u kojoj trebam navesti ime baze-kada upišem nova baza ne pronalazi je
gdje sam pogrešio,ako netko zna,a evo i tutoriala po kojem sam radio
sve riješeno
riješio problem 403 greške no sad ima novi
kad se logiram imam teme,podteme...
kad se odjavim nema tema...
prikaz na slici
što sam krivo podesio ili trebao podesiti da se vidi sadržaj foruma
Moraš ovlaštenja za goste podesiti.